iPhone 15 Pro: Τουλάχιστον 100 $ ακριβότερο από το iPhone 14 Pro

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Τουλάχιστον 100 $ ακριβότερο από το iPhone 14 Pro

Τα iPhone 15 Pro και ‌iPhone 15 Pro‌ Max θα είναι τουλάχιστον 100 $ ακριβότερα από τους προκατόχους τους, σύμφωνα με το DigiTimes.

Το iPhone 14 Pro ξεκινά από 999 $ και το iPhone 14 Pro Max ξεκινά από 1.099 $. Η πρόβλεψη του DigiTimes τοποθετεί την τιμή του iPhone 15 Pro στα 1.099 έως 1.199 $ και του iPhone 15 Pro Max στα 1.199 έως 1.299 $.

Αυτή η σημαντική αύξηση της τιμής θα μπορούσε να καταστείλει τις πωλήσεις των νέων μοντέλων Pro iPhone φέτος, που μειώθηκαν σε περίπου 77 εκατομμύρια μονάδες το 2023. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν αποστολές περίπου 83 εκατομμυρίων μονάδων. Αυτό αντιστοιχεί σε μια ευρύτερη πτώση στη βιομηχανία smartphone άνω του πέντε τοις εκατό από έτος σε έτος.

Νωρίτερα φέτος, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple σκέφτεται να αυξήσει την τιμή τόσο για το iPhone 15 Pro‌ όσο και για το iPhone 15 Pro Max. Ο αναλυτής Jeff Pu είπε επίσης ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να είναι πιο ακριβά από τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Ο Pu μίλησε για τιμή από 1.099 $ για το iPhone 15 Pro, από την αρχική τιμή των 999 $ του iPhone 14 Pro.

Τα μοντέλα iPhone 15 και ‌iPhone 15 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν σε εκδήλωση της Apple την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου. Με αυτό το χρονοδιάγραμμα, οι προπαραγγελίες πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία να ακολουθεί την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Apple iOS

iOS 18: Η Apple ανακοινώνει τις λειτουργίες προσβασιμότητας – Eye tracking, φωνητικές εντολές κ.α.

Η Apple έκανε σήμερα προεπισκόπηση πολλών νέων λειτουργιών προσβασιμότητας που έρχονται αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού.