iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Apple iPhone 16, iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές” που επικαλείται το 9to5Mac σε δημοσίευμά του.

Συγκριτικά, τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 έχουν δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K έως και 60 FPS.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι η Apple φέρεται να έχει δοκιμάσει την εγγραφή βίντεο 8K στα μοντέλα iPhone 16 Pro, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει τελικά στα μοντέλα όταν κυκλοφορήσουν.

Αν μια εικόνα 8K είναι περίπου 33 megapixel, τότε οι φημολογούμενες κάμερες 48 megapixel Main και Ultra Wide στα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούσαν να εγγράψουν βίντεο 8K, αλλά η κάμερα Telephoto των 12 megapixel όχι. Με το iPhone 17 Pro Max να φημολογείται ότι θα αποκτήσει κάμερα Telephoto 48 megapixel το επόμενο έτος, η έκθεση ανέφερε ότι η εγγραφή βίντεο 8K μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της τότε σε αυτήν τη συσκευή.

Επιπλέον, αναφέρεται στο δημοσίευμα ενσωματωμένη εφαρμογή κάμερας του iPhone θα σας επιτρέψει τελικά να διακόπτετε και να συνεχίζετε μια εγγραφή βίντεο.

Πολλές άλλες λεπτομέρειες που αναφέρονται έχουν ακουστεί ήδη από άλλες πηγές, όπως η υποστήριξη για μια νέα μορφή εικόνας JPEG-XL , ένα Capture Button που υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων και ότι τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro θα υποστηρίζουν τη λειτουργία οπτικού ζουμ 5x που έκανε το ντεμπούτο της στο iPhone 15 Pro Max πέρυσι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.