iPhone 16 Pro Max: Eπίσημο με τη μεγαλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα iPhone

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Eπίσημο με τη μεγαλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα iPhone

Στη μεγάλη της εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε το iPhone 16 Pro Μax με τη μεγαλύτερη οθόνη που είχε ποτέ ένα iPhone, Camera Control button και το τσιπ A18 Pro.

Το iPhone 16 Pro έχει οθόνη 6,3 ιντσών και τα πλαίσια γύρω από την οθόνη είναι τα πιο λεπτά από οποιαδήποτε συσκευή Apple. Ο σκελετός από τιτάνιο διαθέτει τώρα ένα νέο φινίρισμα και μια ανανεωμένη επιλογή χρωματικών επιλογών: πιο σκούρο μαύρο τιτάνιο, πιο φωτεινό λευκό τιτάνιο, φυσικό τιτάνιο και ένα νέο τιτάνιο της ερήμου.

Οι νέες συσκευές περιέχουν το τσιπ A18 Pro με υποστήριξη Apple Intelligence. Είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό από το A18 στο iPhone 16 και το iPhone 16 Plus. Το A18 Pro κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3 nm 2ης γενιάς και προσφέρει έναν νέο Neural Engine 16 πυρήνων.

Το Camera Control είναι ένα αποκλειστικό, sapphire glass button με απτική ανάδραση αφιερωμένη στις λειτουργίες της εφαρμογής κάμερας. Κάνοντας κλικ στο Camera Control ξεκινά η εφαρμογή κάμερας. Κάνοντας ξανά κλικ βγάζει μια φωτογραφία, ενώ κρατώντας το τραβάει βίντεο. Το Camera Control προσφέρει επίσης κινήσεις αφής, επιτρέποντάς του να διακρίνει ανάμεσα σε ένα κλικ και ένα ελαφρύτερο πάτημα. Ένα ελαφρύ πάτημα αποκαλύπτει μια νέα καθαρή προεπισκόπηση για να βοηθήσει τους χρήστες να εστιάσουν στο καδράρισμα της λήψης. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν ελαφρά δύο φορές για να δουν άλλα χειριστήρια και να σύρουν στο προτιμώμενο. Η εφαρμογή κάμερας διαθέτει επίσης έξυπνη επεξεργασία ήχου για τη μείωση του θορύβου του ανέμου.

Το Camera Control υποστηρίζει επίσης το Visual Intelligence, μια νέα δυνατότητα Apple Intelligence αποκλειστικά για τη σειρά iPhone 16. Η οπτική νοημοσύνη του Camera Control επιτρέπει στους χρήστες να στρέφουν την κάμερα του iPhone τους σε κάτι και να ανασύρουν λεπτομέρειες με βάση τα συμφραζόμενα, όπως πληροφορίες για ένα εστιατόριο, καθώς και να κάνουν ενέργειες όπως η συμπλήρωση ενός συμβάντος ημερολογίου.

Με βελτιωμένα μικρόφωνα, το iPhone 16 Pro Max υποστηρίζει τη λήψη Spatial Audio κατά την εγγραφή βίντεο, για μια πιο καθηλωτική εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε AirPods ή Apple Vision Pro. Μια νέα δυνατότητα Audio Mix χρησιμοποιεί machine learning για να αναγνωρίζει και να διαχωρίζει τον ήχο και την ομιλία στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, το “In-Frame Mix” απομονώνει τη φωνή του ατόμου στην κάμερα. Το “Cinematic Mix” χειρίζεται τον ήχο σαν ταινία, με ήχο στην οθόνη μπροστά και περιβαλλοντικούς θορύβους στο περιβάλλον. Υπάρχουν επίσης ενημερώσεις που έρχονται στα Voice Memos, που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε ένα κομμάτι πάνω από τις υπάρχουσες εγγραφές.

Το iPhone 16 Pro Μax ξεκινά από 1.199 $ για 256 GB και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία την Παρασκευή και κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Κυκλοφόρησε η μεγάλη ενημέρωση της Apple – Ποιες συσκευές θα την πάρουν

Το iOS 18 κυκλοφορεί επίσημα σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στα υποστηριζόμενα iPhone που είναι συμβατά με την ενημέρωση λογισμικού.