iPhone 15 Pro: Δείτε το ενιαίο κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί σίγασης

iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Δείτε το ενιαίο κουμπί έντασης ήχου και το κουμπί σίγασης

Οι φήμες θέλουν τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max να διαθέτουν ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και ένα κουμπί σίγασης. Renders βασισμένα σε CAD διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν σε βίντεο στην κινεζική έκδοση του TikTok και δημοσιεύτηκαν στο Twitter από την ShrimpApplePro, δείχνουν πως ακριβώς μπορεί να μοιάζουν αυτά τα κουμπιά.

Αντί για ξεχωριστά κουμπιά για αύξηση και μείωση έντασης, τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν ένα μόνο επίμηκες κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης δυναμώνοντας προς τα πάνω ή χαμηλώνοντας προς τα κάτω. Παράλληλα, ο διακόπτης σίγασης που υπάρχει από το αρχικό iPhone το 2007 αναμένεται να γίνει ένα κουμπί σίγασης που μπορεί να πατηθεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ήχο του iPhone.

Τόσο τα κουμπιά έντασης όσο και τα κουμπιά σίγασης φημολογείται ότι έχουν solid-state σχεδιασμό. Δηλαδή, αντί να μετακινούνται φυσικά, τα κουμπιά θα παρέχουν απτική ανάδραση από δύο πρόσθετες μηχανές Taptic στο εσωτερικό του iPhone για προσομοίωση της αίσθησης της κίνησης, παρόμοια με το κουμπί Home στο πιο πρόσφατο iPhone SE ή το trackpad Force Touch στα σύγχρονα MacBook.

Τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν δύο φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και έναν διακόπτη σίγασης, όπως δείχνουν άλλες εικόνες CAD στο βίντεο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ. Δείτε, θαυμάστε, κράξτε , ζηλέψτε κ προεξοφλήστε εάν θέλετε να αγγίξετε τα μέταλλα επιπέδου AMG & PORSCHE GT3! Τι ευτυχία είναι αυτή που μας δίνεις θεάρα μας , και ζητάς ένα μόνο ταπεινό ευτελές χρηματικό τίμημα . Τριάντα πενηντάρικα .. Μ Ο Ν Ο!!

Δημητρης

Ε όχι μόνο 30 πενηντάρικα. Για το 1TB?

Chris_BMW

Τι τριάντα πενηντάρικα ηγέτη ;;
Τι είναι αυτά που λες ;;

ΜΟΝΟ ;; Τι είναι τα πενηντάρικα την σήμερον ημέρα ;;

ΤΙΠΟΤΑ .

Να μπορούν να το πάρουν όλοι ;; Αυτό θέλεις ;;;

Τουλάχιστον 40 για να αγγίξουμε τιτάνιο .
Αλλιώς όσοι δεν μπορούν αλουμίνιο και πολύ τους είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.