Smartphones

iPhone 15 Pro: Ίσως πωλείται προαιρετικά καλώδιο USB-C Thunderbolt

H Apple ίσως αποφασίσει να προσφέρει ένα καλώδιο μεταφοράς δεδομένων USB-C για μοντέλα iPhone 15 Pro που μπορεί να έχει ταχύτητες Thunderbolt ή USB4 έως 40 Gbps.

Αυτό υποστηρίζει ο leaker Kosutami, ο οποίος δημοσίευσε λεπτομέρειες για το καλώδιο στο X (πρώην Twitter). Σύμφωνα με αυτόν, το μήκος του καλωδίου είναι 0,8 μέτρα, το οποίο είναι μικρότερο από το υπάρχον καλώδιο Thunderbolt 4 Pro της Apple (1,8 μέτρα) και λέγεται ότι υποστηρίζει φόρτιση έως και 150 W.  Εννοείται πως η Apple φέρεται να πουλά το καλώδιο χωριστά.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν “τουλάχιστον” USB 3.2 ή Thunderbolt 3. Ωστόσο, το καλώδιο USB4 που διέρρευσε βασίζεται στο πρωτόκολλο Thunderbolt 4, επιτρέποντάς του να προσφέρει ισοδύναμες ταχύτητες 40 Gbps ή διπλάσιο από το προηγούμενο πρότυπο USB 3.2 Gen 2.

Όσον αφορά τη δυνατότητα φόρτισης 150W, αυτό θα έκανε το καλώδιο ικανό για ταχύτερη παροχή ισχύος από το υπάρχον καλώδιο Thunderbolt 4 Pro της Apple (100W), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα iPhone 15 Pro τα μοντέλα θα μπορούν να φορτίζουν με αυτή την ταχύτητα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.