iPhone 15 Pro Max: Δείχνει τα δόντια του στο AnTuTu

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Δείχνει τα δόντια του στο AnTuTu

Το A17 Pro της Apple είναι ένα γρήγορο chipset, όπως φάνηκε από τη δοκιμή Geekbench που πέρασε πριν λίγο καιρό και τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως τα πάει και στο AnTuTu.

Xωρίς να αποτελεί έκπληξη για κανέναν, το A17 Pro στο iPhone 15 Pro και το 15 Pro Max είναι ένα από τα πιο γρήγορα τηλέφωνα στο AnTuTu με συνδυασμένη βαθμολογία 1.641.883 πόντων.

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Δείχνει τα δόντια του στο AnTuTu

Συγκριτικά, το περσινό τσιπ A16 Bionic είχε σκορ 1.474.011, ενώ το τσιπ Apple M1 που βρέθηκε σε laptop και iPad της Apple φτάνει τους 1.754.456 βαθμούς! Το 15 Pro Max ξεπερνά επίσης το κορυφαίο μεταξύ των Android nubia Red Magic 8 Pro+ το οποίο φτάνει τους 1.632.859 βαθμούς.

Το A17 Pro συγκεντρώνει βαθμολογία CPU 392.643 πόντων και 597.734 πόντους για το τμήμα GPU. Η Apple υποστηρίζει ότι το νέο της τσιπ A17 Pro προσφέρει 20% βελτίωση σε σχέση με το απερχόμενο A16 Bionic στο τμήμα GPU ενώ το AnTuTu δείχνει μια διαφορά σχεδόν 27%. Το A17 Pro είναι επίσης κορυφαίο στη δοκιμή του τμήματος μνήμης με βαθμολογία 306.164.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Τι δύναμη είναι αυτή θεάρα μας!!! Πιστεύετε πως αξίζει σε εμάς τους ταπεινούς υπηκόους να έχουμε τετοιο nuclear weapon στην παλάμη μας? Μήπως είναι too much power for so little cost? Ήρεμα ρωτάω..
2 χήνες θα ήταν πιο ρεαλιστική τιμή πιστεύω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,