iPhone 15 Ultra: Τρελή φήμη το θέλει να έρχεται με διπλή μπροστινή κάμερα

iphone 15 ultra, iPhone 15 Ultra: Τρελή φήμη το θέλει να έρχεται με διπλή μπροστινή κάμερα

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 14 – αμέσως μετά – ξεκίνησαν οι φήμες για το iPhone 15 της επόμενης χρονιάς. Το μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, leak λέει ότι τα μεγάλα και μικρά high-end μοντέλα θα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Τώρα, μια νέα φήμη αποκαλύπτει ένα χαρακτηριστικό που θα τα διαφοροποιεί πάρα πολύ.

Οι μόνες βασικές διαφορές μεταξύ του iPhone 14 Pro 6,1″ και του iPhone 14 Pro Max 6,7″ είναι ότι το τελευταίο έχει μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη. Για την επόμενη χρονιά, όμως, ακούγεται ότι οι διαφορές θα είναι πολύ περισσότερες. Το premium μοντέλο 6,7″ του επόμενου έτους θα παρουσιαστεί ως ένα πραγματικά high-end προϊόν και, για να περάσει αυτό το μήνυμα, η Apple φέρεται να το ονομάζει iPhone 15 Ultra.

Ορισμένες φήμες έχουν υπονοήσει πως το iPhone 15 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με φακό περισκοπίου για βελτιωμένο οπτικό ζουμ. Σήμερα, ο tipster Majin Bu, ο οποίος είναι γνωστός για τα leaks των αξεσουάρ της Apple, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter που δεν περίμενε κανείς. Έγραψε πως η πηγή του τον ενημέρωσε πως το Ultra θα έχει δύο μπροστινές κάμερες.

iphone 15 ultra, iPhone 15 Ultra: Τρελή φήμη το θέλει να έρχεται με διπλή μπροστινή κάμερα

Αν και δεν λέει κάτι περισσότερο για τον δεύτερο αισθητήρα, εικάζει ότι μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μεγαλύτερο εύρος ζουμ. Όπως και να έχει θα είναι η πρώτη φορά που η Apple φέρνει κινητό με δύο selfie κάμερες.

Σίγουρα πρόκειται για μία φήμη που πρέπει να επεξεργαστούμε πολύ καλά. Η εταιρεία ήδη έχει αναβαθμίσει την μπροστινή κάμερα 12 MP φέτος με ευρύτερο διάφραγμα για περισσότερο φως και αυτόματη εστίαση. Αφού, λοιπόν, μιλάμε για την Apple, είναι κάπως δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα αναβαθμίσει εκ νέου τη selfie κάμερα την αμέσως επόμενη χρονιά.

Ο Majin Bu είπε ακόμα ότι το iPhone 15 Ultra θα έχει θύρα USB-C, αλλά αυτό πιθανότατα θα ισχύει για όλα τα μοντέλα. Λέει επίσης ότι το Ultra θα ξεκινήσει με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο 256 GB, ενώ το βασικό iPhone 15 Pro θα συνεχίσει να προσφέρει 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε μόλις χθες ότι το Pro Max θα μετονομαστεί σε Ultra το επόμενο έτος και ότι θα έχει νέα σχεδίαση. Πριν από αυτό, μια φήμη έλεγε ότι το iPhone 15 Ultra θα ήταν πιο ακριβό και θα μπορούσε να προσφέρει καλύτερες δυνατότητες εγγραφής βίντεο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.