iPhone 2020: Θα έχουν 3D ToF αισθητήρα μπροστά και FaceID;

iPhone 2020, iPhone 2020: Θα έχουν 3D ToF αισθητήρα μπροστά και FaceID;

Το σαββατοκύριακό που μας πέρασε, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, που ασχολείται κυρίως με την Apple, δημοσίευσε μία αναφορά η οποία ήθελε τα iPhone 2020 να είναι τρία και να υποστηρίζουν όλα 5G δίκτυα.

Τώρα, ο Kuo δημοσίευσε μία ακόμη αναφορά για τα iPhone 2020 στην οποία ισχυρίζεται ότι δύο από τις τρεις συσκευές θα έχουν 3D ToF αισθητήρα. Ο αισθητήρας αυτός θα βελτιώσει την ποιότητα φωτογραφίας των iPhones και θα προσφέρει νέα AI χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναλυτής ασχολείται με τους ToF αισθητήρες, αφού το 2018 είχε πει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή στα iPad 2020 και ύστερα στα iPhones.

Ο ToF αισθητήρας των πίσω καμερών θα λειτουργεί σε μεγαλύτερη απόσταση από ότι ο τωρινός TrueDepth αισθητήρας που χρησιμοποιεί η Apple στην μπροστινή όψη για το FaceID. Επίσης, σύμφωνα με τον Kuo, όλα τα iPhone 2020 θα έχουν FaceID.

Κατά τα άλλα φήμες αναφέρουν ότι iPhone 2020 θα έχουν 6,7 ίντσες, 5,4 ίντσες και 6,1 ίντσες οθόνες. Οι δύο από τις τρεις συσκευές θα έχουν τέσσερις πίσω κάμερες, και το σετ θα αποτελείται από τον κύριο φακό, έναν ευρυγώνιο, έναν τηλεφακό και τον ToF αισθητήρας.

Εφόσον απέχουμε αρκετές εβδομάδες από την παρουσίαση των iPhone 2019, όλα τα παραπάνω παραμένουν απλές“μαντεψιές” ή σχόλια ενός αναλυτή. Αν κρίνουμε από το πλήθος των leaks που κυκλοφορούν για τα επόμενα iPhones, μέχρι να έρθει η στιγμή της αλήθειας για τα iPhone 2020 έχουμε να ακούσουμε ακόμη πολλά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Σαν να σου λένε φέτος μην πάρετε iphone αφήστε το για του χρόνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.