iPhone 16: Η Apple μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος πώς θα είναι διαφορετικό

Apple iPhone 16, iPhone 16: Η Apple μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος πώς θα είναι διαφορετικό

Η Apple μπορεί να μας άφησε άθελά της να ρίξουμε μια ματιά στα σχέδιά της για το iPhone 16, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της στο WWDC όπου αποκάλυψε το iOS 18, μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος που τροφοδοτεί όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψή του, το iOS 18 περιγραφόταν εσωτερικά από την Apple ως η μεγαλύτερη ενημέρωση που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία και οι φήμες σίγουρα ανταποκρίθηκαν στη διαφημιστική εκστρατεία καθώς το iOS 18 εισάγει θεμελιώδεις αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας του iOS στις συσκευές της Apple.

Μια πτυχή του iOS 18 που έχει προκαλέσει κάποια συζήτηση στο διαδίκτυο είναι η λεπτή αλλαγή που έκανε η Apple στη διεπαφή χρήστη (UI), στην οθόνη ακριβώς δίπλα στα πλαίσια. Όταν πατάτε κάποιο από τα κουμπιά έντασης ήχου, τα πλαίσια προεξέχουν προς τα μέσα προς το κέντρο της οθόνης, δίνοντας μια οπτική ένδειξη στον χρήστη που πατάει ένα κουμπί. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια εξαιρετικά μικρή αισθητική αλλαγή, επανεμφανίστηκε μια προηγούμενη φήμη που ακουγόταν για το iPhone 15 Pro.

Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το iPhone 15 Pro θα ήταν η γενιά του iPhone που η Apple αφαίρεσε και τα δύο κουμπιά έντασης ήχου. Ωστόσο, περαιτέρω φήμες έδειξαν ότι η Apple απέσυρε την ιδέα λόγω «ανεπίλυτων τεχνικών ζητημάτων πριν από τη μαζική παραγωγή». Οι ίδιες φήμες συνδέθηκαν στη συνέχεια με το iPhone 16 Pro και επιβεβαιώνονται με την προφανή ώθηση της Apple να αυξήσει την ανθεκτικότητα των iPhone της ενώ παράλληλα ελευθερώνει εσωτερικό χώρο.

Οι αναφορές υποστηρίζουν τώρα ότι η προσαρμογή του iOS 18 μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι η σειρά iPhone 16 που θα ανακοινωθεί σύντομα μπορεί να χρησιμοποιεί ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης με ξεχωριστή απτική ανάδραση για αύξηση και μείωση της έντασης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Mια πρώτη ματιά στα μηνύματα μέσω δορυφόρου

Η Apple επεκτείνει σταδιακά τη σουίτα δυνατοτήτων δορυφορικής συνδεσιμότητας για iPhone και το iOS 18 φέρνει ένα σημαντικό νέο με τη μορφή Μηνυμάτων μέσω δορυφόρου.

Software Apple ChatGPT featured

iOS 18: Η Apple δεν πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT

Εκτός από το Apple Intelligence, η Apple ανακοίνωσε μια συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στη Siri να έχει πρόσβαση στο ChatGPT.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro: Τα πιο εντυπωσιακά leaks για το επερχόμενο μοντέλο

To iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα είναι το iPhone με τη μεγαλύτερη τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργήθηκε ποτέ.

Smartphones Apple iOS

iOS 18: Θα μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση για εφαρμογή κάμερας τρίτου κατασκευαστή στην οθόνη κλειδώματος

Το iOS 18 περιλαμβάνει ένα νέο πλαίσιο LockedCameraCapture, το οποίο θα φέρει χρήσιμες δυνατότητες σε εφαρμογές με λειτουργίες κάμερας.