iPhone 15: Φήμες ότι η Apple μειώνει την παραγωγή

iphone 15, iPhone 15: Φήμες ότι η Apple μειώνει την παραγωγή

Χαμηλότερες πωλήσεις στη σειρά iPhone 15 φαίνεται πως περιμένει η Apple, πάντα σε σύγκριση με το iPhone 14. Aυτό είχε προβλέψει και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo στις αρχές του μήνα, ωστόσο υπήρχε και μια αντίθετη φήμη ότι οι συνολικές αποστολές iPhone 15 αναμένεται να παραμείνουν σταθερές.

Η τελευταία αναφορά έρχεται από τον αξιόπιστο αναλυτή Jeff Pu, ο οποίος πιστεύει ότι η παραγγελία της Apple έχει μειωθεί από 83 εκατομμύρια σε 77 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους λόγω προβλημάτων προσφοράς και χαμηλότερης από το συνηθισμένο ζήτησης.

Τα προβλήματα που αναδεικνύονται και εδώ σχετίζονται με τους αισθητήρες κάμερας CMOS της Sony, μαζί με το νέο πλαίσιο από τιτάνιο για τα μοντέλα Pro και τη νέα οθόνη με λεπτότερα πλαίσια.

Ακόμα, η Apple αναμένει λιγότερες πωλήσεις λόγω των συνολικών συνθηκών της αγοράς και της αύξησης των τιμών των iPhone 15 Pro και Pro Max.

Σε άλλα νέα, ο Jeff Pu επιβεβαιώνει την ultrawide κάμερα 48MP και  την υποστήριξη Wi-Fi 7 για τα μοντέλα iPhone 16 Pro και Pro Max που είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν το 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικ

Και καλά κάνει γιατί δεν θα το πάρει κανείς που έχει το 14 .Ίδια πράματα κάθε χρόνο με μικροαλλαγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.