iPhone 16 Pro Max: Νέα dummies το δείχνουν και στα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Νέα dummies το δείχνουν και στα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα

Νωρίτερα αυτό το μήνα ένα leak μας έδειξε εικονικές μονάδες iPhone 16 Pro Max στα τρία από τα τέσσερα χρώματα που φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμο.

Τώρα, μια νέα διαρροή μας δείχνει και τις τέσσερις εικονικές μονάδες iPhone 16 Pro Max.

Εκτός από τις μαύρες, λευκές και “φυσικές” αποχρώσεις, φέτος η Apple θα ανταλλάξει το μπλε του iPhone 15 Pro και του Pro Max με μια χάλκινη απόχρωση.

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Νέα dummies το δείχνουν και στα τέσσερα διαθέσιμα χρώματα

Αυτό σίγουρα θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα άλλα ψυχρά χρώματα που έχουμε συνηθίσει στα Pro. Μένει να δούμε αν θα είναι και δημοφιλείς.

Ο φωτισμός σε αυτήν τη λήψη, ωστόσο, μπορεί να μην είναι ο καλύτερος για να δείξει πώς θα μοιάζουν πραγματικά αυτές οι αποχρώσεις στην πραγματικότητα και τα ίδια τα ομοιώματα θα μπορούσαν να έχουν μικρές διαφορές φινιρίσματος σε σύγκριση με τα πραγματικά smartphone.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
XperiakiasT

iPhone 16 Poo Max

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.