iPhone 16 Pro: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των οθονών OLED

Apple iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των οθονών OLED

Η Samsung Display και η LG Display έχουν λάβει έγκριση για μαζική παραγωγή οθονών OLED για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro της Apple, αναφέρει η κορεατική The Elec.

Και οι δύο προμηθευτές έλαβαν προφανώς έγκριση νωρίτερα αυτό το μήνα, ανοίγοντας το δρόμο για την έναρξη της μαζικής παραγωγής οθονών για τα μοντέλα iPhone 16 Pro. Ενώ η Samsung Display θα παρέχει οθόνες OLED και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16, η LG Display θα παρέχει οθόνες αποκλειστικά για τα μοντέλα Pro. Επιπλέον, η BOE αναμένεται να βοηθήσει στην παροχή οθονών OLED για το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus.

Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για την LG, η οποία ιστορικά αγωνίζεται να τηρήσει τις προθεσμίες παραγωγής της Apple. Πέρυσι, η LG Display έλαβε έγκριση για τις οθόνες OLED iPhone 15 Pro αρκετούς μήνες μετά τη Samsung Display, επιτρέποντας στη Samsung να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της και να εξασφαλίσει υψηλότερες τιμές.

Η Samsung Display αναμένεται να υποβληθεί στη διαδικασία έγκρισης για τις οθόνες OLED του iPhone 16 Pro‌ Max μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, με την LG Display να έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει στα μέσα Ιουνίου. Επί του παρόντος, η Samsung Display έχει λάβει έγκριση για το τυπικό iPhone 16‌ και το iPhone 16 Pro, με τα μοντέλα Plus και Pro Max να ακολουθούν σύντομα.

To Elec υποστηρίζει ότι οι διαφορές μεταξύ των οθονών OLED για το iPhone 15 Pro και το iPhone 16 Pro είναι ελάχιστες, αλλά τα πλαίσια μπορεί να είναι ελαφρώς πιο λεπτά χάρη στην τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear iPhone

Θήκη μετατρέπει το iPhone σε Game Boy για retro gaming

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη που σας επιτρέπει να παίζετε ρετρό παιχνίδια στο iPhone σας.