iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

iPhone 16, iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές για να αποκτήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Το ίδιο ισχύει και για την πρόσφατα ανακοινωθείσα οικογένεια iPhone 16, αλλά τώρα έχουμε επιτέλους τους ακριβείς αριθμούς από τη βραζιλιάνικη ρυθμιστική αρχή Anatel.

Το iPhone 16, λοιπόν, έχει μπαταρία 3.561 mAh, αύξηση 6,3% σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το iPhone 16 Plus έχει μπαταρία 4.674 mAh, αύξηση 6,6%. Το iPhone 16 Pro έχει μπαταρία 3.582 mAh, αύξηση 9,4% από το iPhone 15 Pro και το iPhone 16 Pro Max 4.685 mAh, αύξηση 5,5% από το iPhone 15 Pro Max.

iPhone 16, iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Όσον αφορά την αύξηση σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα, ο νικητής είναι το iPhone 16 Pro. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες συσκευές δεν έχουν πολύ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χάρη στα τσιπ A18 και A18 Pro που χρησιμοποιούνται και τις θερμικές βελτιώσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό, τόσο το iPhone 16 Pro όσο και το Pro Max έχουν σημαντικά καλύτερη διάρκεια ζωής από προκατόχους παρά τις μικρές αυξήσεις στην απόλυτη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν την ταχύτερη φόρτιση MagSafe 25 W, αν αγοράσετε έναν από τους νέους φορτιστές MagSafe της Apple. Θα χρειαστεί επίσης να το συνδέσετε σε τροφοδοτικό 30W. Οι νέες συσκευές μπορούν επίσης να φορτίσουν έως και 45 W μέσω USB-C.

Τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι διαθέσιμα σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 15 και οι σχετικές διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16: Οι αλλαγές που κάνουν ευκολότερη την επισκευή

Η Apple ενημέρωσε για ορισμένες φιλικές προς την επισκευή αλλαγές στο σχεδιασμό και στην πολιτική που σχετίζονται με τη σειρά iPhone 16.

Gear Apple iPhone

iPhone 17: Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία chip 3nm – Κάποια μοντέλα iPhone 18 θα πάνε στα 2nm

Η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει επεξεργαστές που θα κατασκευαστούν με χρήση της βελτιωμένης τεχνολογίας τσιπ N3P 3 νανομέτρων της TSMC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.