iPhone 16: Ομοιώματα δείχνουν Action και Caption Buttons σε όλα τα μοντέλα

iPhone 16, iPhone 16: Ομοιώματα δείχνουν Action και Caption Buttons σε όλα τα μοντέλα

Αν και απέχουμε μήνες από την παρουσίαση της σειράς iPhone 16 της Apple, όλο και πληθαίνουν οι διαρροές για τις επερχόμενες συσκευές.

Αρχικά διέρρευσαν μεταλλικά ομοιώματα από τον leaker Sonny Dickson στο X. Αυτά τα ομοιώματα είναι συνήθως για τους κατασκευαστές θηκών και αξεσουάρ για να προσαρμόσουν τα νέα τους προϊόντα.

Τα ομοιώματα αποκαλύπτουν ολόκληρη τη σειρά iPhone 16 και αποκαλύπτουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως είναι το μέγεθος. Τα iPhone 16 και 16 Pro φαίνονται λίγο πολύ στο ίδιο μέγεθος, το iPhone 16 Plus βρίσκεται στη μέση και το iPhone 16 Pro Max είναι το μεγαλύτερο.

Αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν προηγούμενες δημοσιεύσεις που έλεγαν ότι τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα αυξήσουν τα μεγέθη οθόνης σε 6,27” και 6,85”, από 6,1” και 6,7” αλλά θα μετριάσουν την αύξηση μεγέθους χάρη στα μειωμένα πλαίσια. Τα 16 και 16 Plus αναμένεται να διατηρήσουν τα μεγέθη οθόνης 6,1″ και 6,7″, αντίστοιχα, που σημαίνει ότι το ομοίωμα 16 Pro θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο από το 16.

Όσον αφορά στα κουμπιά, φαίνεται ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα έχουν το Action Button στα αριστερά και το νέο Capture Button στη δεξιά πλευρά. Μέχρι στιγμής το Action Button αφορούσε μόνο τα Pro μοντέλα.

iPhone 16, iPhone 16: Ομοιώματα δείχνουν Action και Caption Buttons σε όλα τα μοντέλα iPhone 16, iPhone 16: Ομοιώματα δείχνουν Action και Caption Buttons σε όλα τα μοντέλα

Το Capture Button αναμένεται να είναι ένα μηχανικό κουμπί που βρίσκεται ακριβώς εκεί που είναι η κεραία mmWave στις μονάδες τρέχουσας γενιάς των ΗΠΑ.

Τέλος, σύμφωνα με μια αναφορά που προέρχεται από το Weibo, τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα κυκλοφορήσουν στο φημολογούμενο ροζ χρώμα που θα χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία έγχυσης χρώματος που πρωτοστάτησε η Apple στα iPhone 15 και 15 Plus του 2023.

Είναι μια μέθοδος έγχυσης χρώματος σε όλο το πίσω γυαλί, το οποίο στη συνέχεια ενισχύεται με μια διαδικασία ανταλλαγής διπλών ιόντων προτού τελικά γυαλιστεί με νανοκρυσταλλικά σωματίδια και χαραχθεί για ένα ανάγλυφο ματ φινίρισμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPadOS

Apple: Αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους σχεδόν 40 δισ. δολάρια για το iPadOS – Αναγνωρίστηκε ως «gatekeeper»

Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ αναγνώρισαν το iPadOS, το λειτουργικό σύστημα της Apple για iPad, ως σημαντικό gatekeeper.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro: Δυσκολεύεται η εταιρεία να το κάνει φθηνότερο

Tο Apple Vision Pro έχει κυκλοφορήσει εδώ και σχεδόν τρεις μήνες και οι πωλήσεις έχουν αρχίσει να μειώνονται σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Software Apple iOS

iOS 18: Έρχονται «επισκευές» σε Notes, Mail, φωτογραφίες και εφαρμογές γυμναστικής

Tο iOS 18 θα «επισκευάσει» πολλές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Notes, Mail, Photos και Fitness.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.