iPhone 15 Pro, Galaxy Z Flip 5 και Watch Series 9: Barbie Edition από την Caviar

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro, Galaxy Z Flip 5 και Watch Series 9: Barbie Edition από την Caviar

H Caviar, η εταιρεία που είναι γνωστή για τις πολυτελείς εκδόσεις συσκευών τεχνολογίας που κυκλοφορεί, μόλις αποκάλυψε τη νέα της συλλογή που ονομάζεται #Barbiecore.

H συλλογή αποτελείται από τρεις συσκευές (oυσιαστικά τέσσερις) που έχουν υποβληθεί σε ροζ ανανέωση με χρυσό και διαμάντια. Πρόκειται για το Samsung Galaxy Z Flip

5, καθώς και τα ακυκλοφόρητα Apple iPhone 15 Pro, Pro Max και το Watch Series 9.

 

Τα προσαρμοσμένα smartphones περιλαμβάνουν το εμβληματικό παπούτσι στιλέτο της Barbie, με το foldable να συνοδεύεται από ένα χνουδωτό πομ-πόμ από ψεύτικη γούνα. Υπάρχει επίσης μια χάραξη με λέιζερ του χρυσού πάνελ με το σχέδιο του παπουτσιού, καθώς και 49 αστραφτερά ρουμπίνια στο πίσω μέρος.

Το iPhone 15 θα έχει 61 κρύσταλλα Swarovski γύρω από το camera island, ενώ το πίσω μέρος είναι από δέρμα αλιγάτορα σε ροζ χρώμα. Η Caviar θα βάλει χρυσό 24 καρατίων στο πλαίσιο γύρω από τις κάμερες, τα πλαϊνά και το στιλέτο.

Το Apple Watch Series 9, από την άλλη, θα έχει ειδικά κατασκευασμένο σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με επίστρωση PVD Rose Gold, χρυσά διακοσμητικά μπουλόνια, κούμπωμα και περιστρεφόμενο κουμπί. Το ίδιο το λουράκι είναι ένα ροζ καουτσούκ και είναι άγνωστο το αν μπορεί να αντικατασταθεί.

Και τα τρία σχέδια διατίθενται σε περιορισμένες σειρές, με μόλις 99 μονάδες να κυκλοφορούν από το καθένα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για renders αλλά η Caviar θα τα ετοιμάσει στο επόμενο διάστημα. Το wearable θα κοστίζει 1.900 δολάρια, το Samsung Galaxy Z Flip 5 ξεκινά από 8.560 δολάρια και το iPhone 15 Pro της Apple από 7.990 δολάρια, αν και υπάρχει επίσης μια επιλογή για το iPhone 14 Pro που κοστίζει 7.270 δολάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.