iPhone 16 Pro VS iPhone 15 Pro: Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο στις φωτογραφίες;

iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro VS iPhone 15 Pro: Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο στις φωτογραφίες;

O leaker Majin Bu δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν ένα καλούπι του iPhone 16 Pro δίπλα σε ένα iPhone 15 Pro για να μπορέσουμε να κάνουμε συγκρίσεις.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, που θα το έκανε μεγαλύτερο από το iPhone 15 Pro των 6,1 ιντσών. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι αυτή η αύξηση δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά αρκετά για να γίνει αισθητή.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μακέτες που διέρρευσαν, αυτή διαθέτει επίσης οθόνη, αλλά επειδή είναι πιθανώς μια μη λειτουργική οθόνη, δεν μπορούμε να δούμε τα υποτιθέμενα πιο λεπτά πλαίσια της συσκευής, κάτι που θα γίνει εφικτό από την τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS).

Μία από τις εικόνες δείχνει ότι οι κάμερες του iPhone 16 Pro είναι μεγαλύτερες από τον αισθητήρα του Pro, επιβεβαιώνοντας μια φήμη που υποδηλώνει ότι τουλάχιστον ένας από τους αισθητήρες θα ήταν πιο παχύς σε σύγκριση με το υπάρχον σύστημα.

Το τηλέφωνο φέρεται να αποκτά δύο νέες κάμερες: τη μονάδα τηλεφακού περισκοπίου 12MP του iPhone 15 Pro Max με οπτικό ζουμ 5x και κάμερα υπερευρείας 48MP.

Ακόμα, το φημολογούμενο Capture Βutton φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό το κουμπί αναμένεται να είναι ένα μηχανικό κουμπί με ευαισθησία αφής για να παρέχει στους χρήστες τον ίδιο φυσικό έλεγχο που θα είχαν σε μια κανονική κάμερα.

Το κουμπί αναμένεται να λειτουργεί όπως ένα παραδοσιακό κουμπί κλείστρου και μπορεί ακόμη και να σας επιτρέψει να αλλάξετε το επίπεδο ζουμ.

Παρόλο που υπάρχουν αλλαγές παντού, το iPhone 16 Pro φαίνεται να έχει τον ίδιο γενικό σχεδιασμό με το iPhone 15 Pro και με την πρώτη ματιά η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν θα τα ξεχωρίσετε.

Εκτός από μεγαλύτερη οθόνη και νέες κάμερες, το iPhone 16 Pro αναμένεται επίσης να τροφοδοτείται από ένα πιο ισχυρό τσιπ και μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Δεν έχει κανένα capture button, η κεραία του 5G είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.