iPhone 15 Pro: Θα έρθει σε μπλε και γκρι τιτάνιο

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Θα έρθει σε μπλε και γκρι τιτάνιο

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro της iPhone αναμένεται να διαθέτουν πλαίσιο τιτανίου αντί για πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα για πρώτη φορά και, εκτός από την αλλαγή υλικού, θα έχουμε και νέα χρώματα.

Τον Ιούλιο, το macrumors μαζί με τον Unknownz21 αποκάλυψαν μια νέα σκούρα μπλε απόχρωση που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Apple για το iPhone 15 Pro, και είπαν ότι η Apple δοκιμάζει μια ασημί-γκρι απόχρωση και ένα διαστημικό μαύρο χρώμα.

Το 9to5Mac αναφέρει τώρα ότι έχει επίσης ακούσει ότι η Apple θα εισάγει ένα νέο σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο έρχεται να συνοδέψει τα ασημί, διαστημικό μαύρο και μια φυσική απόχρωση τιτανίου.

Το σκούρο κόκκινο χρώμα που είχε πει το 9to5Mac ότι θα δούμε για το iPhone 15 Prο φαίνεται πως δεν ισχύει, ενώ δεν αναμένεται να δούμε ούτε χρυσό iPhone 15 Pro ή Pro Max φέτος. Παρά τη δημοτικότητα του χρυσού σε αγορές όπως η Κίνα, η Apple δεν θα το διατηρήσει για τα φετινά μοντέλα.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, τα απλά μοντέλα iPhone 15 θα διατίθενται σε μαύρο, πράσινο, μπλε, κίτρινο και ροζ, επιλογές που έχουν ακουστεί και τους προηγούμενους μήνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.