iPhone 15 Pro Max: Leaker εξηγεί γιατί «είναι προορισμένο να γίνει ένα super flagship»

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Leaker εξηγεί γιατί «είναι προορισμένο να γίνει ένα super flagship»

Αν στα smartphone αγαπάτε τα λεπτά πλαίσια, τότε το iPhone 15 Pro Max (ή Ultra) θα γίνει το αγαπημένο σας, σύμφωνα με τον διάσημο leaker Ice Universe.

Το iPhone 14 Pro Max έχει αρκετά λεπτά πλαίσια, αλλά το iPhone 15 Pro Max θα μπορούσε να έχει τα πιο λεπτά πλαίσια από όλα, έχει υποστηρίξει ο Ice. Όπως επαναλαμβάνει τώρα, θα έχει όμορφα, λεπτά πλαίσια.

Ο leaker δημοσίευσε μία εικόνα ενός προστατευτικού οθόνης για την επερχόμενη συσκευή, μαζί με μια εικόνα που έδειχνε πως μπορεί αυτή να μοιάζει. Kαι οι δύο επιδεικνύουν τα λεπτά πλαίσια.

Τα bezels αναμένεται να είναι όχι μόνο πιο λεπτά από τα 2,17mm του iPhone 14 Pro αλλά και από του Xiaomi 13, το οποίο έχει το ρεκόρ.

Σύμφωνα με μια προηγούμενη διαρροή από τον αξιόπιστο χρήστη ShrimpApplePro, τα πλαίσια θα είναι επίσης κυρτά σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max για εμφάνιση που μοιάζει με Apple Watch.

Ο Ice είναι πολύ συγκεκριμένος για τα bezels και πιστεύει ότι τα πιο λεπτά πλαίσια θα έκαναν το iPhone 15 Pro Max μια «σούπερ ναυαρχίδα». Φυσικά, τα bezels από μόνα τους δεν αρκούν για να κάνουν ένα τηλέφωνο κορυφαία ναυαρχίδα, αλλά η συσκευή αναμένεται να έχει και αρκετές άλλες βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του.

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Leaker εξηγεί γιατί «είναι προορισμένο να γίνει ένα super flagship»

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη κύρια κάμερα 48MP που θα μπορούσε να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν τα τρέχοντα κορυφαία τηλέφωνα με κάμερα Android και το Pro Max είναι πολύ πιθανό να έχει και κάμερα περισκοπίου. Είναι πιθανό επίσης να διαθέτουν ένα νέο chipset.

Ακόμα, η οθόνη θα διατηρήσει τον επίπεδο σχεδιασμό και θα μπορούσε να χάσει το διακόπτη σίγασης για ένα action button. Τα μοντέλα Pro μπορεί να έχουν πλαίσιο από τιτάνιο και η συσκευή θα μπορούσε να είναι λιγότερο φαρδιά και ψηλή, αλλά 5% παχύτερη.

Τα τηλέφωνα δεν αναμένεται πλέον να έχουν κουμπιά έντασης ήχου και λειτουργίας στερεάς κατάστασης λόγω υψηλότερου κόστους και πολυπλοκότητας κατασκευής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine73

Όλα αυτά χάνουν την σημασία τους όταν αντικρίζεις το έκτρωμα που λέγεται magic island…

@Papaki

Η Apple ξέρει να προσφέρει ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στην αγορά. Χαρίζει άπειρα χαμόγελα σε όλους όσους την ψηφίζουν ως η καλύτερη Τούμπανο εταιρεία με τις καλύτερες Τούμπανο κωλοτούμπες όλου του κόσμου. Δεν ξεχνάει ότι η πρόοδος περνά σε άλλα επίπεδα με γεμάτα από συγκίνηση για όλους μας. Είναι στην κορυφή με μόνο επιτυχίες γιατί είναι απλά το καλύτερο Μήλο δαγκωμένο του κόσμου.

Nick

Αν ισχύσουν αυτά που διαρρέονται γενικά,για απίστευτα εξωφρενική τιμή, βλέπω μεγάλη πτώση των πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.