iPhone 16: Mόνες σχεδιαστικές αλλαγές το Capture Button και οι μεγαλύτερες οθόνες

iPhone 16, iPhone 16: Mόνες σχεδιαστικές αλλαγές το Capture Button και οι μεγαλύτερες οθόνες

Tα μοντέλα της σειράς iPhone 16 που θα κυκλοφορήσουν από την Apple το φθινόπωρο δεν θα έχουν σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές, σύμφωνα με τον αναλυτή της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo.

Ο Kuo σημείωσε ακόμα ότι η Apple είναι απίθανο να προσφέρει «πιο ολοκληρωμένες» δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης φέτος. Εκτίμησε πως αυτό θα συμβεί το νωρίτερο με τη σειρά iPhone 17 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

«Αναμένεται ότι η Apple δεν θα λανσάρει νέα μοντέλα iPhone με σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού και το πιο ολοκληρωμένο/διαφοροποιημένο οικοσύστημα/εφαρμογές GenAI έως το 2025 το νωρίτερο», έγραψε ο Kuo, σε blog post.

Ο έμπειρος αναλυτής υποστηρίζει ότι τα foldable σχέδια και τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης είναι δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις για smartphone υψηλών προδιαγραφών αυτή τη στιγμή και πιστεύει ότι οι αποστολές iPhone θα μπορούσαν να δουν μείωση το 2024 επειδή η Apple δεν λανσάρει ακόμη προϊόντα που επικεντρώνονται σε αυτούς τους τομείς.

Μια αξιοσημείωτη αλλαγή στο hardware που φημολογείται για τη σειρά iPhone 16 είναι η προσθήκη του Capture Button που θα διευκολύνει ενέργειες που σχετίζονται με τη λήψη βίντεο.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max αναμένεται επίσης να διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, σε σύγκριση με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.