iPhone 16 Pro: Νέες φήμες ότι θα έχει την 5x τηλεφακό κάμερα του iPhone 15 Pro Max

iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro: Νέες φήμες ότι θα έχει την 5x τηλεφακό κάμερα του iPhone 15 Pro Max

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro της Apple θα αποκτήσει την κάμερα περισκοπίου τετραπρισμού με οπτικό ζουμ 5x που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στο iPhone 15 Pro Max, σύμφωνα με το DigiTimes.

Οι κατασκευαστές φακών από την Ταϊβάν, Largan Precision και Genius Electronic Optical (GSEO) λέγεται ότι είναι οι κύριοι προμηθευτές για τα εξαρτήματα της κάμερας τετραπρισμού του iPhone 16 Pro. Πηγές κοντά στην αλυσίδα εφοδιασμού ανέφεραν ότι τόσο η Largan όσο και η GSEO αυξάνουν τώρα την παραγωγή στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 .

Η Largan, η οποία προμήθευσε τους φακούς περισκοπίου για το iPhone 15 Pro‌ Max, αναμένεται να εξασφαλίσει για άλλη μια φορά σημαντικό μέρος των παραγγελιών. Ο πρόεδρος της Largan, Adam Lin, ανέφερε πρόσφατα ότι ο τομέας των οπτικών εξαρτημάτων αναμένεται να έχει κορυφαίες πωλήσεις από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, ευθυγραμμίζοντας με την αναμενόμενη περίοδο κυκλοφορίας για τα μοντέλα iPhone 16 Pro.

Η GSEO, μια νεοεισερχόμενη στην αλυσίδα εφοδιασμού για αυτό το εξάρτημα, φέρεται να υποβάλλεται σε έλεγχο ποιότητας με πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το DigiTimes, οι φακοί περισκοπίου της GSEO υποβάλλονται επί του παρόντος σε επικύρωση, με την παραγωγή να αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου εάν περάσουν τις απαραίτητες δοκιμές.

Ο τετραπριστικός φακός περισκοπίου που παρουσιάστηκε στο iPhone 15 Pro‌ Max προσφέρει έως και 5x οπτικό ζουμ και 25x ψηφιακό ζουμ. Aυτή είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, τα οποία περιορίζονταν σε οπτικό ζουμ 3x.

Σε άλλα σχετικά νέα, ο φακός περισκοπίου αναμένεται επίσης να βελτιώσει τη συνολική σταθεροποίηση εικόνας και την απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15 Pro: Δείτε το και στα τρία διαθέσιμα χρώματα

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τα smartphone 15 και 15 Pro στις 20 Οκτωβρίου, σε μια ειδική εκδήλωση στην Κίνα.

Smartphones Apple iPhone SE

iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 16 κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, πολλοί στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο επερχόμενο iPhone SE 4.

Software Apple iOS iPhone 16 Pro Max

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1, τις πρώτες ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS 18 και iPadOS 18.

Internet featured Microsoft Windows 11

Windows 11 24H2: Κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες ΑΙ, υποστήριξη Wi-Fi 7 και πολλά άλλα features

H Microsoft άρχισε να κυκλοφορεί τη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 24H2, η οποία είναι γνωστή απλώς ως “Windows 11 2024 update”.