iPhone 15 Pro Max και Ultra: Κυκλοφόρησε concept render

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max  και Ultra: Κυκλοφόρησε concept render

Χρησιμοποιώντας ορισμένες από τις προδιαγραφές που έχουν διαρρεύσει και προσθέτοντας όσα χαρακτηριστικά θα ήθελε ο ίδιος να υπάρχουν στο τηλέφωνο, ο Antonio De Rosa των ADR Studios δημιούργησε ένα concept render του iPhone 15 Pro Max – το οποίο μπορεί να μετονομαστεί σε Ultra.

Mιλώντας στο Cult of Mac, o De Rosa είπε ότι “ο ρόλος ενός concept designer δεν είναι μόνο να αναφέρει όλες τις φήμες και να τις μεταμορφώνει σε κάτι οπτικό. Μερικές φορές το να σκέφτεσαι έξω από το κουτί μπορεί να σε απελευθερώσει.”

Στην εικόνα βλέπουμε μια συσκευή που έχει μέγεθος 0,29 ίντσες σε σύγκριση με τις 0,31 ίντσες του iPhone 14 Pro Max. Ακόμα, υπάρχει φακός περισκοπίου διπλωμένο στο πλάι μέσα στο σώμα του τηλεφώνου παρέχοντας οπτικό ζουμ 5x έως 10x. Παρατηρούμε στρογγυλεμένες άκρες και σώμα από τιτάνιο.

Ο De Rosa έχει προσθέσει επίσης τα solid-state κουμπιά που φημολογείται ότι θα αντικαταστήσουν τα φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και power. Τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιούν taptic engines για να δίνουν την αίσθηση στον χρήστη ότι πάτησε κανονικό κουμπί. “Butterfly buttons” τα αποκαλεί στο βίντεό του.

Eννοείται πως έχουμε Dynamic Island και πως η συσκευή τροφοδοτείται από το 3nm A17 Bionic.

Το concept render μπορεί να μη μοιάζει με αυτό που θα δούμε από την Apple τον Σεπτέμβριο, ωστόσο η εταιρεία ετοιμάζει επανασχεδιασμό και αύξηση της τιμής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

θυμιζει και λιγο Xiaomi θα ελεγα…αλλα εστω να αλλαξουν ντιζαιν και ας μοιαζει με αλλα,4 χρονια ιδια σχεδιασει τραγικη κατασταση

iphonάκιας 

Σιγα ρε μεγαλε την τραγικη κατασταση . Τραγικα ειναι αλλα πραγματα στη ζωη κι οχι ο σχεδιασμος ενος κινητου !!!
Επισης δεν εχει την ιδια σχεδιαση για χρονια . Το iphone Χ πχ καμμια σχεση δεν εχει σχεδιαστικά με το iphone 14 . Αυτο που βλέπεις δεν ειναι σχεδιο της  , κάποιου τριτου ειναι που το φανταζεται ετσι . Αυτο που θα κυκλοφορησσι η  καμμια σχεση δεν θα εχει μ αυτο που βλεπεις εδω

Vladimiros

Εσυ με αυτο το ονομα τι θα ελεγες,σιγουρα υπαρχουν τραγικα πραγματα στην ζωη,εγω αναφερθηκα εδω στο τεχνολογικο site,σχεδον ιδιες ομοιοτητες τα iphone 11,12,13,14 και τα απλα,αλλα και τα pro max,απο εκει και περα πες οτι θες εσυ,ιδιο καλουπι να βγαλουν και στο iphone 15 θα τρεξεις να το παρεις,παλια και τα Sony εκραζαν 3 χρονια ιδιο σχεδιο,αλλα εδω η apple το παρακανε..βασικα ας κανουν οτι θελουν δεν προκειτε να τα αγορασω εγω,εσας θελω να βοηθησω αλλα δεν….

Δημητρης

Θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα. Στη λέξη “εσάς θέλω να βοηθήσω” με την έννοια ότι προσπαθείς να βοηθήσεις ένα κοινό το οποίο είναι το πιο Loyalty που υπάρχει. Οι καταναλωτές της Apple δεν μπορούν να εντοπίσουν το μέγεθος των αλλαγών όπως εκείνοι του Android (και το αντίστροφο) και δεν το λέω κακοπροαίρετα (είμαι και εγώ κάτοχος iphone). Από τη μία πλευρά οι κάτοχοι Android είναι σε μία πλήρως ανταγωνιστική αγορά που αναπτύσσεται διαρκώς. Από την άλλη πλευρά οι κάτοχοι Apple βρίσκονται σε μία μονοπωλιακή αγορά που κάθε 3-5 έτη θα έχουν μία ριζική καινοτομία η οποία όμως θα ταρακουνήσει την αγορά και θα επηρεάσει και την ανταγωνιστική του Android. Βλέπε face id (δεν υπάρχει καλύτερη καινοτομία και ούτε πρόκειται να τη φτάσει κανείς, βλέπε Μ1 – αν και όχι σε κινητά, βλέπε αυτονομία μπαταρίας του iphone). Για μένα, πρέπει να γίνει διαχωρισμός αγορών. Η Apple παίζει σε μία αγορά μπάλα μόνη της και οι εταιρίες Android σε άλλη αγορά. Βέβαια, ο διαχωρισμός μου έχει ατέλειες μιας και υπάρχουν διαρροές καταναλωτών από τη μία πλευρά στην άλλη (μεγαλύτερες από Android σε Apple). Άρα το να λες για σχεδιασμό σε κάποιον που έχει iphone, ακόμα και οι μικρές σχεδιαστικές αλλαγές… Συνέχεια »

George

Εσείς όχι μόνο ψηφίζετε, αλλά έχετε και λεφτά να πάρετε iPhone. 😂😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.