iPhone 17 Pro Max: Φήμες για φακό κάμερας περισκοπίου 48MP

iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Pro Max: Φήμες για φακό κάμερας περισκοπίου 48MP

Η σειρά iPhone 15 κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πολλές φήμες για το iPhone 16. Aυτή η τρέλα φημών έρχεται να ενισχυθεί και με μια ολοκαίνουργια για το iPhone 17 Pro Max.

To μοντέλο αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025 και ο αναλυτής Jeff Pu, ο οποίος καλύπτει εταιρείες στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple,αναφέρει πως θα έχει τηλεφακό κάμερα 48 MP, η οποία θα βελτιστοποιηθεί κάπως για να χρησιμοποιηθεί μαζί με το mixed reality headset Vision Pro. Δυστυχώς, δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις βελτιστοποιήσεις.

iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να καταγράψουν spatial βίντεο με βάθος 3D για αναπαραγωγή στο Vision Pro ξεκινώντας από το iOS 17.2.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έρθει με κάμερα ultrawide 48 MP και το iPhone 15 Pro έχει ήδη μια κύρια κάμερα 48 MP, επομένως αυτό σημαίνει ότι το iPhone 17 Pro/Max μπορεί να είναι το πρώτο στην ιστορία της Apple που θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας 48 MP στο πίσω μέρος.

Καθώς είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μπροστά από το χρόνο κυκλοφορίας, πολλά μπορούν να αλλάξουν σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν η Apple αυτή τη στιγμή σχεδιάζει πραγματικά να κάνει όλα όσα περιγράφονται εδώ, τα σχέδια αλλάζουν συνεχώς και κάτι διαφορετικό μπορεί να προκύψει στην πορεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Τώρα τι έχετε να πείτε haters? Μπείτε στις τρύπες σας , και κλάψτε ελεύθερα
Εκτός και αν αφυπνιστήκατε από το μεγαλείο μας, και προεξοφλήσετε το ΜΑΧ ΠΡΟ 15 ,16 με 3500 +ΦΠΑ
Θα δεχθούμε την συγνώμη σας

Vladimiros

Καλα εσυ τι αλλο θα ελεγες,για εσενα υπαρχει μονο το Iphone,αραγε ξερεις καμια συσκευη android?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,