iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

iPhone 16, iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Σύμφωνα με τον Gurman, τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα έρχονται σε Gold Titanium που θα αντικαταστήσει το Blue Titanium, ενώ οι επιλογές Black, White και Natural Titanium που έκαναν το ντεμπούτο τους με το iPhone 15 Pro θα παραμείνουν ίδιες.

Οι προηγούμενες φήμες και οι διαρροές ήταν προφανώς ακριβείς σχετικά με τα χρώματα του μοντέλου Pro, αν και η έκδοση Gold Titanium είχε προηγουμένως περιγραφεί ως “χάλκινη” υπό την ονομασία”Desert Titanium”. Ο Gurman είπε πρόσφατα ότι το Χρυσό χρώμα «φαίνεται εντυπωσιακό και όχι χάλια όπως τα πρώιμα renders».

Παράλληλα, το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus θα κυκλοφορούν σε τέσσερα χρώματα: Κίτρινο (αντικαθιστά το λευκό) και νέες αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ και του μπλε. Οι προηγούμενες διαρροές και τα εικονικά μοντέλα ήθελαν το iPhone 16 να βγαίνει σε λευκό, μαύρο, πράσινο, ροζ και μπλε.

Η Apple θα κάνει το ντεμπούτο της νέας σειράς iPhone 16 στην επερχόμενη εκδήλωση ” It’s Glowtime “, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.