iPhone 2021: Θα έχουν Touch ID και Face ID

iPhone 2021, iPhone 2021: Θα έχουν Touch ID και Face ID

Η ενδέκατη γενιά iPhone της Apple θα αποκαλυφθεί σε περίπου έναν μήνα ωστόσο ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo έκανε μία πρόβλεψη για τα iPhone 2021.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία του αναφορά υποστηρίζει ότι τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρόνια θα έχουν δύο βιομετρικούς τρόπους ταυτοποίησης. Φυσικά, απευθύνεται στο Face ID και στην επιστροφή του πολυπόθητου Touch ID αυτήν την φορά όμως θα υπάρχει ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Παρόλο που η πρόβλεψη είναι για δύο χρόνια μετά θεωρείται αξιόπιστη καθώς η Apple πάντα καθυστερούσε να φέρει τα νέα χαρακτηριστικά στα smartphone της πιθανόν γιατί θέλει να τελειοποιήσει τις τεχνολογίες.

Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple θα πρέπει να ξεπεράσει μερικά εμπόδια για το Touch ID κάτω από την οθόνη όπως η κατανάλωση ενέργειας, το μέγεθος της περιοχής ανίχνευσης του δαχτυλικού αποτυπώματος καθώς και το πάχος του module που θα ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη. Η Apple πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει την ultrasonic fingerprint τεχνολογία της Qualcomm.

Παλαιότερα, ο Kuo υποστήριξε ότι η Apple δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο all-screen iPhone πριν από το 2021.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Δεν νομίζω να έχει λείψει σε κάποιον που έχει αναβαθμίσει σε Face ID το Touch ID ..
Προσωπικά εδώ και τρεις μέρες που έχω το XS max στην κατοχή μου και πιάνω στα χέρια μου το 8 plus μου ξενίζει πλέον η διαδικασία .
Ειλικρινά το Face ID λειτουργεί άψογα (και υπό γωνιές πράγμα για το οποίο είχα ενδοιασμούς λόγο κάποιων reviews στο YouTube και οι ισχυρισμοί τους ΔΕΝ ισχύουν)
Το κινητό αν το έχεις στο τραπέζι και το κοιτάξεις για να το πάρεις έχει ξεκλειδώσει ήδη .
Είναι απίστευτο . Εγώ προσωπικά θέλω να εξελίξει όσο μπορεί το Face ID και όχι το Touch ID αν και για το δεύτερο ίσως είναι απαραίτητο το περιθώριο και αυτός είναι ο λόγος εξέλιξης του in display αισθητήρα

Chris_BMW

Πολυπόθητο Touch ID ?
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω ..
Κάτοχος πλέον Xs max και σε καμία των περιπτώσεων δεν μου λείπει το Touch ID. Το τηλέφωνο με το που το πιάσεις στα χέρια σου είναι ήδη ξεκλείδωτο , όταν το έχεις στο τραπέζι υπό γωνία μάλιστα κ το κοιτάξεις ξεκλειδώνει κ απλά κανείς swipe up .Σε εφαρμογές όπως e banking και γενικά όπου χρειάζεται Κωδικος με το Face ID έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς καν να το καταλάβεις .
Λυπάμαι αλλά αυτό είναι το μέλλον .
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή πολλών με το δακτυλικό αποτύπωμα .
Αυτό που πρέπει να κάνει η Apple για μένα είναι να προσπαθήσει να βάλει μπροστά κάμερα και αισθητήρες Face ID κάτω από την οθόνη προς πλήρη εξάλειψη του notch.

Ισαακ

Και το 2036 ακούγεται πως θα κάνει και καφέ ε
Δε βγήκαν ακόμα του 19 και ασχολείστε με το 2021
Άχρηστοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.