iPhone 16: Διέρρευσαν προωθητικές εικόνες των μοντέλων της σειράς

Apple iPhone 16, iPhone 16: Διέρρευσαν προωθητικές εικόνες των μοντέλων της σειράς

Εικόνες που φαίνεται να αποτελούν υλικό μάρκετινγκ της επερχόμενης σειράς iPhone 16 εμφανίστηκαν στο “X” από έναν leaker με το όνομα Lakhwinder Singh.

Μπορούμε να δούμε τους κάθετα τοποθετημένους φακούς πίσω κάμερας στην πλάτη των μη Pro μοντέλων. Η Apple κάνει αυτήν τη μετάβαση από φακούς που είναι τοποθετημένοι σε διαγώνια, έτσι ώστε οι εικόνες και τα βίντεο που λαμβάνονται με το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus να μπορούν να προβληθούν σε 3D στο Apple Vision Pro headset.

Τo διαφημιστικό υλικό φαίνεται να προέρχεται από την Κίνα και περιλαμβάνει και ένα φύλλο προδιαγραφών για το iPhone 16 που δείχνει ότι το τηλέφωνο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή εφαρμογών A18 (AP), περιλαμβάνει κάμερα 48MP για λήψη βίντεο για το Vision Pro και διαθέτει θύρα USB-C.

Μια άλλη εικόνα εστιάζει στη νέα κάμερα 48MP ultra-wide στο iPhone 16 Pro και επισημαίνει πώς το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το A18 Pro AP. Αυτή η σελίδα αναφέρει επίσης ότι η κάμερα περισκοπίου Tetraprism θα φέρει οπτικό ζουμ 5x στο iPhone 16 Pro.

Υπάρχουν επίσης πολλές σελίδες φωτογραφιών που δείχνουν τα μοντέλα iPhone του 2024 σε διάφορα χρώματα.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται εδώ φημολογούνται εδώ και μήνες. Αυτό περιλαμβάνει τον φακό Tetraprism για το iPhone 16 Pro, η χρήση δύο chipset 3nm A18 για τα νέα τηλέφωνα), η κάθετη σχεδίαση κάμερας για το iPhone 16 και το iPhone 16 Pro και ο αισθητήρας 48MP που υποστηρίζει τον ultrawide φακό στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Tελευταίες φήμες θέλουν την Apple να πραγματοποιεί την εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων στις 10 Σεπτεμβρίου με τη νέα σειρά iPhone 16, το Apple Watch Series 10, το Apple Watch SE 3 και το Apple Watch Ultra 3. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε τα Apple AirPods τέταρτης γενιάς με δύο παραλλαγές. Το ένα θα είναι βασικό μοντέλο ενώ το άλλο θα περιλαμβάνει Active Noise Cancelation (ANC). Σύμφωνα με αυτό το φημολογούμενο σενάριο, οι προπαραγγελίες θα ξεκινούσαν στις 13 Σεπτεμβρίου με τα νέα μοντέλα iPhone να αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.