iPhone 2020: Τέσσερα 5G μοντέλα το φθινόπωρο με sub-6GHz και mmWave

iPhone 2020, iPhone 2020: Τέσσερα 5G μοντέλα το φθινόπωρο με sub-6GHz και mmWave

Εδώ και αρκετά χρόνια, σχεδόν όσα γνωρίζουμε για τα iPhone, και γενικότερα τις συσκευές της Apple, προέρχονται από τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo της TF International Securities. Οπότε, είναι λογικό να περιμένουμε πότε ο αναλυτής θα αναφερθεί στα iPhone 2020, για να μάθουμε μία ακόμη λεπτομέρεια για τα επερχόμενα smartphones.

Το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας

Παλαιότερα, ο Kuo είχε πει ότι θα κυκλοφορήσουν τέσσερα iPhone 2020 με υποστήριξη 5G, θα είναι όλα διαθέσιμα στην αγορά μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, και θα υποστηρίζουν τόσο sub-6GHz όσο και mmWave.

Τώρα, ο αναλυτής ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες και είπε ότι τα μοντέλα των iPhone 2020 που θα υποστηρίζουν mmWave θα είναι διαθέσιμα σε πέντε συγκεκριμένες αγορές, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία, την Κορέα, και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέρα από τις αγορές διάθεσης, ο Kuo σημείωσε ότι η Apple ενδεχομένως θα απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα σε όσες αγορές δεν διαθέτουν δίκτυα νέας γενιάς ή οι πάροχοι προσφέρουν μικρή κάλυψη. Ο λόγος για αυτή την κίνηση θα είναι η μείωση του κόστους παραγωγής των smartphone.

Σε πρόσφατη αναφορά του, ο Kuo σημειώνει ότι η Apple θα καταφέρει να παρουσιάσει τα iPhone 2020 5G το δεύτερο εξάμηνο του 2020, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο. Όσον αφορά τις αποστολές, σύμφωνα με τον αναλυτή αυτές θα ξεκινήσουν προς το τέλους του τρίτου τριμήνου ή τις αρχές του τέταρτου τριμήνου του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.