iPhone 16: Tipster υποστηρίζει πως το Pro και το Ultra θα βελτιώσουν το multitasking

iphone 16, iPhone 16: Tipster υποστηρίζει πως το Pro και το Ultra θα βελτιώσουν το multitasking

Με τις καθυστερήσεις στις αποστολές ίσα που έχουμε πιάσει το iPhone 14 στα χέρια μας, ωστόσο υπάρχει ήδη μια φήμη για το… iPhone 16.

Σε ένα tweet, ο tipster ShrimpApplePro έγραψε πως τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα τροφοδοτούνται από το τσιπ A18 Bionic που αναμένεται να παραχθεί από την TSMC χρησιμοποιώντας τον βελτιωμένο κόμβο διεργασίας 3nm. Το A17 Bionic που θα τροφοδοτεί τα iPhone 16 και iPhone 15 Pro, θα χρησιμοποιεί τον κόμβο διεργασίας N3B της TSMC.

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro, χάρη στη χρήση του A18 Bionic, θα διαθέτουν ταχύτερο LPDDR5X καθιστώντας το τηλέφωνο πιο ενεργειακά αποδοτικό. Θυμίζουμε πως τα μοντέλα iPhone 14 Pro χρησιμοποιούν LPDDR5 RAM και τα μη Pro LPDDR4X RAM. Καθώς τα iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιούν 8 GB RAM αντί για τα σημερινά 6 GB, η σειρά iPhone 16 Pro θα μπορούσε να διαθέτει 8 GB μνήμης LPDDR5X. Αυτό θα βελτιώσει επίσης τις δυνατότητες multitasking των επερχόμενων μοντέλων.

Εννοείται πως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024 έχουμε πολύ δρόμο, ωστόσο, ό,τι πληροφορία ακούμε είναι ευπρόσδεκτη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πάμε γερά παίδες!! Μπράβο σας!!! Θέλω από Μάρτιο αρθρογραφία με τίτλους : ΣΟΟΟΟΟΚΚΚ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ZOOM ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ Iphone 17 maxproultra turbo V12 NITRO!!
Alternative Hardcore: καντε κλικ κ κλάψτε με το αντουντου σκορ του 17 !!
Προτιμητέος τίτλος: ESEIS AKOMH ME ANDROID & WINDOWS ΠΑΛΕΥΕΤΕ ? ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ –> http://WWW.APPLE.COM/IPHONE 17 ULTRA PROMAX 512 1700$ PRO TAXES
Καλό 3 ήμερο και το φωτεινό δαγκωμένο μηλαράκι να μας φωτίζει μέρα νύχτα. Άλλωστε θα το επαναφέρουμε στην πλάτη των νέων ΜΑCBOOOK μιας κ είχαμε πληθώρα αιτημάτων από τους επαγγελματίες μας που εργάζονται σκληρά σε κοοοοζιιι τρεεντι πολύχρωμα μαγαζάκια, Κουκάκι κ τριγύρω ,σκουφάκι ουράνιο τόξο, και μια παράγραφο παραγγελία βεγκαν ροφήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.