iPhone 16 Pro VS iPhone 15 Pro: Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο στις φωτογραφίες;

iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro VS iPhone 15 Pro: Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο στις φωτογραφίες;

O leaker Majin Bu δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν ένα καλούπι του iPhone 16 Pro δίπλα σε ένα iPhone 15 Pro για να μπορέσουμε να κάνουμε συγκρίσεις.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, που θα το έκανε μεγαλύτερο από το iPhone 15 Pro των 6,1 ιντσών. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι αυτή η αύξηση δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά αρκετά για να γίνει αισθητή.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μακέτες που διέρρευσαν, αυτή διαθέτει επίσης οθόνη, αλλά επειδή είναι πιθανώς μια μη λειτουργική οθόνη, δεν μπορούμε να δούμε τα υποτιθέμενα πιο λεπτά πλαίσια της συσκευής, κάτι που θα γίνει εφικτό από την τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS).

Μία από τις εικόνες δείχνει ότι οι κάμερες του iPhone 16 Pro είναι μεγαλύτερες από τον αισθητήρα του Pro, επιβεβαιώνοντας μια φήμη που υποδηλώνει ότι τουλάχιστον ένας από τους αισθητήρες θα ήταν πιο παχύς σε σύγκριση με το υπάρχον σύστημα.

Το τηλέφωνο φέρεται να αποκτά δύο νέες κάμερες: τη μονάδα τηλεφακού περισκοπίου 12MP του iPhone 15 Pro Max με οπτικό ζουμ 5x και κάμερα υπερευρείας 48MP.

Ακόμα, το φημολογούμενο Capture Βutton φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό το κουμπί αναμένεται να είναι ένα μηχανικό κουμπί με ευαισθησία αφής για να παρέχει στους χρήστες τον ίδιο φυσικό έλεγχο που θα είχαν σε μια κανονική κάμερα.

Το κουμπί αναμένεται να λειτουργεί όπως ένα παραδοσιακό κουμπί κλείστρου και μπορεί ακόμη και να σας επιτρέψει να αλλάξετε το επίπεδο ζουμ.

Παρόλο που υπάρχουν αλλαγές παντού, το iPhone 16 Pro φαίνεται να έχει τον ίδιο γενικό σχεδιασμό με το iPhone 15 Pro και με την πρώτη ματιά η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν θα τα ξεχωρίσετε.

Εκτός από μεγαλύτερη οθόνη και νέες κάμερες, το iPhone 16 Pro αναμένεται επίσης να τροφοδοτείται από ένα πιο ισχυρό τσιπ και μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Δεν έχει κανένα capture button, η κεραία του 5G είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.