iPhone 16: Φήμες για επιπλέον κουμπί, επανατοποθετημένη κεραία mmWave, haptic Action Button

iPhone 16, iPhone 16: Φήμες για επιπλέον κουμπί, επανατοποθετημένη κεραία mmWave, haptic Action Button

Τα μοντέλα της σειράς iPhone 16, που αναμένεται του χρόνου, είναι πιθανό να έρθουν με ένα επιπλέον κουμπί, σύμφωνα με τον leaker του Weibo Instant Digital.

O αξιόπιστος για τα σχέδια της Apple leaker ισχυρίζεται ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να αποκτήσει ένα επιπλέον κουμπί, με την Apple να σχεδιάζει επίσης να μετακινήσει την κεραία mmWave στα αριστερά της συσκευής αντί για τη δεξιά, προκειμένου να διευκολύνει την έλευση του κουμπιού.

Το Action Button του iPhone 16 Pro υποτίθεται ότι θα είναι επίπεδο, καθώς η Apple αναμένεται να μεταβεί στην solid-state τεχνολογία για το κουμπί αντί για την τρέχουσα τυπική σχεδίαση κουμπιών.

Αν και αναμένονται αλλαγές στο Action Button, τα πλήκτρα έντασης και λειτουργίας λέγεται ότι θα παραμείνουν τα ίδια χωρίς αλλαγές. Αυτά τα κουμπιά δεν αναμένεται να γίνουν solid-state, αν και τα σχέδια της Apple ενδέχεται να αλλάξουν τους επόμενους μήνες.

Η Apple αποκαλεί εσωτερικά το επιπλέον κουμπί “Capture Button”, αλλά εξακολουθεί να μην είναι γνωστό σε τι ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί. Το κουμπί θα βρίσκεται κάτω από το power button στη δεξιά πλευρά της συσκευής και θα είναι ένα capacitive button.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

haptic button !!! Ήδη έπρεπε να έχετε κάνει ρεκόρ προπαραγγελιων και 50 % προκαταβολη για καπαρο.Ήτοι 800 +ΦΠΑ. +100 για το επιπλέον magic button. co pilot & βλακείες από τους απελπισμένους παραθυράκηδες που βλέπουν το τιτάνιο και τρέμει το χειλάκι τους. Σπάει η φωνούλα τους κ τρέχουν να κρυφτούν!!
Καλό μήνα και καλή διπλή αναβαθμιση με MAC M3 AC SNITCHER & 15 MAX PRO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Pixel 9 Pro: Η Google κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο για τη συσκευή

H Google, μετά την κοινοποίηση των προσκλήσεων για τo “Made by Google”, δημοσίευσε ένα teaser για αυτό που φαίνεται να είναι το Pixel 9 Pro.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra: Διαθέσιμο σε νέο χρώμα Titanium Yellow

Η σειρά Galaxy S24 ήταν σίγουρα ένας μεγάλος νικητής για τη Samsung φέτος χάρη στις δυνατότητες Galaxy AI της σειράς.

Business AI Apple featured

Η Apple ψάχνει ακόμα συνεργάτη για το Apple Intelligence στην Κίνα

Για το iOS 18, η Apple συνεργάζεται με τη OpenAI για να ενσωματώσει το ChatGPT ωστόσο αυτό δεν θα ισχύει για την τεράστια αγορά της Κίνας.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Μόνο αυτό θα λάβει αναβάθμιση κάμερας – Τα S25 και S25+ θα διατηρήσουν το ίδιο υλικό

H κορυφαία σειρά Galaxy S25 της Samsung θα κυκλοφορήσει σε περισσότερο από έξι μήνες αλλά τα leak ήδη έχουν πάρει φωτιά.