iPhone 15 Pro: Τελικά ίσως να μην έχει solid-state κουμπιά

iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Τελικά ίσως να μην έχει solid-state κουμπιά

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max είναι πιθανό να μην έχουν τελικά τα solid-state κουμπιά που ακούμε εδώ και μήνες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, στο τελευταίο του άρθρο, αναφέροντας ότι υπάρχουν “τεχνικά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί”.

Οι φήμες θέλουν τον διακόπτη έντασης ήχου και το ρυθμιστικό ειδοποίησης της σειράς iPhone 15 Pro να εγκαταλείπουν το κλασικό κουμπί με δυνατότητα κλικ. Υποτίθεται ότι θα αποκτούσαν κουμπί με χωρητική αφή, όπως το home button στα παλαιότερα iPhone.

Μια τέτοια κίνηση θα επηρέαζε την Cirrus Logic που αναμενόταν να κατασκευάσει τον αποκλειστικό μικροεπεξεργαστή για τα νέα κουμπιά, την AAC Technologies που θα προμήθευε μεTaptic Engine και τη Luxshare ICT, σύμφωνα με τον Kuo.

Παράλληλα, το 9to5Mac αναφέρει ότι ο αναλυτής της Haitong Tech Jeff Pu, ο οποίος έχει μικτό ιστορικό, δήλωσε ότι έχει ακούσει από πηγές που είναι εξοικειωμένες με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple ότι το iPhone 15 Pro πιθανότατα θα διατηρήσει τα φυσικά κουμπιά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κουμπιά στερεάς κατάστασης θα απαιτούσαν τρεις νέους απτικούς κινητήρες μέσα στο iPhone 15 Pro και αυτό θα περιέπλεκε τη σχεδίαση.

Τα προϊόντα βρίσκονται ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης EVT (στην περίοδο εσωτερικής επικύρωσης και δοκιμών), που σημαίνει ότι η απόφαση μπορεί να αντιστραφεί και τελικά να δούμε τη νέα τεχνολογία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ε και? Τα Solid state buttons θα είναι σωστά όταν τα εφαρμόσει η Θεά μας. Αλλά και να μην το κάνει , η προπαραγγελία θα πρέπει να είναι δεδομένη για κάθε true believer out there !! Οπως και να το κάνουμε , κάθε Σεπτέμβρη η Apple μας καλεί σαν σειρήνα στον magic world της. Μαζί με τον τρύγο κ το φρέσκο κρασί, φρέσκο hardware!! ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.