iPhone 16: Καταγράφηκε σε νέο βίντεο λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία

Apple iPhone 16, iPhone 16: Καταγράφηκε σε νέο βίντεο λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία

Απέχουμε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16, η οποία θα αποκαλυφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση «It’s Glowtime» της Apple.

Υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με τις σχεδιαστικές αλλαγές για τα βασικά μοντέλα iPhone 16, τις οποίες τώρα βλέπουμε να εμφανίζονται σε ένα νέο βίντεο.

Ο γνωστός leaker Majin Bu, ο οποίος έχει ήδη μοιραστεί διάφορες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά iPhone 16, δημοσίευσε ένα βίντεο στο X που δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι το iPhone 16, ακόμη και κάτω από τη βροχή.

Το βίντεο υπογραμμίζει μια παλαιότερα φημολογούμενη αλλαγή σχεδιασμού στο camera island το οποίο τώρα διαθέτει δύο κάμερες κάθετου προσανατολισμού.

Η επανατοποθέτηση των πίσω καμερών φέρεται να έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες των μοντέλων που δεν είναι Pro να καταγράφουν spatial βίντεο και φωτογραφίες, τις οποίες μπορούν αργότερα να δουν στo Vision Pro.

Το μοντέλο του iPhone που εμφανίζεται στο βίντεο είναι σε μαύρο, ένα από τα φημολογούμενα χρώματα για τη φετινή σειρά. Προηγούμενες φήμες αναφέρουν ότι οι τυπικές συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε Μαύρο, Πράσινο, Ροζ, Μπλε και είτε Λευκό είτε Κίτρινο.

Παράλληλα, τα iPhone 16 Pro και Pro Max αναμένεται να προσφέρουν μια νέα χρωματική σειρά που περιλαμβάνει τα Space Black, Λευκό, Γκρι, Desert Titanium.

Όσον αφορά το γιατί το άτομο στο βίντεο δείχνει το τηλέφωνο στη βροχή, ίσως να θέλει να δείξει την αντοχή του τηλεφώνου στο νερό. Τα iPhone έχουν πιστοποίηση για προστασία από το νερό και τη σκόνη από το iPhone 7, που κυκλοφόρησε το 2016, επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το iPhone 16 δεν θα είναι διαφορετικό.

Ακόμα, τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus αναμένεται να διαθέτουν το Action Button, το οποίο παρουσιάστηκε στα iPhone 15 Pro και Pro Max. Επιπλέον, ;όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16 θα αποκτήσουν το ολοκαίνουργιο Capture Button.

Το iPhone 16 θα έρθει με το iOS 18 αμέσως και αν αληθεύουν οι φήμες ότι ολόκληρη η σειρά έχει 8 GB RAM, και τα τέσσερα μοντέλα θα πρέπει επίσης να είναι συμβατά με την Apple Intelligence, τη σουίτα χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης του τεχνολογικού γίγαντα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.