iPhone 16 Pro: Το μεγαλύτερο μέγεθος οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση της κάμερας

iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro: Το μεγαλύτερο μέγεθος οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση της κάμερας

Το μεγαλύτερο μέγεθος που φέρεται να έχουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max της επόμενης χρονιάς φημολογείται ότι οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας. Η νέα δημοσίευση κάνει λόγο για νέα telephoto κάμερα περισκοπίου και 12% μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας.

Αυτή η φήμη κοινοποιήθηκε αρχικά στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo από έναν χρήστη που λέει ότι έχει στα χέρια του εμπιστευτικές πληροφορίες του κλάδου. Ο χρήστης επιβεβαιώνει αρκετά άλλα δημοσιεύματα που θέλουν τα μοντέλα iPhone 16 Pro του επόμενου έτους να διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες και ισχυρίζεται ότι το αυξημένο μέγεθος των συσκευών θα παρέχει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό για εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος τηλεφακού περισκοπίου.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο αξιόπιστος αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι το μεγαλύτερο μέγεθος των μοντέλων iPhone 16 Pro θα μπορούσε να βοηθήσει στη διευκόλυνση του βελτιωμένου υλικού της κάμερας ή των μεγαλύτερων εσωτερικών μπαταριών.

Ενώ το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη τηλεφακό κάμερα με περισκόπιο σε iPhone, η λειτουργία αναμένεται να είναι αποκλειστικά στο μεγαλύτερο iPhone της Apple αρχικά. Με τα μοντέλα iPhone 16 Pro του επόμενου έτους, η Apple φέρεται να σχεδιάζει να φέρει την κάμερα τηλεφακού και στα δύο μοντέλα “Pro”. Έτσι εξηγείται η ανάγκη για αύξηση του μεγέθους για το μικρό Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μετά το nuclear reactor iphone 15 ultra pro max ,έρχεται να διδάξει και να τιμωρήσει τους μιαρούς κ βέβηλους ,με κάμερα που συναγωνίζεται το James web telescope!! Απλά αντί να κοιτάζει στο παρελθόν, κοιτάζει στο μέλλον!! Προσεχώς εφόσον ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ το καλό το 512 το server replacement , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ μπειτε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ ΕΛΛΗΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ-ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕΡ να χετε να το λέτε. Αλλιώς περυσινό μοντέλο αιφον ή ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ρομποτοειδες OS κ εκδηλώσεις μπανάλ με ατακες του στυλ ωραια που ναι η νυφη μας , ωραία τα προικιά μας κ λοιπα φολκλορ σκηνικα με συμπεθερες να κοιτιουνται στις βάτες κ στις καρφίτσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.