iPhone 15 Pro: Οι δαχτυλιές μπορούν να «αλλάξουν προσωρινά το χρώμα» του πλαισίου τιτανίου

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Οι δαχτυλιές μπορούν να «αλλάξουν προσωρινά το χρώμα» του πλαισίου τιτανίου

Σε νέο έγγραφο υποστήριξης, η Apple αναφέρει ότι τυχόν δαχτυλιές ενδέχεται να «αλλάξουν προσωρινά το χρώμα» του πλαισίου από τιτάνιο στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, καθώς οι δαχτυλιές μπορούν να σκουπιστούν όπως και σε οποιοδήποτε άλλο iPhone και το φινίρισμα γίνεται όπως πριν.

«Για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max, το έλαιο από το δέρμα σας μπορεί να αλλάξει προσωρινά το χρώμα του εξωτερικού band», λέει η Apple. «Σκουπίζοντας το iPhone σας με ένα μαλακό, ελαφρώς υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδι, θα αποκατασταθεί η αρχική εμφάνιση».

Φωτογραφίες μοντέλων iPhone 15 Pro με εμφανείς δαχτυλιές στο πλαίσιο από τιτάνιο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση των συσκευών την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι πελάτες δεν πρέπει να ανησυχούν για μόνιμη ζημιά.

Αυτή η πληροφορία δεν είναι κάτι μη αναμενόμενο αλλά πάντα είναι καλύτερο να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18 Beta: Διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα με αυτές τις 25 νέες δυνατότητες

Το iOS 18 είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, καθώς η Apple θα αποκαλύψει την ενημέρωση λογισμικού κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Όλες οι φήμες για το σύστημα κάμερας

Το iPhone 16 αναμένεται να έρθει τον Σεπτέμβριο χωρίς τεράστιες αναβαθμίσεις στο σύστημα της κάμερας, σύμφωνα με τις σχετικές φήμες.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone είναι απίθανο να κυκλοφορήσει πριν από το 2027

Η Apple είναι απίθανο να κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone πριν από το 2027, αλλά θα μπορούσε να διαταράξει σημαντικά την αγορά όταν κυκλοφορήσει.

Smartphones Apple Apple iPad iPad

iPad Air (2024): Η Apple υποβαθμίζει το τσιπ M2 που τροφοδοτεί το tablet

Πριν από ένα μήνα, η εκδήλωση “Let Loose” της Apple παρουσίασε τα πρώτα μοντέλα iPad που διαθέτουν οθόνη OLED.