iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη

iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα διαθέτουν ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη, παρόμοια με το Apple Watch Series 7 και τα νεότερα από αυτό μοντέλα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γνωστός leaker ShrimpApplePro στο Twitter.

Όπως υποστήριξε, πρόσθετες πηγές συμφωνούν τώρα ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν λεπτότερα πλαίσια μετά την αρχική φήμη τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πλαίσια θα είναι κυρτά σε όλα τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι άλλες πηγές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αυτή την πληροφορία.

Θυμίζουμε πως ο ShrimpApplePro ήταν εκείνος που διέρρευσε με ακρίβεια τη σχεδίαση υλικού του Dynamic Island στα μοντέλα iPhone 14 Pro, ωστόσο η τωρινή φήμη για τα λεπτότερα πλαίσια δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από άλλες αξιόπιστες πηγές.

Προηγουμένως είχε υποστηρίξει ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone 15 θα διαθέτει πλαίσιο από τιτάνιο και καμπύλες πίσω άκρες.

Άλλα χαρακτηριστικά που φημολογούνται για τα μοντέλα iPhone 15 Pro περιλαμβάνουν το τσιπ A17 Bionic επόμενης γενιάς της Apple, μια ταχύτερη θύρα USB-C, Wi-Fi 6E, αυξημένη μνήμη RAM 8 GB και solid-state κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης ήχου που παρέχουν απτική ανάδραση όταν πατηθούν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.