iPhone 15 Pro: Το premium iPhone με τις χειρότερες κριτικές μέχρι σήμερα

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Το premium iPhone με τις χειρότερες κριτικές μέχρι σήμερα

Το iPhone 15 Pro έχει τις χειρότερες κριτικές από οποιοδήποτε premium iPhone μέχρι σήμερα, σύμφωνα με αναφορά του PerfectRec.

Μετά από περισσότερες από 690.000 κριτικές που δημιουργήθηκαν από χρήστες στο διαδίκτυο, το PerfectRec διαπίστωσε ότι το iPhone 15 Pro βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια στο 73% αυτών των κριτικών. Αυτό το ποσοστό είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το ποσοστό των κριτικών που βαθμολόγησαν με 5 αστέρια τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, το iPhone 14 Pro συγκέντρωσε 5 αστέρια στο 76% των κριτικών του ενώ το iPhone 13 Pro συγκέντρωσε 5 αστέρια από το 84% των κριτικών.

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Το premium iPhone με τις χειρότερες κριτικές μέχρι σήμερα

Πέρα από τα Pro, το μη-Pro με τις χειρότερες κριτικές ήταν το περυσινό iPhone 14 που πήρε 5 αστέρια μόνο στο 76% των κριτικών που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες, μια αξιοσημείωτη πτώση από το 80% που σημείωσε το iPhone 13. Η PerfectRec επισήμανε ότι οι υψηλές προσδοκίες του κοινού για το περσινό βασικό μοντέλο απλώς δεν ικανοποιήθηκαν από την Apple. Αλλά φέτος, τα Pro iPhone 15 και iPhone 15 Plus έχουν δείξει βελτίωση.

Αυτό ίσως οφείλεται στις αλλαγές που έγιναν σε αυτά τα μοντέλα φέτος, οι οποίες περιλαμβάνουν την προσθήκη του Dynamic Island, την αναβάθμιση του αισθητήρα εικόνας σε 48MP για την πίσω κύρια κάμερα και τη μετάβαση στη φόρτιση/μεταφορά δεδομένων USB-C. Ακόμα, είναι και το chipset A16 Bionic 4nm που τροφοδοτεί αυτά τα δύο μοντέλα.

Για να είμαστε δίκαιοι, και τα μοντέλα iPhone 15 Pro έχουν και κάποια νέα πράγματα, όπως το σώμα από τιτάνιο, η αύξηση στα 8 GB μνήμης RAM, η μετάβαση σε USB-C από το Lightning και η χρήση του το 3nm A17 Pro SoC, το μόνο τσιπ smartphone 3nm που θα χρησιμοποιηθεί φέτος. Το iPhone 15 Pro Max απέκτησε επίσης φακό περισκοπίου tetraprism, ο οποίος προσφέρει 5x οπτικό ζουμ.

Τα παράπονα από τους χρήστες του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max σχετικά με την υπερθέρμανση μπορεί να οδήγησαν στο χαμηλότερο ποσοστό κριτικών 5 αστέρων. Τώρα που η Apple φαίνεται πως έλυσε αυτό το πρόβλημα με την ενημέρωση iOS 17.0.3, μπορεί το ποσοστό να διαμορφωθεί διαφορετικά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Α!! ΑΙΣΧΟΣ! Αν είστε πιστοί μας , το έχετε αγοράσει και γράφετε αρνητικά σχόλια , μπορείτε ελεύθερα να εξιλεωθείτε προεξοφλόντας το 16 PRO MAX ULTRA 2000 +φπα , ζητώντας συγνώμη γονυπετής ,κλαμένοι, ζητωντας έλεος. Εννοείται θα αλλάξετε τις κριτικές σας με διθύραμβους και ανιμοτζι 10 λεπτο χειροκρότημα αλά κιμ γιονγκ ουν και βλαντιμιρ πουτιν. Αν δεν το κάνετε, πέτρα στον λαιμό και βουτια σε άγρια θάλασσα.

Stavros

Δεν υπάρχει καλύτερο smartphone από το 15 Pro. Όλα τα άλλα μπούρδες για να ακούγονται.

Sonyman

Γραφεία NOKIA, Φιλανδία… κάπου στις αρχές του 2010.. : “Δεν υπάχουν καλύτερα κινητά από τα δικά μας, όλα αυτά τα καινούρια android είναι μπούρδες και το iphone ακόμα ακριβότερη μπούρδα. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα…”

Αλέξανδρος

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ο φίλος μόνος του μιλάει μόνος απαντάει και προς απάντηση του, το σχόλιο αυτό γράφτηκε από fold4 και βλέπω το creed 2 στο αγαπημένο μου p40 pro σε desktop mode στην TV.
Τα “καλύτερα κινητά” (🤪🤪🤪🤪) της μηλιας τι κάνουν; Α ναι, φέτος βάλανε type c θύρα. Αντε και σε ανώτερα.

Αντρέα μη το βάλεις κάτω, κάποτε (……………?) θα τα δείτε και ‘σεις, υπομονή, σε αγαπάμε γιατί είσαι γνήσιο μηλαροπαιδο. Keep going 💪 🤣🤣🤣🤣

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.