iPhone 16 Pro Max: Renders το δείχνουν δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Renders το δείχνουν δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

O διάσημος αναλυτής οθονών Ross Young σημείωσε πρόσφατα πως τα iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες σε σχέση με τους προκατόχους τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα αυξήσουν το μέγεθός τους στις 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες αντίστοιχα.

Ένα υποτιθέμενο μοντέλο CAD του μεγαλύτερου iPhone 16‌ Pro Max (ή Ultra) κοινοποιήθηκε πρόσφατα στο 9to5Mac από τον Sonny Dickson και χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία render που δείχνουν πόσο μεγαλύτερο θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone της Apple για τη σειρά του 2024.

iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 Pro Max: Renders το δείχνουν δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Σύμφωνα με το μοντέλο CAD, το iPhone 16 Pro Max θα μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του καθέτως, συγκριτικά  με το iPhone 15 Pro Max. Το συνολικό ύψος της συσκευής iPhone 16‌ Pro Max θα αυξηθεί κατά περίπου 5 mm σε ~165,0 mm ενώ το πλάτος θα αυξηθεί μόνο κατά περίπου 0,5 mm σε ~77,2 mm.

Προφανώς και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 και μέχρι τότε θα έχουμε διαβάσει πάρα πολλές πληροφορίες για το σχεδιασμό και τα specs, επομένως αυτές οι διαρροές είναι αβέβαιες και ο χρόνος θα δείξει εάν θα επιβεβαιωθούν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.