iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Το iPhone 14 Pro Max σημείωσε ορισμένα ρεκόρ για τις μέσες ταχύτητες λήψης με συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας τον τελευταίο χρόνο. Tώρα έρχεται, όμως, η πρώτη αναφορά από την Ookla αποκαλύπτει πόσο πιο γρήγορο είναι το iPhone 15 Pro Max όσον αφορά την απόδοση κινητής τηλεφωνίας. Και η διαφορά είναι τεράστια.

Η Ookla μοιράστηκε την τελευταία της αναφορά απόδοσης για κινητά, συγκρίνοντας τους μεγάλους παρόχους των ΗΠΑ για ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης, συνέπεια, διαθεσιμότητα και πολλά άλλα. Δημοσιεύει, μάλιστα, πως κατατάσσονται τα πιο δημοφιλή smartphone στις ΗΠΑ το τρίτο τρίμηνο του 2023 όσον αφορά upload, download και καθυστέρηση.

Το φθινόπωρο του 2022, το iPhone 14 Pro Max αναδείχθηκε νικητής, αλλά στη συνέχεια έχασε τον τίτλο για τις ταχύτερες ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας στο τέταρτο τρίμηνο αλλά και στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Αναλυτικότερα, το δεύτερο τρίμηνο του 2023, η δοκιμή της Ookla είδε τη μέση ταχύτητα λήψης του iPhone 14 Pro Max στα 127,83 Mbps. Εκείνη την εποχή, το Samsung Galaxy S23 Ultra κέρδισε την πρώτη θέση με μέση ταχύτητα λήψης 161,86 Mbps.

Τo πρώτο τεστ για τα iPhone 15 Pro και Pro Max είναι πλέον γεγονός και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Το iPhone 15 Pro Max ξεπέρασε όλες τις άλλες συσκευές στη λίστα με μέση ταχύτητα λήψης 251,37 Mbps. Το αποτέλεσμα είναι περίπου 10% πιο γρήγορο από το 15 Pro.

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Σε σύγκριση με τα 127,83 Mbps που είχε το iPhone 14 Pro Max το 2ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, το 15 Pro Max απέδωσε 96,6% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης.

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Ωστόσο, επειδή το μερίδιο αγοράς των smartphone της Apple είναι σχετικά χαμηλό μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15, η Samsung εξακολουθεί να παίρνει το στέμμα για τις μεγαλύτερες μέσες ταχύτητες λήψης.

iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.