iPhone 4 64GB και λευκό χρώμα, Λίγο πριν κλείσει ο κύκλος του

Η πρόσφατη συμμετοχή μου στην συμπαρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής Escape καθημερινά 17:00 το απόγευμα στην ΕΤ1 με έκανε μάρτυρα ενός ενδιαφέροντος γεγονότος. Κάποιοι συνεργάτες μου στην εκπομπή (εξωτερική παραγωγή), συμπαρουσιαστές, παραγωγοί, τεχνικοί αλλά και καλεσμένοι είναι κάτοχοι iPhone 4.

Παράκληση: Θα σας παρακαλέσω να μείνουμε στο θέμα μας που είναι το αν κάποιος είναι λογικό να αγοράσει σήμερα iPhone 4 ενώ αναμένεται σύντομα(;) να ανακοινωθεί το επόμενο μοντέλο. Σας παρακαλώ μην βρείτε πάτημα από την ιστορία μου για να χτυπήσετε την εκπομπή, εμένα ή τους συνεργάτες μου. Για οποιαδήποτε παρατήρηση, απορία ή παράπονο σχετικά με την εκπομπή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email της εκπομπής εδώ info@esctv.gr.
._Κώστας Βλαχάκης

Το αν ξέρουν να το χρησιμοποιούν στο 100% ή όχι δεν πρόκειται να με απασχολήσει σε αυτό το άρθρο. Αυτό που με απασχολεί είναι που ακόμα και σήμερα, κάποιοι από τους φίλους και τους γνωστού μου που δεν έχουν iPhone 4 σκέφτονται να το αγοράσουν. Είτε σε λευκό χρώμα είτε στην φημολογούμενη έκδοση των 64GB.

Εσάς ποια είναι η άποψή σας. Θα αγοράζατε iPhone 4 σήμερα; Θα προτρέπατε κάποιον να αγοράσει iPhone 4 σήμερα ή θα του προτείνατε κάποιο άλλο κινητό αν ντε και καλά ήθελε να διαθέσει 500-650 ευρώ. Αν ναι, ποιό μοντέλο θα του προτείνατε;

, iPhone 4 64GB και λευκό χρώμα, Λίγο πριν κλείσει ο κύκλος του

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
teodore88

τι να τα κανουν τα 64gb?? τεσπα, οχι για κανενα λογο!! εγω θα προτεινα galaxy S II ή htc sensation.. αν θελουν κατι σε πιο μικρο μεγεθος, htc desire S ή moto atrix (to optimus 2X αν κ 4αρα εχει μεγαλες διαστασεις) ..καλα ποσο θα κανει η εκδοση 64?? 800??? :O

kostas_falcon

Θα προτεινα σε καποιον το μηλο μονο εαν δεν ενδιαφερεται να ψαξει το τηλ παιρετερω και τον ενδιαφερει η out of the box εμπειρια (αν και μετα λυπης τους θα διαπιστωσουν οτι ουτε μια μεταφορα αρχειων μεσω bluetooth δεν θα κανουν). Για πιο προχωρημενους χρηστες υπαρχουν πολυ πιο ενδιαφεροντα τηλεφωνα…και περιμενουμε και καλυτερα….

Πετρος

Τελικα το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο το iphone ειναι το χρωμα του! Εχω βαρεθει εδω και τοσο καιρο να διαβαζω αρθρα για το νεο iphone σε ασπρο χρωμα. Ξαφνικα ξεχασαμε το προβλημα της κεραιας, το τζαμι της οθονης που σπαει με το παραμικρο και το προβλημα με την καμερα. Αντε να κυκλοφορησει και σε ροζακι για να εχουμε να ασχολουμαστε!!

Γιώργος Στείρος

Και εγώ θα πρότεινα ένα galaxy s2 και αν ήθελε πιο μικρό μέγεθος το atrix. @teodore88 λογικά το iphone 4 64gb θα έχει 839€ αφού τα μοντέλα πάνε 639€ το 16αρι, 739€ το 32αρι, και…….839€ το 64αρι.

stefos

Εγω θα προτεινα αναλογα με τις απαιτησεις που εχει ο καθενας και ενα ξεχωριστο κινητο.Για καμερα το Ν8,για ιντερνετ και εφαρμογες το iPhone και το galaxy s2

Nikos

Αν και χρήστης iPhone 3G σίγουρα δεν θα τους πρότεινα αγοράσουν αυτό το κινητό τώρα που βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν την παρουσίαση του iPhone 5 .Δεν είμαι κανένας apple fan ούτε έχω τίποτα με τα android αντιθέτως πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή αν θες να πάρεις ένα φθηνό smartphone.Απλώς δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για ένα κινητό που δεν γνωρίζεις πότε και αν θα πάρει την επόμενη αναβάθμιση.Σίγουρα δεν θα ήθελα το κινητό μου που το ακριβοπλήρωσα να αχρηστευθεί μετά απο δυο χρόνια .Όπως είπα αρχικά είμαι χρήστης iPhone 3G και μετά απο τόσα χρόνια χρήσης και πλήρης εκμεταλευσης των δυνατοτήτων του μπορώ να πώ πως σίγουρα έβγαλε τα χρήματα του και μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα.Γι’αυτό και σίγουρα θα πρότεινα ν περιμένουν το καινούριο iPhone και να μην πάρουν άλλο κινητό.Τώρα βέβαια εξαρτατε αποβτο budget του καθενως :)!

Marios

Η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι εξωφρενική. Για εμένα προσωπικά τόσο το Gs2 όσο και τα optimus 2x – atrix – sensation etc είναι πολύ ανώτερα από κάθε άποψη. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πρότεινα σε κάποιον το iphone 4 είναι το design του, το οποίο πραγματικά είναι μοναδικό.

Hlias

Παιδια εγω θα το προτεινα το ιφον τεσσερα. 1ον δεν χανει την αγοραστικι του αξια οπως τα αλλα που προαναφερατε οποτε αν το βαρεθει η αλλαξει γνωμη δεν θα βγει ιδιετερα χαμενος οπως στις αλλες περιπτοσεις. 2ον ας θημηθουμε το ιπαντ και το ιπαντ 2. Η μονη ουσιοδη και μεγαλη διαφορα τους ειναι ο επεξεργαστης. Κατα την γνομη μου το ιδιο θα σημβει και πε το ιφον 5 η οπως θα λεγετε και δεν θα υπαρχει λογος αναβαθμισης. Οπωτε θα του ελεγα να μην το σκεφτετε και πολυ και να προβει στην αγορα του. Εξαλου μολις παρεις ιφον μετα δεν μπωρεις να πιασεις αλλο κινιτο στα χερια σου

akis

Για αυτή την περίοδο ή το HTC Desire HD ή LG Optimus 2x. Το θεωρώ βλακεία να δώσει κανείς 500-600 € για μια συσκευή η οποία σε μερικούς μήνες θα είναι ξεπερασμένη. Κάθε χρόνο η apple παρουσιάζει καινούριο iphone και ας μην ξεχνάμε τις φήμες που λένε ότι το Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει το iphone 5.

Bouss

Θα τους πρότεινα να σταματήσουν να απεργούν και να γίνουν λίγο πιο παραγωγικοί, εφόσον όλοι αυτοί έχουν τη δυνατότητα αγοράς τόσο ακριβών συσκευών ενώ δουλεύουν για το δημόσιο και πληρώνονται από τον κόσμο που 9 στους 10 δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα.

Spiros

Εγω το LG optimus 3D για το λογο γιατι ειναι ενα καινουριο κινητο πολυ δυνατο ( 3D ) και οτι ειναι μια καινουρια εμπειρια να παιζεις παιχνιδια σε 3D. Ο λογος που εχουν ολη iphone 4 ειναι τα παιχνιδια αρα καλο ειναι να περασουμε και σε αυτο το τομεα που λεγετε 3D γιατι κακα τα ψεματα εχει πολυ καιρο το iphone που εχει βγει και με τιποτα δεν θα το επερνα με τετοια τιμη αγορας.

Δημητρης

Εγω να δεις. Κατεβηκα Χριστουγεννα Ελλαδα (απο Αγγλια που ειμαι) και ειδα 5 απο τους 7 πολυ κολλητους φιλους με iPhone 4! Και το Πασχα που κατεβηκα και μαζευτηκαμε ολοι μαζι ειχαν 7 στους 7, ενα τραπεζι μονο iPhone.

Γιώργος

800+ ευρώ για ένα κινητό που σε λίγο θα το παρατήσει και η εταιρία που το έφτιαξε? Δεν νομίζω … Τάκη.

Μελέτης

Το 16 Gb θα το επαιρνα σιγουρα.Οχι ομως πιο ακριβο μοντελο.

Giorgos

HTC Sensation, Samsung GaLaxy s2 ή Motorola Atrix (με αυτη τη σειρα). Ολα πολύ ανώτερα απο iPhone.

Aggelos Mouzoulas

Παιδια εγω δεν θα επερνα για κανενα λογο το iphone 4 και ας ηταν οποιοδηποτε μοντελο!εχω εδω και 5-6 μερες το lg optimus 2x και πραγματικα οι φιλοι μου εχουν εντυπωσιαστει ειλικρινα!καλυτερα δηλαδη να παρει καποιος 2 καλα κινητα παρα να παρει το iphone 4 που κοστιζει 800 ευρω!εμενα αυτη ειναι η αποψη μου :/

Σωτήρης

Με αυτά τα λεφτά εγώ θα έπαιρνα το Sensation. Το Galaxy S II είναι καλύτερο σαν κινητό αλλά με ενοχλεί αυτή η εμμονή iPhone wannabe τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά της Samsung. Με λίγα λόγια όπως λένε και στο χωριό μου Samsung is best but has no originality. Οπότε Sensation…

Δημήτρης

Για κανένα λόγο το μηλόφωνο!!!!galaxy S II και htc sensation είναι σαφώς καλύτερα.
Και για πιο οικονομικές λύσεις υπάρχουν τα lg optimus black και htc desire s….

φωτης μπραουδακης

αν καποιος ηθελε οπωσδηποτε apple θα του προτεινα να περιμενει το iphone 5.

cyebrgiannis

Εγώ αν έδινα τόσα λεφτά για κινητό θα το αγόραζα. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω το iphone 5 να έχει καμιά ιδιαίτερη αλλαγή, εκτός από το μέγεθος της οθόνης που είναι και το αναμενόμενο!

-->Τeo

Εγώ πάλι αν κάποιος είχε τα λεφτά να το αγοράσει θα του το πρότεινα.Όχι γιατί υποστηρίζω apple,όχι γιατί πιστεύω ότι έχει τα super χαραχτηριστικά,αλλα γιατί είναι το μονο κινητό που και μετά από 1 χρόνο θα μεταπωλείτε 100-150ευρώ κάτω και θα έχει και ζήτηση.Εδώ το 3gs έχει βγει 2 χρονια και το πουλάνε μεταχειρισμένο από 320-350 ευρώ και το αγοράζουν.Μπορεί να δίνεις του κόσμου τα λεφτά για να πάρεις ένα iphone αλλα ξέρεις ότι κρατάς στα χερια σου κάτι που η αξια του δεν θα πέσει μέσα σε ένα 6 μήνες,για εμενα μετράει πολύ αυτό.

victor

Εγω θα τους προτεινα το HTC 7 trophy με 200 ευρω ειναι οτι πρεπη και εχει παρομια χαρακτιριστικα με το Iphone 4 εκτος απο την μνημη γιατι στη οικονομικη κριση που ζουμε δεν δινεισ 600 ευρω για ενα κινιτο

NikosVolos

Ρε παιδια ακουω για μεταπωληση και γελαω…ας μου πει ενας που ειναι προθυμος να διαθεσει 500 ευρω για να παρει το 4 μεταχειρισμενο απο την στιγμη που μπορει να βαλει ακομα 100-150 και να το παρει με το κουτι του.Παρολα αυτα,οχι δεν θα επαιρνα τωρα iphone με τιποτα,εχω φαει κολλημα με το HTC EVO 3D!!!

GREG

Όταν το κόστος του κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 13.680,00 ευρώ, ενώ το πακετάκι της εκπομπής κοστίζει σχεδόν 930.900,00(!), φυσικά και θα έχουν όλοι iPhone σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. «Η πρόσφατη συμμετοχή μου στην συμπαρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής Escape καθημερινά 17:00 το απόγευμα στην ΕΤ1…» Κώστα, αυτό θυμίζει το Τρούμαν Σόου με τις υποσυνείδητες διαφημίσεις. Η εκπομπή δεν έχει τηλεθέαση, κάτι που είναι αναμενόμενο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας. Καταρχήν, από που κι ως που ο Παπαχαραλάμπης χρίστηκε αρχηγός της εκπομπής; Με τι προσόντα; Επειδή παρίστανε τον γιαλατζί χάκερ στα νιάτα του με την Μπιράκου; Ένας γνώστης του είδους (εσύ) με μια ξανθιά χαριτωμένη ελαφρόμυαλη μπίμπο και μια «μεγαλοκοπέλα» δημοσιοϋπαλληλίστικων αργών ρυθμών τι θα μπορούσαν να καταφέρουν; Θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιους απευθύνεστε. Σε άσχετους ή σε σχετικούς; Γιατί όλοι μαζί δεν γίνεται να παρακολουθούν την εκπομπή. Αυτός που «ξέρει» δεν θα καθίσει να σε παρακολουθήσει να παρουσιάζεις π.χ. το iPad με δυο κουβέντες λέγοντας «αυτό λοιπόν» είναι το iPad». Και αυτός που δεν ξέρει τι είναι το iPad δεν θα καταλάβει τίποτα. Για παράδειγμα, ορίστε μια σωστή παρουσίαση προϊόντος. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0Rm8NQAib-A Η εκπομπή έχει αργούς ρυθμούς, κάκιστη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας και δεν είναι καθόλου μοντέρνα και… Συνέχεια »

Themis

10000φορες galaxy s ή galaxy s II(αν εχει καπιοις να δωσει παραπανω απο το s)

SonicYouth

Πλέον ΄έχουμε μπεί σε περίοδο που περιμένουμε το επόμενο μοντέλο είτε αυτό θα λέγεται iPhone 4S ή iPhone 5. Οπότε όποιος έχει σκοπό να αγοράσει ας περιμένει. Βεβαια και το 4αρι καλα κρατάει ακόμα και θα εχει πληρη υποστηριξη απο την apple για ακόμα εναμιση με δυο χρόνια. Εγώ που έχω το 4αρι θα το κρατήσω για ακομα ενα χρονο σιγουρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ

nokia n8

fred

Εγώ θα του πρότεινα galaxy S II ή htc sensation.κ αν ηθελε μικρότερη οθόνη, ένα desire s.

tasos

θα ξανασυμφωνησω με τον teodore88 , καλυτερα και πιο φτηνα ειναι τα samsung galaxy s 2, και το κορυφαιο για εμενα htc sensation, και τα δυο εχουν 2πρνο επεξεργαστη και μια χαρα οθονη. η apple αργει να βγαλει κατι με αναλογες δυνατοτητες αν βγαλει κτ

Γιωργος Κουης

GALAXY SII

teodore88

@GREG θα διαφωνισω μαζι σου.. καλα το κανουν και το πανε χαλαρα τα παιδια.. 1.30 ωρα εκπομπη κανουν! προσπαθειτε να κανετε ‘ραδιοφωνο’ απο την τηλεοραση, οπως οι ραδιοαρβιλα, και αυτο μ αρεσει.. απο σκηνοθετικης αποψης θα συμφωνισω, δλδ κατι πορτες που ανοιγουν προς τα πανω και κατι ιστοριες με κρεβατια ειναι ψιλοαχρηστα.. καλη ειναι η διαφορετικοτητα των χαρακτηρων, αλλα το οτι ο Παπαχαραλαμπης πρπει να σταματισει να ναι ο συντονιστης ισχυει.. τωρα για συμβουλες προς τον Κωστα, και γω θα θελα να ναι πιο συγκεκριμενος στα reviews και να σταματισει να το παρουσιαζει σε καποιο απο τα παιδια! και αυτος σαν χανος να κανει αααα οοοο 😛 ..ενα απλο review ειναι το καλυτερο 😉 α και να συμετεχεις πιο πολυ στην συζυτηση! νμζω πως εχεις τις περισσοτερες γνωσεις εκει μεσα.. φιλικα παντα

Antonis

Εγω μολις παρηγγειλα το lg optimus 2x.

λάκης

iphone μουφα.εδώ κ μερικά χρόνια εχω wm κινητα.αλλά εδώ κ 1,5 χρόνο εχω το htc hd 2 για εμένα το No1 phone που έχει βγει.παίζει τ πάντα κ πηγαίνει σφαίρα κ μόνο 380€ αυτην τ στιγμή.

teodore88

Συγγνωμη, ειχα διαβασει απο πριν το αρθρο και δεν παρατειρησα μετα την παρακληση.. εχεις δικιο, συγγνωμη..

tolkien

Ωχου ρε παιδια. Τα κινητα δεν ειναι για χορτασει. Καθε φορα να αλλαζουμε επειδη βγαζουν συνεχεια καινουρια. Εγω ειμαι καθετος. Θα παρω κινητο που δεχετε μελλοντικες αναβαθμισεις αμεσως και οχι να περιμενω μηνες και αν το βγαλουν. Τι κολλημα με το android. Ωραιο δεν λεω αλλα σιγα μην περιμενω μηνες για update. Ασε ρε. Τουλαχιστον το iphone 4 που θα παρω αυριο (ειχv to iphone 3g τωρα) οταν βγει update το αναβαθμιζω αμεσα και οχι να περιμενω αλλες εταιριες πότε θα μου κανουν την χαρη. Και για τους τυχον επικριτες να πω οτι το συστημα διαχειρισης μνημης στα android κινητα αλλα και σε tablet (μιας κι εχω το tab 10.1v) ειναι αθλια.
ΚΑΙ κατι τελευταιο ασχετο ομως με τa κινητα. Τα android tablet δεν διαθετουν 1 γιγα ram οπως λενε ολοι οι τυποι ακομη και σ aυτο το site αλλα καθαρα ειναι καπου 720 mb ram.

manos.d

Eμενα η αποψη μου ειναι οτι απο την στιγμη που η apple οταν βγαζει ενα καινουργιο τηλεφωνο η τιμη του παραμενει σταθερη για ενα ολοκληρο χρονο(δηλαδη μεχρι να βγει το καινουργιο) δεν εχει νοημα να το αγορασει τωρα.Ασε που οταν θα βγει το iphone 5 ,λογικα παντα, θα εχει την τιμη του 4 οπως εγινε και μετα προηγουμενα μοντελα.Οποτε οσοι σκοπευουν να αγοραζουν κινητα απο την apple η καλυτερη λυση ειναι να τα αγοραζεις τον πρωτομηνα κυκλοφοριας τους.

preloudio

Θα προτεινα HTC Sensation ή Galaxy S II.

Dimshulk

Samsung Galaxy S II ή Μotorola Atrix. Με τίποτα Iphone 4 και γενικά Apple. Android for EVER…!!!

Γιώργος

Παιδιά ωραίο το Iphone αλλα 800 Ευρώ δεν τα δίνω με τίποτα μην τρελαθούμε κιόλας! μια στραβή να γίνει θα το κλαίμε… Με 800 ευρώ παίρνεις εξαιρετικό laptop,και όχι να στραβωθείς σε μία οθόνη 3.5 ίντσες.έλεος!

Panagiotis

Πολύ αρνητικοί είστε όλοι με το iphone….Μην ξεχνάτε πως αν δεν υπήρχε ακόμα θα χρησιμοποιούσατε κάποιο Nokia 5270 ή κάτι τέτοιο και θα κόστιζε και 400 ευρώ.
Δηλαδή δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ iphone? γι’ αυτό έχετε αυτή την άποψη. Γιατί εγώ δοκιμαστικά πήρα ένα SE με android να δω πως είναι και η χρήση του δεν έχει ξεπεράσει συνολικά τις 2 μέρες. Απλά παιδιά η εμπειρία χρήσης του iphone δεν υπάρχει. Οπότε, εννοείται χτυπήστε το αλύπητα όσοι το σκέφεστε και ας βγει και σε 3 μήνες το επόμενο (που δεν το βλέπω…αλλά λέμε).

chris0v

εγω με 900 ευρω θα επερνα το lg optimus 7 με windowsphone7 που κοστιζει 199 ευρω και εχει 16 gb εσωτερικη και ενα ps3 και τα αλλα 350 ευρω θα τα κρατουσα

takis

Ματαιότητα…

tasos
ace79gr

Συγνωμη για τον τροπο μου πριν, το iphone 4 θα το επερνα κατα τον οκτωμβριο με νοεμβριο οταν θα βγει το 5 με κανενα 300 .με την κριση που υπαρχει ολο και καποιος που εχει αναγκη θα το σκωτονει.τιμη για μεταχειρισμενο, για android eχω το galaxy tab kai ειμαι ευχαριστιμενος με το android. Το μονο που ζυλευω απο το 4 ειναι οι βιντεοκλησεις μεςω skype

chris0v

οπως ειπα οτι θα επερνα τo lg e900 optimus 7 και ειδου οι λογοι.Ευχαριστω τον tassos ου εδωσε την σελιδα και χαρις αυτην τη σελιδα σας δειχνω τα πλεονεκτιματα
https://www.phonegg.com/comparison/Comparez.php?p2=1663&p1=1537

δηλαδη παρολο που εχει καποιες μικροαδυναμιες στεκει πολυ καλα για μιον 500 ευρω

tasos

νιωθω ευχαριστημενος που βοηθησα τον chris0v , με αυτο το σαιτ, τελικα μπορει να αποδειχτει αρκετα χρησιμο, με βαση αυτο πηρα πριν 1 χρονο το htc desire,ομος οποιος το εχει δει, θα ηθελα να του πω οτι αν παρατηρησει μια συγκριση, θα δει οτι το μικροτερο μεγεθος το λαμβανει ως πλεονεκτημα, ομος για καποιους οπος εγω, προτιμω απο 3,5 ιντσες και πανω σε κορυφαια κινητα, οποτε ειναι καθαρα δικια σας επιλογη αν θα το θεωρησετε πλεονεκτημα η μειονεκτημα.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

σε καμια περιπτωση δεν θα πρωτινα το 4 απο τη στιγμη που βγενει το 5

εχω το OPTIMUS 2X καλο και ανωτερο απο το 4
αλλα θα πρωτινα τo OPTIMUS 3D το ATRIX

δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει το λευκο και ειναι ποιο ακριβω!

ασε που σε κινητα το λευκο μου θημιζει…..
ιδιος το γυαλιστερο λευκο….
δεν αντεχω θα το πω! W.C.!!!!!!!!

πανος

αν ειχα τα λεφτα θα το αγοραζα για εναν και μονο λογο οταν ενα κινητο το παιρνεις και το εχεις πληρωσει χρυσο θες να εχεις και την αναλογη εξυπηρετηση ποσα χρονια τωρα το λογισμικο που εβγαζε καλυπτε ολα τα κινητα τη βλακεια με το milestone να κανει να παρει την αναβαθμιση ολοκληρο χρονο δεν θα θελα να την ξαναπαθω με ενα απο τα πολλα android και ειναι φυσικο να προτιμας ομορφη εμπειρια στο κινητο υποστιριξη στο full και ολα τα καλα του iphone και να μην στελνεις με bluetooth αρχεια παρα να δινεις ενα 600+ και μετα να σε αναγκαζει η εκαστοτε εταιρια να παρεις επομενο μοντελο μονο και μονο για να εχεις την καινουργια εκδοση

Phoenix

Τραγική απορια σε μια ελλαδα στα προθυρα χρεωκοπιας, σε μια ευρωπη που κοιματε τον υπνο του δικαιου και μια αμερικη που ρουφαει το αιμα ολων των χωρων για να διατηρησει οσο μπορει το αμερικαν ντριμ. Σκεφτειται, ολοι οι πιθανοι αγοραστες των αι-φοουν να προτιμουσαν ενα κινητο των 200-250 ευρω και τα υπολοιπα να τα προσφεραν στους μη προνομιουχους. Με τα 800 ευρω προτεινω να αγορασουν ενα περιστροφο και να το στρεψουν στην ματαιοτητα των κατοικων των ανεπτυγμενων κρατων.

customer

Έχει πολύ “πλάκα” το thread. Θα σχολίαζα κι εγώ, αλλά τί να σχολιάσω ? Οι πιο μυημένοι στο σπορ αυτού του είδους της αγοράς ξέρουν πως η βασική σου ερώτηση Κώστα απαντιέται εδώ: https://buyersguide.macrumors.com/#iPhone Βάσει του γεγονότος πως όλα τα προϊόντα της Apple έχουν σχετικά συγκεκριμένο κύκλο ανανέωσης (συχνότητα) και βάσει του γεγονότος πως πάντα το εκάστοτε νεο-κυκλοφορηθέν προϊόν διατίθεται στην ίδια ακριβώς τιμή με το προηγούμενο, είναι λογικό για κάποιον να προσδιορίσει πότε αγοράζει και πότε κάνει λίγο υπομονή για να πιάσουν (λίγο περισσότερο) τόπο τα χρήματα που θα δώσει (που σε κάθε περίπτωση είναι το ίδιο ποσό) και μιλάμε πάντα για τον περίφημο συντελεστή απόδοσης/τιμής που πολλοί έχετε ξεχάσει. Τα ίδια ισχύουν λίγο πολύ για κάποιον που θέλει να αγοράσει μια CPU και ξέρει/έχει ακούσει πως η εταιρεία όπου να ναι βγάζει καινούριο μοντέλο. Τα ίδια ισχύουν και για κάποιον που αγοράζει αυτοκίνητο. Παρατηρώ πως επικρατεί μια υστερία αυτή τη στιγμή. Όλοι αγοράζουν smartphone χωρίς να ξέρουν γιατί ? Είναι βέβαια και η μόδα στη μέση. Με πιάνει μια ψιλο-μελαγχολία διαβάζοντας όλο αυτό το thread. Έχουμε βάλει αυτοσκοπό να αποκτήσουμε όλοι iphone, έχει γίνει κοινωνικό status ? Κάπου έχει χαθεί αυτή η ωραία αίσθηση του να βρίσκεσαι ανάμεσα… Συνέχεια »

kostas

iphone 4 πιστεύω πως η apple είναι μια υπέρ-εκτιμημένη εταιρία.Με τα χρήματα αυτά μπορείς να πάρεις διάφορα κινητά (που για μένα είναι καλύτερα) πχ motorola atrix.Επίσης μου την σπάει όλο το style της apple αναφέρομαι στα ακουστικά,τις συσκευές τα pad τις,όλα μου δείχνουν ίδια.

giorgos

Είναι εντυπωσιακό πως το iphone4 σήμερα συγκρίνεται με το galaxy s2 και το HTC sensation ενώ πριν 8 μήνες συγκρινόταν με το galaxy s και το HTC HD!

theo

IPHONE 4 32GB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.