iPhone 2019: Το δυνατότερο εμπορικό τους σημείο θα είναι οι κάμερες

iPhone 2019, iPhone 2019: Το δυνατότερο εμπορικό τους σημείο θα είναι οι κάμερες

Σύμφωνα με ένα ερευνητικό σημείωμα από τον αναλυτή της TF International Securities, Ming-Chi Kuo, οι κάμερες των iPhone 2019 θα είναι το μεγαλύτερο selling point τους. Η έρευνα του αναλυτή απευθύνεται σε επενδυτές οι οποίοι αγοράζουν μετοχές σε εταιρείες οι που πωλούν ανταλλακτικά στην Apple. Επιπλέον, ο ίδιος είναι γνωστός για τις επιτυχείς προβλέψεις του στα χαρακτηριστικά των προϊόντων Apple πριν ανακοινωθούν επίσημα.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, οι κάμερες της επόμενης γενιάς iPhone 2019 θα αναβαθμιστούν. Συγκεκριμένα είπε, πως είναι σίγουρος ότι το μοντέλο Max θα έρθει με τρεις πίσω κάμερες. Το iPhone XS Max έχει δύο κάμερες, έναν κλασικό wide φακό και έναν τηλεφακό. Ωστόσο, το νέο μοντέλο πέρα από τους δύο προαναφερθέντες φακούς, θα διαθέτει και έναν ευρυγώνιο, ο οποίος θα είναι κατασκευασμένος από τη Sony, και συγκεκριμένα ο αναλυτής αναφέρθηκε στον 12MP CMOS.

Ο Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι τα μεσαία iPhone 2019 θα έχουν δύο πίσω κάμερες, χωρίς να αναφέρει τις προβλέψεις του για το μικρότερο των τριών μοντέλο. Επιπλέον, σημείωσε πως και τα τρία επερχόμενα iPhone 2019 θα έχουν πιθανώς μία αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα, στα 12MP.

Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple θα προσπαθήσει να κάνει τις κάμερες λιγότερο εμφανής γι’ αυτό τα νέα iPhone 2019 θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία επίστρωσης μαύρου καθρέφτη για τις μπρος και πίσω κάμερες. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι καινούργια αφού πολλοί κινέζοι κατασκευαστές την χρησιμοποιούν εδώ και καιρό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Λετε να εχει καλυτερη καμερα απο το p30 pro;

Giorgis

Γιατί όχι ? Έχει την τεχνογνωσία να παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό και ίσως επαναστατικό που θα αφήσει τον ανταγωνισμό στην άκρη. Στο χέρι τους είναι αν θα το καταφέρουν.

Stelans

Από που προκύπτει ακριβώς αυτο ; Αν την έιχε θα ειχε παρουσιάσει κατι ”εντυπωσιακό” καιρό τώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.