iPhone 15 Pro Max: Η Apple κυκλοφόρησε την ταινία μικρού μήκους «Suerte»

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro Max: Η Apple κυκλοφόρησε την ταινία μικρού μήκους «Suerte»

Η Apple μοιράστηκε πρόσφατα το Suerte, μια νέα ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο iPhone 15 Pro.

Η ταινία ακολουθεί τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Iván Cornejo, γνωστό για τα άλμπουμ Alma Vacía, Dañado και Mirada.

Στην ταινία, ο Cornejo πηγαίνει σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να αναζητήσει έμπνευση από τις ρίζες του για μια νέα επιτυχία και καταλήγει σε μια μεγάλη περιπέτεια. Το τραγούδι του “Intercambio Injusto” περιλαμβάνεται και υπάρχει ένα soundtrack για την ταινία που είναι διαθέσιμο στο Apple Music.

Το iPhone 15 Pro‌ Max είναι η τρέχουσα ναυαρχίδα iPhone της Apple, που διαθέτει κύρια κάμερα 48 megapixel, κάμερα Telephoto 12 megapixel και κάμερα Telephoto 12 megapixel με τεχνολογία τετραπρισμού που επιτρέπει οπτικό ζουμ έως και 5x. Η Apple μοιράστηκε επίσης μια ταινία “Behind the Scenes” για τον Suerte, όπου το σκηνοθετικό δίδυμο Cliqua εξηγεί πώς γυρίστηκε.

Πολλές από τις σκηνές της ταινίας δεν χρησιμοποιούσαν άλλο εξοπλισμό εκτός από το iPhone 15 Pro‌ Max, με τους σκηνοθέτες να επαινούν τη Cinematic Mode, μια δυνατότητα που διατηρεί την εστίαση στο κύριο θέμα που γυρίζεται ακόμα και όταν κινείται ο κάτοχος του iPhone.

Η λειτουργία ζουμ 5x Telephoto χρησιμοποιήθηκε επίσης για πολλές λήψεις, όπως και η κωδικοποίηση αρχείων καταγραφής, μια επιλογή για βίντεο ProRes που επιτρέπει βελτιωμένη ταξινόμηση χρωμάτων μετά την παραγωγή.

Η Apple έχει μακρά ιστορία στην κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο Shot στο iPhone για να αναδείξει τις δυνατότητες των καμερών στις συσκευές της. Τα τελευταία χρόνια, καθώς η τεχνολογία της κάμερας έχει βελτιωθεί, η Apple μοιράζεται ταινίες μικρού μήκους σε τακτική βάση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

Κάθε χρόνο, τα IPPA επιλέγουν τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone και οι νικητές των βραβείων 2024 μόλις ανακοινώθηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

Samsung Galaxy S25 Ultra: Θα μοιάζει σχεδιαστικά με το iPhone 16 Pro Max;

Η Apple θα περικόψει τα πλαίσια της σειράς iPhone 16 Pro και η Samsung φαίνεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμά της με το Galaxy S25 Ultra.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσαν προωθητικές εικόνες των μοντέλων της σειράς

Εικόνες που φαίνεται να αποτελούν υλικό μάρκετινγκ της επερχόμενης σειράς iPhone 16 εμφανίστηκαν στο “X” από έναν leaker με το όνομα Lakhwinder Singh.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μεγάλο leak δίνει τις προδιαγραφές της σειράς και τις τιμές στις ΗΠΑ

O leaker Apple Hub δημοσίευσε στο Χ τις φερόμενες ως προδιαγραφές της σειράς iPhone 16 της Apple, αλλά και τις τιμές των μοντέλων στις ΗΠΑ.