Smartphones

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15, σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Κίνα.

Πέρυσι, η Apple παρουσίασε μια προσαρμοσμένη διαδικασία ανταλλαγής γυαλιού διπλού ιόντος στα μη premium μοντέλα iPhone 15 που δίνει στο πίσω στρώμα γυαλιού ένα παγωμένο εφέ που έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του κύριου πλαισίου.

Η περιγραφή της Apple για την επίδραση στο iPhone 15:

“Για πρώτη φορά σε ένα smartphone, το χρώμα εγχέεται σε όλο το πίσω γυαλί, δημιουργώντας πέντε όμορφα χρώματα. Το πίσω γυαλί ενισχύεται με μια βελτιστοποιημένη διαδικασία ανταλλαγής διπλών ιόντων πριν γυαλιστεί με νανοκρυσταλλικά σωματίδια και χαραχθεί για να δημιουργήσει ένα πολυτελές, ανάγλυφο ματ φινίρισμα.”

Σύμφωνα με τον leakster του Weibo “Fixed focus digital”, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει δει τον χρωματικό συνδυασμό του iPhone 16, η Apple θα χρησιμοποιήσει την ίδια διαδικασία για το πίσω γυαλί στα νέα μοντέλα, τα οποία θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε έως και επτά χρώματα φέτος. σε αντίθεση με τα πέντε της περασμένης χρονιάς.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, μια άλλη πηγή του Weibo ανέφερε ότι η Apple θα μπορούσε να επεκτείνει τη διαδικασία ανταλλαγής γυαλιού διπλού ιόντος στο πίσω μέρος του iPhone 16 Pro, το οποίο αναμένεται να έχει το ίδιο πλαίσιο τιτανίου με το iPhone 15 Pro. Ωστόσο, o σημερινός leakster δεν αναφέρεται στα premium μοντέλα iPhone 16, ενώ και οι δύο λογαριασμοί Weibo δεν έχουν επιβεβαιωμένη αξιοπιστία για τις πληροφορίες τους.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16 στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως κάνει κάθε χρόνο με τα νέα της μοντέλα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.