iPhone 17 Air: Με ποιο cool εμφάνιση αλλά ίδιες προδιαγραφές με τα κανονικά iPhone;

iPhone 17 Air, iPhone 17 Air: Με ποιο cool εμφάνιση αλλά ίδιες προδιαγραφές με τα κανονικά iPhone;

Toν περασμένο Μάιο ξεκίνησαν οι φήμες για ένα νέο μοντέλο από την Apple που θα αντικαθιστούσε το iPhone Plus, υπήρξε ενθουσιασμός ανάμεσα στους χρήστες.

Το μοντέλο αυτό ονομάστηκε iPhone Air από όλους… εκτός από την Apple και φημολογείται ότι θα έχει υψηλότερη τιμή από το κορυφαίο μοντέλο Pro Max. Αυτό έδειξε ότι αυτή θα ήταν μια υψηλών προδιαγραφών συσκευή με απίστευτα λεπτή κατασκευή.

Ακόμα, ένα γράφημα που δημοσιεύτηκε στο “X” από τον Ice Universe ήταν ισχυρίστηκε ότι έδειχνε τις προδιαγραφές για όλα τα μοντέλα iPhone 17 συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου που αναμένεται τώρα να ονομάζεται iPhone 17 Air.

Οι προδιαγραφές δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο καθώς το τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα φέρει οθόνη OLED 6,65 ιντσών με ProMotion και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης με εύρος 1Hz-120Hz ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτό είναι θετικό, αν και φημολογείται ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 17 περιλαμβάνουν οθόνη ProMotion. Αλλά αμέσως μπορούμε να δούμε ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον απλό επεξεργαστή εφαρμογών Jane A19 (AP). Τα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max θα τροφοδοτούνται και τα δύο από το πιο ικανό A19 Pro AP.

Ενώ τα μοντέλα iPhone 17 Pro θα διαθέτουν 12 GB RAM, την υψηλότερη ποσότητα μνήμης που έχει βρεθεί ποτέ σε ένα iPhone, το iPhone 17 Air θα είναι εξοπλισμένο με 8 GB δίνοντάς του την ελάχιστη ποσότητα μνήμης που θα υποστηρίζει το Apple Intelligence. Υπάρχουν εικασίες ότι το τηλέφωνο θα έχει μία πίσω κάμερα που θα βρίσκεται στο επάνω μέσο του πίσω πλαισίου. Η αρχική τιμή θα είναι στα 1.299 $ και ξεπερνά την αναμενόμενη αρχική τιμή του iPhone 17 Pro Max κατά 100 $.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, στην εβδομαδιαία ενημερωτική του στήλη Power On, έδωσε στους αναγνώστες του ένα παράδειγμα για το πώς βλέπει την Apple να εμπορεύεται το iPhone. Θεωρεί ότι η Apple τοποθετεί τη συσκευή ως ένα πιο «κομψό» μοντέλο από το βασικό μοντέλο του iPhone 17, αλλά για όσους δεν χρειάζονται «την απόδοση, το μέγεθος οθόνης ή τις κάμερες ενός μοντέλου Pro».

Για αυτά τα επιπλέον 100 $ λοιπόν, θα μπορείτε να αγοράσετε κάτι που, όπως το θέτει ο Gurman, φαίνεται πιο cool ενώ εξακολουθεί να διαθέτει τις προδιαγραφές ενός κανονικού iPhone.

Ο Gurman αναμένει ότι το επανασχεδιασμένο iPhone SE 4 και το iPhone 17 Air θα βοηθήσουν το iPhone να παρουσιάσει ανάπτυξη το 2025. Λέει ότι το iPhone Air θα αποδειχθεί πιο δημοφιλές από το iPhone mini και Μοντέλα iPhone Plus.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.