iPhone 15 Pro: Θα έχει Face ID κάτω από την οθόνη

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Θα έχει Face ID κάτω από την οθόνη

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Θα έχει Face ID κάτω από την οθόνη

Το iPhone 15 Pro που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023 αναμένεται να έχει το Face ID module κάτω από την οθόνη. Το module αυτό θα το κατασκευάζει για λογαριασμό της Apple η Samsung Display.

Στην περίπτωση του iPhone 14 περιμένουμε την Apple να εγκαταλείψει τον σχεδιασμό με το notch στην μπροστινή πλευρά του smartphone, ενώ ένα χρόνο αργότερα, στο μοντέλο του 2023 και συγκεκριμένα στο iPhone 15 Pro το κομμάτι του Face ID θα είναι εντελώς κρυμμένο κάτω από την οθόνη.

Αυτό θα γίνει εφικτό με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας που αναπτύσσει η Samsung Display και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την Apple να προβεί σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό του iPhone. Τη συγκεκριμένη τεχνολογία θα τη δούμε αρχικά στα μοντέλα της οικογένειας Samsung Galaxy Fold που θα παρουσιαστούν εντός του 2023.

Δεν είναι αυτή η πρώτη αναφορά που έχει εμφανιστεί για την υιοθέτηση τέτοιας τεχνολογίας από την πλευρά της Apple, αλλά όλα δείχνουν ότι το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, έτσι ώστε να μπορεί η Apple να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο το φθινόπωρο του 2023.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.