iPhone 2020: Οι OLED οθόνες θα είναι από τη ΒΟΕ

iPhone 2020, iPhone 2020: Οι OLED οθόνες θα είναι από τη ΒΟΕ

Έχουμε μάθει ήδη αρκετά για τα iPhone 2020 και περιμένουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή τη φορά μάθαμε ότι η Apple θα εφοδιάσει τα επερχόμενα smartphones με OLED panels της BOE.

Η πορεία της BOE και η συνεργασία με την Apple

Η BOE είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες οθονών LCD, ειδικά όσον αφορά μεγαλύτερες συσκευές ψυχαγωγίας, και όχι μόνο. Ωστόσο, εξαιτίας του ότι παρουσιάζει πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα στον τομέα των LCD και καθώς τα περιθώρια κέρδους είναι ιδιαίτερα χαμηλά, η κατασκευάστρια στρέφει όλο και περισσότερο την προσοχή της στα OLED panels.

Ο κινέζος κατασκευαστής αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πιόνια στην αγορά των OLED και μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συνεργασία του με εταιρείες όπως η Samsung και η LG. Επιπλέον, η BOE θα ασχοληθεί με την παραγωγή ορισμένων panels για τη σειρά Mate 20.

Χάρη στην ολοένα αυξανόμενη δραστηριοποίηση της εταιρείας στον τομέα των OLED, και με δεδομένο ότι διαρκώς περισσότεροι κατασκευαστές εξετάζουν τη χρήση φθηνότερων οθονών OLED, φαίνεται ότι η BOE θα παράγει για λογαριασμό της Apple panels για τα iPhone 2020.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των κορεατικών ΜΜΕ, το 2020 η BOE θα ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τις οθόνες OLED με στόχο να γίνει ο άμεσος και μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Samsung.

Η μεγαλύτερη πρόκληση της BOE είναι να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Apple. Αν ότΌταν φτάσει αυτόν τον στόχο, τότε θα αποτελέσει έναν από τους κύριους προμηθευτές OLED panels για τα iPhone 2020, και ίσως για όλα τα iPhone από εκεί και έπειτα.

Οι αναλυτές της Νότιας Κορέας προβλέπουν ότι το 2021 η BOE θα στείλει 45 εκατομμύρια OLED panels στην Apple. Αν και το μεγαλύτερο μερίδιο θα συνεχίσει να το κατέχει η Samsung, οι αναλυτές υπολογίζουν ότι οι αποστολές της εταιρείας θα μειωθούν στα 150 εκατομμύρια, έναντι 250 εκατομμυρίων που είχε το 2019.

Πριν από μερικούς μήνες, υπήρξαν αναφορές ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη BOE για τα iPhone. Με βάση όσα σημειώνουν οι τελευταίες αναφορές, φαίνεται ότι η κατασκευάστρια πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές του αμερικανικού κολοσσού. Βέβαια, μόνο όταν κυκλοφορήσουν τα iPhone 2020 θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτή την συμφωνία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured Qualcomm

Η Apple αποσύρεται από την ανάπτυξη του δικού της 5G μόντεμ

H Apple έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά της να αναπτύξει το δικό της μόντεμ 5G και φαίνεται πως παρατάει το project.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70E: Με Dimensity 8300 και 6,67″ 120 Hz οθόνη

Τα Redmi K70 και K70 Pro της υπό-μάρκας της Xiaomi μόλις έγιναν επίσημα και μαζί τους ήρθε το πιο προσιτό smartphone Redmi K70E.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70 με κάμερα 50 MP, K70 Pro με Snapdragon 8 Gen 3

Η Redmi παρουσίασε επίσημα τα νέα smartphone Redmi K70 και Redmi K70 Pro που έρχονται με κάμερα 50 MP, γρήγορη φόρτιση και κορυφαία chipsets.

Business Apple Apple Card

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της Apple Card με την Goldman Sachs

Η Apple τερματίζει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs όσον αφορά τις πιστωτικές κάρτες, σύμφωνα με την Wall Street Journal.