iPhone 16 Pro: Με ενσύρματη φόρτιση 40 W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20 W

Iphone 16 pro, iPhone 16 Pro: Με ενσύρματη φόρτιση 40 W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20 W

Τελευταίες φήμες από την Κίνα υποστηρίζουν ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα δουν βελτιώσεις στο τμήμα της φόρτισης.

Ενώ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να φτάσουν έως και 27 W χρησιμοποιώντας καλώδιο και έως και 15 W χρησιμοποιώντας ασύρματη φόρτιση MagSafe, τα φετινά μοντέλα φημολογείται ότι θα πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max προφανώς θα υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση 40W και ασύρματη φόρτιση MagSafe 20W. Αυτά είναι τα μέγιστα ποσοστά και δεν θα επιτευχθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης.

Μένει να δούμε πώς αυτή η αύξηση θα επηρεάσει τον πραγματικό χρόνο φόρτισης, καθώς αυτό ενδιαφέρει πρακτικά τους χρήστες. Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, πρόκειται για μια ικανοποιήτική βελτίωση ωστόσο είναι ακόμα αρκετά μακριά από τις κύριες κορυφές 120W ενσύρματα και 50W ασύρματα των κινεζικών εταιρειών.

Από την άλλη πλευρά, η πηγή αυτής της φήμης ισχυρίζεται ότι η αύξηση αυτή έρχεται για να αντισταθμίσει τις επερχόμενες αυξήσεις στη χωρητικότητα της μπαταρίας στα iPhone 16 Pro και Pro Max. Η Apple θέλει να φορτίζουν τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο οι προκάτοχοί τους, ακόμα και με μεγαλύτερες μπαταρίες μέσα.

Μια φήμη πριν από περίπου ένα χρόνο ισχυριζόταν ήδη ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα λάμβαναν αυτές ακριβώς τις βελτιώσεις στη φόρτιση και ότι θα χρησιμοποιούσαν επίσης τεχνολογία stacked battery που επιτρέπει υψηλότερες χωρητικότητες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max πρόκειται να παρουσιαστούν από την Apple τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPhone

Η Apple κυκλοφορεί νέες εκδόσεις iOS 18 και 18.1 beta

Η Apple κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις beta στο λειτουργικό της σύστημα για τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, ρολόγια και AR headsets.

Smartphones Apple featured

Apple Intelligence: H Apple πιθανότατα δε θα χρεώνει τις λειτουργίες μέχρι το 2027

Πιθανότατα θα περάσουν χρόνια πριν το Apple Intelligence αποκτήσει ένα αρκετά συναρπαστικό σύνολο χαρακτηριστικών που θα χρειάζεται συνδρομή.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Αυτή θα είναι η κάμερα του smartphone

Πληροφορίες για τη σειρά vivo X200 άρχισαν να διαρρέουν πρόσφατα και έχουμε ήδη ακούσει πολλά για το απλό μοντέλο X200.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 και X8 Pro: Θα έχουν το Dimensity 9400

Η Oppo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία μοντέλα Find X, το Find X8, το FInd X8 Pro και το Find X8 Ultra, για πρώτη φορά στην ιστορία της.