iPhone 16 Pro με περισκόπιο, νέα ultrawide & iPhone 17 με νέα μπροστινή κάμερα

iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro με περισκόπιο, νέα ultrawide & iPhone 17 με νέα μπροστινή κάμερα

Ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi Kuo περιέγραψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στις σειρές iPhone 2024 και 2025 στο τελευταίο του άρθρο.

Σύμφωνα με αυτό, το iPhone 16 Pro θα αποκτήσει την κάμερα ζουμ τετραπρισμού του iPhone 15 Pro Max και, με την αύξηση του μεγέθους της οθόνης στις 6,27 ίντσες αναμένεται να είναι σημαντική η αναβάθμιση.

Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro θα αναβαθμίσουν την κάμερα ultrawide angle 12MP 1/2,6 ιντσών (1,4μm) σε μια μονάδα 48MP 1/2,55 ιντσών (0,7μm) που θα εξακολουθεί να παράγει λήψεις 12MP 1,4μm με pixel binning. Η ultrawide θα διατηρήσει το σχεδιασμό του φακού 6P.

Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα αφορά στην κάμερα selfie. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μοντέλα iPhone 17 θα αποκτήσουν μια νέα μπροστινή κάμερα 24MP με φακό 6P. Πρόκειται για μια σημαντική βελτίωση από τη μονάδα 12MP 5P στα τρέχοντα iPhone.

Ο Kuo λέει ακόμα ότι η Genius (Yujingguang) θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής των νέων μονάδων ultrawide και selfie, οδηγώντας σε σημαντική αύξηση εσόδων για την εταιρεία το δεύτερο εξάμηνο του 2024 και το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.