iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.

Αν και φημολογείται ότι τα νέα τηλέφωνα έχουν τον ίδιο γενικό σχεδιασμό με την τρέχουσα σειρά, η Apple μάλλον θα κάνει μερικές αλλαγές που θα επηρεάσουν την εμφάνιση και την αίσθηση των τηλεφώνων στο χέρι του χρήστη.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που φημολογείται είναι ότι τα μοντέλα Pro θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες. Το iPhone 16 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ το Pro Max θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη 6,9 ιντσών. Τα μη Pro μοντέλα θα παραμείνουν στα τρέχοντα μεγέθη, που σημαίνει ότι το iPhone 16 θα είναι 6,1 ιντσών ενώ το iPhone 16 Plus θα είναι στις 6,7 ίντσες.

Η εικόνα των ανδρείκελων που ανέβασε ο tipster Sonny Dickson επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη. Τα μοντέλα Pro είναι αισθητά μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα μη Pro, κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ειδικά το Pro Max φαίνεται ιδιαίτερα γιγαντιαίο. Και οι φήμες θέλουν να είναι και βαρύτερο από το iPhone 15 Pro Max

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια άλλη αλλαγή που φαίνεται να επιβεβαιώνει η εικόνα που διέρρευσε είναι ότι τα βασικά μοντέλα θα αφαιρέσουν τη διαγώνια ευθυγραμμισμένη σειρά κάμερας για ένα κατακόρυφο σύστημα. Η μονάδα φλας θα είναι πλέον έξω από το camera bump.

Αυτή η αλλαγή γίνεται για να επιτρέψει τη λήψη spatial βίντεο στο κανονικό μοντέλο και το Plus.

Δεδομένου ότι η εικόνα που διέρρευσε δείχνει μόνο το πίσω μέρος των τηλεφώνων, δεν αποκαλύπτονται άλλες φημολογούμενες αλλαγές, όπως ένα Action Button στα iPhone 16 και 16 Plus και το Capture Button που εστιάζεται στην κάμερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Θα κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ μετά το WWDC

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και ήταν άγνωστο πότε θα μπορούσε να φτάσει σε περισσότερες χώρες.

Software Apple iOS iPhone

iOS 17.5: Όλες οι νέες δυνατότητες

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 με μερικές σημαντικές αλλαγές στο iPhone στην Ευρώπη και μερικές μικρότερες για τους χρήστες εκτός ΕΕ.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Φήμες ότι έρχεται με κάμερα ζουμ περισκοπίου

Σύμφωνα με τον διάσημο leakster Digital Chat Station στο Weibo, το Xiaomi 15 Pro μπορεί να διαθέτει κάμερα ζουμ περισκοπίου.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A54 & A34 ενημερώνονται με One UI 6.1

Ήρθε η ώρα για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις πέρυσι να πάρουν την ενημέρωση One UI 6.1.