iPhone 16 Plus: Eπίσημο με Apple Intelligence, Action Button και νέα ζωντανά χρώματα

iphone 16 plus, iPhone 16 Plus: Eπίσημο με Apple Intelligence, Action Button και νέα ζωντανά χρώματα

Στη μεγάλη της εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε το iPhone 16 Plus ε Action Button, ένα νέο Camera Control στο πλάι της συσκευής, νέα ζωντανά χρώματα και πολλά άλλα.

Το Camera Control βρίσκεται κάτω από το κουμπί λειτουργίας και μπορείτε να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες στην εφαρμογή Κάμερα πατώντας ή κάνοντας scroll πάνω του. Θα λειτουργεί με μια νέα δυνατότητα οπτικής νοημοσύνης που σας επιτρέπει να λαμβάνετε λεπτομέρειες για πράγματα στο σκόπευτρο της φωτογραφικής μηχανής σας, είτε πρόκειται για εστιατόριο, ποδήλατο, έγγραφο ή κατοικίδιο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Action Βutton που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα μοντέλα iPhone 15 Pro πέρυσι, φωτεινότερες και πιο ανθεκτικές οθόνες και ένα τσιπ A18 με έως και δύο φορές πιο γρήγορο Neural Engine 16 πυρήνων. To iPhone 16 Plus έχει έγχρωμο πίσω glass, με διαθέσιμα φινιρίσματα Ultramarine, Teal, Pink, White και Black.

Η Apple λέει ότι το τσιπ A18 προσφέρει έως και 30% ταχύτερη απόδοση της CPU σε σύγκριση με το τσιπ A16 Bionic στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus προηγούμενης γενιάς.

Το Apple Intelligence είναι διαθέσιμο στo iPhone 16 Plus (όπως και στο iPhone 16), πράγμα που σημαίνει ότι οι δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης θα υποστηρίζονται από ολόκληρη τη σειρά iPhone 16, αφού προηγουμένως είχαν περιοριστεί στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Το  iPhone 16 Plus διαθέτει πίσω κάμερες κάθετα ευθυγραμμισμένες, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας 48 megapixel που λειτουργεί ως κάμερα Telephoto 12 megapixel και μιας κάμερας Ultra Wide 12 megapixel. Οι κάθετα ευθυγραμμισμένες κάμερες μπορούν να συνδυαστούν για να τραβήξουν spatial φωτογραφίες και βίντεο για αναπαραγωγή στα ακουστικά Apple Vision Pro.

Τo iPhone 16 Plus ξεκινά από 899 $ στις ΗΠΑ με 128 GB βασικού αποθηκευτικού χώρου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΧ ΘΕΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ!! ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΣΟΥ..😏✌👍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Κυκλοφόρησε η μεγάλη ενημέρωση της Apple – Ποιες συσκευές θα την πάρουν

Το iOS 18 κυκλοφορεί επίσημα σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στα υποστηριζόμενα iPhone που είναι συμβατά με την ενημέρωση λογισμικού.

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.