Είστε ευχαριστημένοι με τις δωρεάν θήκες της Apple;

H Apple δια στόματος Steve Jobs “παραδέχθηκε” εν ολίγοις το θέμα που έχει προκύψει με την απώλεια σήματος στο νέο iPhone 4 συμπληρώνοντας όμως ότι αυτό (το σήμα) δεν είναι χειρότερο από τα υπόλοιπα smartphones. Για να κατευνάσει τα πνεύματα, θα προσφέρει δωρεάν θήκες σε όλους τους κατόχους iPhone 4.

Συγκεκριμένα από τις 30 Σεπτεμβρίου παλαιοί και νέοι αγοραστές του νέου iPhone 4, θα μπορέσουν να προμηθευτούν μια δωρεάν θήκη από κατασκευαστές αξεσουάρ, που το επόμενο διάστημα η Apple θα συνάψει συμφωνία μαζί τους. Επίσης όσοι χρήστες δεν μείνουν ευχαριστημένοι από το iPhone 4, θα μπορούν εντός 30 ημερών να το επιστρέψουν(;).

Πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση της Apple;

, Είστε ευχαριστημένοι με τις δωρεάν θήκες της Apple;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

83 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aritoni

Θα προτιμούσα να πλήρωνα την θηκη και να μου δίναν δωρεάν iPhone

Panagiotis

εννοείτε ότι είμαι χαρούμενος… γιατί άλλωστε μόνο 760 ευρώ έχει, μην θέλουμε και περισσότερα

aritoni

Παναγιώτη αν αγόραζες μια καινούρια ολοκοκκινη Ferrari και σου έλεγαν ότι έχει πρόβλημα και για να πάρει μπρος θα πρέπει να τοποθετήσεις κάλυμμα θα ήσουν το ίδιο ευχαριστημένος;

Κωνσταντίνος Κ

Πρώτον, οι 30 μέρες έχουν ήδη περάσει για αυτούς που το αγόρασαν όταν βγήκε!
Δεύτερον, εμένα μου φαίνεται ότι κοροιδεύει τον κόσμο μία χαρά το Jobs! το σωστό θα ήταν να τα πάρει όλα πίσω και να τα φτιάξει και μετά να τα ξαναδώσει στους αγοραστές.αλλά…αυτό θα του κόστιζε πολλά πολλά εκατομμύρια.οπότε η δωρεάν θήκη των 30 ευρώ(ενώ οι καλές κάνουν 60) δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.
α,εφόσον το Iphone πρέπει να φοράει θήκη…στα specs στα 9 χιλιοστά να προσθαίσουμε και τα χιλιοστά της θήκης 😉

kostas

η apple πρεπει να τα βρηκε μαυρα τωρα…την λυπαμαι…χεχε…θα εκαναν ευτυχισμενους τους πελατες αν εκαναν κατι αλλο και οχι δωρο μια θηκη…

michael

Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται αυτό το θέμα με το iphone4 , εντάξει προέκυψε το πρόβλημα με την κεραία αυτά συμβαίνουν , από εκεί και πέρα όμως βλέπεις πόσο αξίζει η κάθε εταιρεία . . . Πιστεύω ότι ήταν ευκαιρία της apple να κλείσει πολλά στόματα αλλά τι να λέμε τώρα.

Κωνσταντίνε συμφωνώ μαζί σου , έχουν περάσει τριάντα μέρες για αυτούς που το αγόρασαν πρώτοι , οπότε θέλουν δε θέλουν θα το κρατήσουν . .

Fadasma

Η BP άνοιξε μια τρύπα στη θάλασσα απ’ όπου βγαίνει πετρέλαιο και την έκλεισε βάζοντας μια “θήκη”. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες αμερικάνικες εταιρίες. Με θήκες. 😛

DJTaurus
kostis

Η Apple έπρεπε να δίνει και από ένα HTC μαζί με το Iphone 4. Το Iphone για μόστρα και το HTC για τις δουλειές! 😉

χρηστος

Συγνώμη αλλά απεχθάνομαι τις θήκες σε οποιοδήποτε κινητό.
Γελοία πράματα να σε αναγκάζουν να βάλεις μια θήκη
για να αποφύγουν την παραδοχή μιας προβληματικής σχεδίασης της συσκευής.

Υπάρχει απάντηση και από την RIM
https://www.engadget.com/2010/07/17/rim-co-ceos-pull-no-punches-responding-to-apples-antenna-statem/

Panagiotis

aritoni ειρωνικό ήταν ότι έγραψα. σιγά μην ήμουν οκ με μία θήκη όταν ξόδευα τόσα λεφτά για κάτι που οι άλλες ετερείες το έχουν φθηνότερα

C.K.

@ Κωνσταντίνος Κ
Ρε φίλε πρέπει να μετρήσεις με τα δάχτυλα για να δεις οτι δεν έχουν περάσει 30 μερες απο τη κυκλοφορια του? Κυκλοφόρησε 23 Ιουνίου…Δεύτερον δεν είναι ΤΟ Jobs αλλά O Jobs. Τελευταία φορά που κοίταξα ήταν άνθρωπος… Θα προτιμούσα τα σχόλια από κάποιους του είδους σου (troll,haters,ασχετοι) να λείπουν εκτος κι αν έχουν κατι ουσιαστικό να προσφέρουν

Tek

Καληνύχτα trolls.

https://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4

C.K. έτσι είναι.. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

tom not

Εχω μια απορια.Πριν κυκλοφορησει το iphone 4 στην αγορα κανενας απο την αππλε δεν πραγματοποιησε κληση απο το κινητο για να διαπιστωσει το προβλημα?Τωρα αγοραζωντας ενα κινητο με 760 ευρω το σωστο θα ηταν να εχει απο την αρχη τη θηκη μεσα και οχι αργοτερα για να ηρεμησουν τα πνευματα.Παντως ωραιο αυτο με την αππλε.Θα αγορασω το κινητο και την 30η μερα θα το επιστρεψω λεγοντας πως δεν εμεινα ευχαριστημενος!Λετε να το κανουν κι αλλες εταιριες και να αλλαζουμε τα κινητα καθε μηνα?

Aris

τι να πω…
κριμα,καλη κινηση για δωρο
παντα βαζω θηκες στα κινητα αλλα
αμα καμια μερα δεν θελω να βαλω θηκη
τι σημαινει οτι θα εχω προβλημα αν ειναι
δυνατον.
ειμαι και αριστεροχειρας σε θεμα τηλ.

isidorosr20595

Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Οπότε είμαι ευχαριστημένος. 🙂

Panagiotis C

ntroph sthn apple!
Mas poulane ena kakoftiagmeno touvlo gia arketa 100arika euro.
Apo th stigmh pou den htan etoimoi na paradwsoun ena iphone antaxio tou onomatos ths apple giati to ekanan? Aisxos pragmatika exw xasei pasa idea gia thn apple….

Marios Basileiou

Τι λετε ρε παιδια τωρα??Τι σας εκανε η Apple τωρα ε??Επειδη σας πουλαει 800 ευρω ενα κινητο που δεν κανει την δουλεια του κινητου που κανει 50 ευρω??Ως και το chico που εχω(20 ευρω) που ειναι το πιο λεπτο κινητο και μικρο που εχει βγει δεν εχει προβληματα!!!!Τεκ ηξερες και απο πριν το τραγουδι??? Παντως εγω δοκιμασα ολα τα κινητα στο σπιτι και δεν εχουν προβληματα με το σημα τους!!Ισως να φταιει η περιοχη μου!!Εχει καλο σημα μαλλον!!Με γεια η θηκουλα σου Τεκ,εγω δεν χρειαζομαι θηκη για να λειτουργει το κινητο μου!! Αντε περα απο τα αστεια πιστευω οτι ηταν φοβερο λαθος κινηση της Apple και θα της στοιχισει!!!Αν προσεξετε στα λογια που ειπε ο ιδιος ο Steve Jobs και ο ιδιος φοβαται αν θα συνεχισει η Apple να ειναι πρωτη!!Δεν δινεις τετοια κινητα ακριβα και μετα να λες ολα τα κινητα εχουν προβλημα και κανενα δεν ειναι τελειο και να βγαζεις και βιντεο με αλλα κινητα απο αλλες ετερειες θελοντας να καλυψεις τις μ@@@ς που εσυ εκανες,ειδικα οταν θελεις να θεωρησε ετερεια με ΟΝΟΜΑ!!!Μαρεσει που πηγε και στην αρχη και καλα να δειξει οτι δεν εχουν πολλοι το προβλημα και οτι εκανε πολλες πωλησεις και δεν υπηρχαν επιστροφες!!!Δεν υπολογισε… Συνέχεια »

Spyroscesarsc

– Αν η Apple έκανε recall, θα έκλεινε στόματα όπως προαναφέρθηκε, αλλά θα έκλεινε και η ίδια. Δεν διαθέτει τόσα χρήματα.
– Την θήκη θα έπρεπε να την δίνουν από την αρχή.
– Το πρόβλημα δεν υπάρχει σε όλα τα iphone4 αλλά σχεδόν σε όλα. Είναι όμως ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
– Η θήκη δεν είναι λύση. Και βασικά δεν λειτουργεί σαν θήκη αλλά σαν extra περίβλημα του i4.
– Καλύτερα να είσαι hater παρά fan. Το να μισείς μία εταιρία είναι ότι πιό φυσιολογικό. Κανονικά θα έπρεπε να τις μισούμε όλες! 🙂 Το να είσαι fan εταιρίας σημαίνει ότι είσαι @#%$^$#&^@&!&!^@!!!

Spyroscesarsc

– O Tek έχει standar για ήχο κλήσης το τραγουδάκι από το βίντεο που ανέβασε και χαίρεται κιόλας.
– Tek, όταν τελειώσεις το δημοτικό θα σου πάρω την καλύτερη θήκη γιά iphone4 σε όλα τα χρώματα! 🙂

ΝouSou

Epic fail για μία εταιρία του μεγέθους apple να χρησιμοποιεί στην Έναρξη της συνέντευξης τύπου, ένα pathetic βιντεάκι απο το you tube, προς υπεράσπιση του προβληματικού προιόντος της.
…και επειδή δεν μπορώ να βλέπω παντού γραμμένο το ”αστείο” (όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.) ας μου πούν ποια είναι τα τόσο ”υψηλά” και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που έχει το εν λόγο – και απουσιάζουν απο τα υπόλοιπα ταπεινά…

Spyroscesarsc

Γιά εμένα κατά 99% τα specs του iphone4 είναι ήδη ξεπερασμένα και το κινητό δεν είναι καν στο top5 των smartphones. Και χωρίς τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν πάντα. Αλλά και όσοι (εκτός των επίσημων και μη επίσημων i-lover) θεωρούν ότι το iphone μπορεί ακόμα να παίξει στα ίσα απέναντι στα κοινά θνητά smartphone του ανταγωνισμού, από το επόμενο wmc ή και νωρίτερα μάλλον θα έχει αλλάξει γνώμη. 🙂

jivaras123

Μπορεί να μην έχει σήμα, τουλάχιστον έχει φιλότιμο!

michael

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν κάποιοι με τις διάφορες εταιρείες , δεν αναφέρομαι μόνο στην apple, σε ότι και αν αφoρά αυτό από ρούχα μέχρι οδοντογλυφίδες κλπ κλπ . . . εγώ προσωπικά τις έχω γραμμένες όλες μα όλες . Το αυτοκίνητο που πήρα το πήρα γιατί με εξυπηρετούσε κατάλληλα και όχι γιατί είναι το καλύτερο στον κόσμο . . . Μην τρελενόμαστε με τις εταιρείες . Τέτοιες παρατηρήσεις και σχόλια πρέπει να ακούγονται και να γράφονται ,δεν μπορούν να μας πουλάνε τρέλα ότι δεν το ήξεραν.

Μήπως πρέπει να συγκεντρωθούμε λίγο παραπάνω και να αρχίζουμε να ζητάμε από τις εταιρείες να φτιάχνουν ότι χρειαζόμαστε και όπως πρέπει και όχι να μας πουλάνε ότι θέλουν.

tsak4

Καταρχην τα δωρεάν pumper δίνονται από βδομάδα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Το ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα με το σήμα και πήραν τηλέφωνο στο applecare service είναι 0.55%.. ( τεράστιο ποσοστό για κάποιους.. )
Η Apple δίνει σε οποίον θέλει μια θήκη δωρεάν και αν δεν είναι ευχαριστημένος μπορεί να δώσει πίσω το iPhone του και να πάρει τα λεφτά που έδωσε.

Τι άλλο θέλατε να κάνει για να είστε ευχαριστημένοι;;

papatsakalos

Συγνωμη για το offtopic απλα πιστευω οτι δεν αξιζει να ανοιξω καινουργιο θεμα για μια απαντηση με ενα ναι ή με ενα οχι…
Οι εφαρμογες που εχει το android αναβαθμιζονται απο τους developers οπως συμβαινει και στο iphone;
Thanks και παλι sorry για το offtopic… 🙁

Αντώνης

Συγνωμη παιδια αλλα δεν δινω 800 ευρω για να αγορασο ενα προιον ποθ εχει τοσα προβληματα..και την ιδια στιγμη υπαρχουν στην αγορα καλυτερα και φθηνοτερα..8α περιμενο λιγο καιρο..και ολα αυτα τα λεφτα θα τα δοσο στην samsung με το Galaxy S 2 😉

stavros

κανενα απολυτως προβλημα δεν εχει το iphone. Eιμαι απολυτα σιγουρος πως αν η κεραια δεν ηταν σε εμφανες σημειο σημερα δεν θα ασχολιοταν κανενας. Απλα οπως εχω ξαναγραψει ειναι θεμα που ξεκινησε ο ανταγωνισμος γιατι τον ηπιανε κανονικα.
Ολα τα smartphones αν τους καλυψεις την κεραια εχουν προβλημα.
Α και κατι αλλο…αν ας πουμε καλυψεις την οθονη δεν θα βλεπεις τιποτα, αν καλυψεις το μικροφωνο δεν θα σε ακουει ο αλλος, χεχεχε

Spyroscesarsc

@Stauros, επιπλέον όταν καλύπτεις το ηχείο δεν ακούγεται μουσική και όταν κρατάς το κεφάλι σου δεν “πιάνει” ο εγκέφαλος…
Προσωπικά, καλύπτοντας την κεραία του κινητού μου(όλο το κινητό συγκεκριμένα) το σήμα αν πέσει, θα πέσει μία γραμμή. Περισσότερο ποτέ.

akis

Μπορεί κάποιος να μου πει στα πόσα λεφτά περίπου παίζεται το iphone 4 ?

Κωνσταντίνος Κ.

C.K. πρώτον, όταν γράφεις με την ταχύτητα που γράφω, λογικό είναι να κάνει μερικά λαθάκια της στιγμής! και εφόσον δεν έχει edit Επιλογή το Site δεν ευθύνομαι! Δεύτερον, το να μου κάνεις επίθεση σε πράγματα όπως Το Jobs και αν ξέρω να μετράω εμένα μου δίχνει ότι δεν έχεις τι να πεις και προσπαθείς να με υποβαθμίσεις! Εγώ προσωπικά,θεωρώ καμένα τα άτομα(μη πω τίποτα άλλο) που λένε ακόμα ότι το κινητό δεν έχει πρόβλημα! και ναι, δεν δίνω τόσα λεφτά για κάτι που πρέπει να του βάλω θήκη για να λειτουργεί. Πραγματικά έλεος. Get to the point! Το νόημα δεν είναι αν εγώ μέτρησα λάθος(διότι αν το καλοσκεφτείς, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν περάσει οι 30 μέρες για πολλούς!) τότε τι να πω για σένα! είναι σαν να λες ότι η γη είναι τετράγωνη. Το έχετε κάνει τόσο μεγάλο θέμα πια! Το κινητό έχει τεράστιο πρόβλημα…! γιατι ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι εκτός από το σήμα, έχει πρόβλημα και με τον αισθητήρα προσέγγισης. Ο οποίος δεν απενεργοποιεί την οθόνη όταν πλησιάζει στο αυτί, με αποτέλεσμα να πατιούνται διάφορα κουμπιά ή εντολές (όπως Τερμ. Κλήσης κτλ)! Εγώ δεν έκανα επίθεση σε σας, έκανα επίθεση στην Apple. ο λόγος είναι εμφανές! ο κώστας ρώτησε αν… Συνέχεια »

Thanos

Το καλό που είχε η apple σαν εταιρία ήταν η ποιότητα και η καινοτομία της, κι ας έδινε τα πάντα με το σταγονόμετρο. Κάπου διάβασα στο δίκτυο πως το iphone4 είναι ότι ήταν για την Microsoft τα Windows Vista, και πιστεύω ότι θα συμφωνήσω.
Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ κι είχα ήδη συμπληρώσει την φόρμα στο site της Vodafone να με ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα.
Κι επειδή πολύ πιστεύουν πως η apple κινήθηκε έντιμα δωρίζοντας δωρεάν θήκες, ας κινηθεί έντιμα και στο site της αλλάζοντας το πάχος του κινητού.
Πραγματικά είμαι απογοητευμένος, στην αρχή πίστευα πως το πρόβλημα λήψης ήταν απλά μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Μετά βέβαια από την χτεσινή ειδική ενημέρωση πείστηκα πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Για εμένα αυτή ήταν μία πολύ κακή διαχείριση του προβλήματος.
Θα προτιμούσα να σιωπήσουν και να μιλήσουν όταν θα μπορούσαν να δώσουμε μία λύση που να έχει πραγματικό αντίκρυσμα συγκριτικά με τα χρήματα του κινητού.

Jimmy

Πως μου φεναιτε αυτη η κινηση δωροδοκια

Gabriel

Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω την κίνηση της Apple (τραγική, αστεία), πάντως για μένα είναι αρνητική. Είχα διαβάσει στο Bloomberg.com (https://www.bloomberg.com/news/2010-07-15/apple-engineer-said-to-have-told-jobs-last-year-about-iphone-antenna-flaw.html) πως πριν ακόμα από την κυκλοφορία του iPhone4, μηχανικός είχε προειδοποιήσει τον Jobs πως θα έχουν προβλήματα με την κεραία. Άρα ο Jobs ήξερε. Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι δεν έγινε κανένα έλεγχος γι’ αυτό το θέμα. Στο κάτω κάτω είστε η Apple. Πολύ μεγάλο λάθος αυτό για μένα. Ίσως να βιάζονταν να το βγάλουν στην αγορά το καλοκαίρι και δεν ήθελαν να σπαταλήσουν περισσότερο χρόνο πάνω σε αυτό. Ας έβγαινε και 2-3 μήνες αργότερα αλλά να μην είχε προβλήματα, δεν νομίζω να πείραζε κανέναν. Όταν είχα δει την παρουσίαση και είδα πως η κεραία είναι εκεί, και είναι σε άμμεση επαφή με τον χρήστη, θυμήθηκα κατευθείαν τα πρώτα κινητά που είχαν την εξωτερική κεραία στο πάνω μέρος της συσκευής. Μέσα στις οδηγίες χρήσεως και συγκεκριμένα στα Warnings έλεγε “να μην αγγίζουμε ή να μην κρατάμε το κινητό από ‘κει γιατί μπορεί να έχουμε μερική ή ολική απώλεια σήματος”. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί; Ντάξει, θα μου πείτε τώρα σίγουρα το σκέφτηκαν οι μηχανικοί, γι’ αυτό και μπήκε εκεί, αλλά μου φάνκε πολύ περίεργο. Η λύση του bumper… Συνέχεια »

Πάνος Παρασκευόπουλος

Εγώ έχω το Nokia N900 και το σήμα δεν επηρεάζεται καθόλου όπως και να το κρατήσω. Το ίδιο και με Ν95 που είχα προηγουμένως. Αυτά που λέει η Apple είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όποιος ξέρει να διαβάζει ανάμεσα απ’ τις γραμμές μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι η αντίδραση της Apple είναι αμήχανη.

tsak4

η παραπληροφόρηση πέφτει σύννεφο….

Tzok

Να βάλουν την θήκη εκεί που ξέρουν….!!! για ηλίθιους μας έχουν??? HTC μακράν…

*>:>>

Δηλαδη τωρα στο πιο σλιμ κινητο iPhone 4 να υπολογιζουμε τρεις-τεσσερις ποντους παχος ακομα εεεε??

nikos5800

εγω το iphone 4 θα το επερνα παρα το προβλημα που εχει γιατι σαν κινητο τηλεφωνο δεν με ενδιαφερει αμα θελω κινητο για να κανω κλησεις θα επερνα ενα κινητο των 10ευρω και θα ειχε σημα καμπανα, το iphone εχει αλλες αρετες που ολα τα αλλα κινητα ειναι χρονια πισω .

Spyroscesarsc

@nikos5800, όπως? Μπορείς να μας πεις κάποιες αντικειμενικές και όχι υποκειμενικές αρετές που έχει? Πέραν των apps που ήδη γνωρίζουμε…

Κωνσταντίνος Κ.

οι οποίες είναι οι πιο πολλές άχρηστες, συμπληρώνω Spyros και να πω επίσης ότι το Android έχει φτάσει ήδη τις 100.000 🙂

yiannis pazouros

καλά άφου δεν σας αρέσει ή δεν το πάτε…γιατί ασχολείστε μαζί του?
τι άλλο μπορούσε να κάνει..
λέει δωρεάν θήκη,αλλα όπιου δεν κάνει το πέρνει πίσω και πέρνει και πίσω τα λεφτά του
τι άλλο θέλατε?

αντικειμενικά όμως…

Nightmare

Πατατα!!!! Πάλι καλα που δεν δίνουν δώρο καμιά λαδόκολλα ή κανα κουτάκι με επίδεσμο ή μονωτική ταινία!!! ή ακόμα καλύτερο θα ήταν να έδινε και ζελεδάκια ή καραμελίτσες για να τραβληξει και το “νέο αιμα”. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου να γίνεται πιο παχύ….αλλά μονο και μόνο που γίνεται όλο αυτό το γελίο πράμα…αμα εῖναι έτσι…ας ενσωματώσουν την θήκη πάνω στο iPhone…τι μᾶς κοκορευόταν ο Δουλειᾶς για το φοβερό design…
Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω….
Κάνεις βλέπω δεν απαντάει σε ερωτήματα τύπου “Αφού το θεωρεῖται κινητό απο το μέλλον, πεῖτε τι το εξωπραγματικό έχει”….μάλλον επειδή δεν έχετε κάτι να πεῖτε…αλλιῶς πείτε, σκεφτεῖτε και λίγο…
@yiannis pazouros
αμα ασχολούμασταν μόνο με πράγματα που μᾶς άρεσαν δεν θα υπήρχε “αντιπολίτευση” και “διαφορετική γνώμη”….απλά λέμε και εμεῖς την γνώμη μᾶς, μιᾶς και ζοῦμε σε μια δημοκρατική φιλελεύθερη (προς το παρόν) κοινωνία και μιᾶς που το (φοβερό!!!!) blog εῖναι ανοιχτό…
τι άλλο θέλουμε?? ένα κινητό που να κάνει σωστά την δουλειά τοῦ και στα λεφτά που τοῦ αξίζουν…αλλιῶς πέρνω αυτοκίνητο και κάνω και γάμο τρικούβερτο με τα λεφτά αυτά… 😛
Apple και iPhone…. iStoDiaolo…… μπούχτησα με τα [(Κο)κορό]Μηλα.. iSichtirPia…

ΔΜ

Παιδιά κακά τα ψέματα απτην στιγμή που είναι ελλατωματικό το προιόν να τα επιστρέψει όλα πίσω τα μοντέλα και να τους αλλάξει την σχεδίαση. Όμως για να πούμε και την αλήθεια απ’το να έχεις κινητό με windows mobile καλύτερα ένα ελλατωματικό iphone με μαμάτο λειτουργικό και εκατομύρια εφαρμογές και παιχνίδια. Άσε που έχουν και 3d επιτάχυνση όχι σαν κάτι htc omnia κλπ που μόνο retro παίζεις με δαύτα. Όσο για να κάνεις την δουλειά σου δεν νομίζω οτι την κάνεις με άλλο κινητό τόσο καλά όσο με το iphone. Κακά τα ψέμματα τα winmo μείνανε στο 2000 με τα CE , κινητό με winmo είναι μόνο για φωτογραφίες και λίγο browsing (λέω λίγο γιατι για όσους ξέρουν τα winmo από μόνα τους δεν επιτρέπουν browsing όμοιο με αυτό των android & iphone) Αυτή είναι η αλήθεια το iphone θα το πάρεις θα το χαρείς και θα το γεμίσεις με εφαρμογές ποιοτικές σε αντίθεση με τα winmo που θα σου μείνει η κάρτα άδεια από τις λιγοστές εφαρμογές που έχει , έκτος βέβαια και αν την γεμίσεις με mp3. Android και Iphone κάνουν παιχνίδι τώρα , τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμμες. Το μόνο μείον που είχα βρει στο iphone 3g ήταν… Συνέχεια »

ΔΜ

….α και να μην ξεχάσω , όλοι ξέρουν οτι η Apple είναι φαρμακείο στις τιμές , αυτό δεν είναι κρυφό.

Νίκος Β

ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…..

Marios Basileiou

Για ενημερωσε μας ρε TSAK4.Πως γινεται να εισαι η Αpple να καυχιεσε οτι εισαι τοσα χρονια στην αγορα και πρωτη και οτι βγηκε ο κ@@@ς τους για να βρουν λυση για το προβλημα(ουτε ΝΑΣΑ να ηταν με αυτο το δωματιο) και το αποτελεσμα να ειναι να σου δωσουν μια θηκη που θα τους στοιχισει 10 λεπτα και ενα update που θα δειχνει ακομη πιο λιγο το σημα σου???Ε τοτε μην ακουω μα@@@ οτι εισαι διασημη και η πρωτη ετερεια γιατι αυτο μονο μια ετερεια του κ@@ θα εκανε τετοιο τραγικο λαθος!!!Αμαν πια!!!Βγαζεις ενα κινητο βγαλτο καλο τουλαχιστον!!Οχι να βιαζεσε να βγαλεις ενα οτι νανε μονο και μονο να τρεξουν τα αρνια για να κερδιζουν αυτοι!!!Ο ιΘεος σας το παραδεχτηκε και εσεις ακομη να το χωνεψετε!!!Χωνεψετε το και σταματηστε να αιτιολογηστε!!!!

ΔΜ

Σωστός ο Μάριος.
Σε λίγο θα μας πουν να κόψουμε το δακτυλό μας για να μην βραχυκυκλώνει τις κεραίες.
Ποιος μ@@@@ σκέφτηκε αυτές τις κεραίες και άντε καλά τις σκέφτηκε γιατί δεν τις έκλεινε μέσα στο κουτί και το εξωτερικό να είναι πλαστικό ?? Αλλά οχι έχουν μάνια με το αλουμίνιο να το βάλουν παντού μην μείνει καμμιά συσκευή χωρίς aluminum , άραγα το magic mouse πως τους την γλείτωσε?? αλλά εδώ είστε θα βάλουν και σ’αυτό αλουμίνιο.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης θα σκάσω 800 ευρώ για ένα κινητό ελλατωματικό απ΄την αρχή?
Καλά όσο για την ακτινοβολία που θα τρώς ακουμπώντας το απευθείας δεν το συζητώ.

tsak4

@Marios Basileiou πιστεύω πως δεν είδες τι είπαν χθες στην press conference..
Ο Jobs είπε πως θα δώσουν δωρεάν bumpers σε όλους, αν δεν θες να βάλεις θήκη στο iPhone σου και έχει πρόβλημα μπορείς να το πας πίσω και να πάρεις τα χρήματα που έδωσες, όλα αυτά ισχύουν από βδομάδα και μεχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ( όχι από τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά όπως λανθασμένα γράφει το άρθρο ) ..
Τι άλλο θα ήθελες να κάνουν;;
Δήλωσε επίσης ότι το 0,55% αυτών που αγοράσαν το iPhone κάλεσαν στο applecare service και δήλωσαν πρόβλημα με το σήμα ή κάτι άλλο σχετικό και οι επιστροφές είναι στο 1,7% των πωλήσεων ( όταν πέρυσι με το 3GS ήταν στο 6% ).

tasos vamvakaris

me to wifi mia xara sima exei!!!! kampana!!!!! gia tilefono patre kana sony ericsson!!!!!!

Erotokritos

@tasos vamvakaris, δικιο εχεις βρε. γιατι οταν παιρνεις ενα κινητο με 800ε, δεν το θες για τηλεφωνο. το θες για το wifi. ειναι πασιγνωστο αυτο. ολοι οσοι παιρνουν iphone εχουν και ενα SE απο διπλα…..

ε μετα δεν φταιει η apple και η καθε apple, οταν εμεις δεχομαστε την καθε μαλακια που μας πασσαρουνε. anyway, και για να πω και γω την εμπειρια μου με smartphone, το htc magic, το τυλιγω με τα χερια μου, και χανει μια, ΜΙΑ, γραμμη απο το σημα….

Marios Basileiou

@Tsak4 σε πληροφορω οτι το εχω διαβασει ολο πανω απο μια φορα και ξερω και Αγγλικα(εχω περασει τα GCE του Cambridge με B+,μην μου πεις για τα advanced που εχετε γιατι ειναι 2 ταξεις πισω!!)!!!Για να σου δωσουν ολα τα λεφτα σου πισω πρεπει να το επιστρεψεις ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το αγορασες εως 30 μερες μετα την αγορα σου!!(νομιζω εχει περασει ε??)Για να σε αποζημιωσουν για την θηκη θα ειναι απο το τελος της αλλης εβδομαδας εως(through αλλα ειναι tricky λεξη γιατι μπορει και να εννοουν εως αλλα και λιγο πιο μετα) 30 Σεπτεμβρη πραγμα που ομολογησαν οτι ειναι δυσκολο και δεν εχουν αρκετες θηκες γιαυτο θα αργησουν λιγο, μεχρι τοτε μην ακουμπας το κινητο σου!!!Οσο για το ποσοστο(το κινητο της HTC που εδειξαν ειχε 4 φορες μικροτερο) δεν ειναι ακριβες γιατι δεν τηλεφωνουν ολοι στην Applecare (εγω ως Μαριος δεν θα τηλεφωνουσα(δεν πιστευω να εχουν και σε ολες τις χωρες ετσι κιαλλιως),θα το επερνα στο καταστημα για αντικατασταση ή να το πωλουσα).Εγω δεν θα ηθελα να δωσω 1000 ευρω για ενα κινητο και να ειμαι αναγκασμενος να εχω θηκη!!!Θα μου την εσπαγε μονο και μονο γιατι θα επρεπε να το κανω!!Εδω ξενερωσα μια φορα γιατι ειχε γδαρθει λιγο(Siemens Sx1) και… Συνέχεια »

Marios Basileiou

Οσο για τις ερευνες που υποτιθετε εκαναν?Πιστευεις θα εδιναν 100 εκατομυρια για να βρουν το προβλημα και η λυση θα ηταν η θηκη??Θελαν 18 επιστημονες για να τους το πουνε??Τοτε ολοι οι απλοι ανθρωποι που το λεγαμε πιο πριν ειμασταν πολυ εξυπνοι!!!Μην κοροιδευομαστε!!Πιο οικονομικο θα ηταν να επερναν πισω τα προβληματικα κινητα ή να βγαλουν αλλο!!!Απλα η Apple παντα ειχε μανια να δειχνει τους αριθμους για να φανατιζει και να πιστευουν καποιοι που δεν το βαζουν να δουλεψει!!!

Spyroscesarsc

Επιστροφές στο 1,7% δεν είναι και λίγο… Τα περισσότερα άτομα που έχουν αγοράσει το iphone4 είναι ifans που όσο χάλια και να τους έβγαινε το κινητό δεν θα το επέστρεφαν επειδή απλά στην αγορά δεν υπάρχει τίποτα άλλο διαθέσιμο που ν τους αρέσει. Απλά κάθε χρόνο έχουν τάξει ένα 600-800άρι ευρώ γιά apple κινητό!
Υπάρχουν και άλλοι που αγοράζουν το iphone4 απλά γιά μόστρα και δεν ενδιαφέρονται καν έστω και για την μικρότερη λειτουργιά του. Αυτοί δεν ξέρουν ούτε applecare service, ίσως δεν έχουν και σχέση με το διαδίκτυο. ‘Εχω και γνωστό μου. Δεν ξέρει τί είναι τα apps καλά καλά και θέλει iphone4….
Το ποσοστό των ατόμων που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και αγόρασαν το iphone4 επειδή το θεωρούσαν απλά το κορυφαίο κινητό δεν πιστεύω να ξεπερνά το 5%…

Υ.Γ: Το 1.7% στο 5% είναι περίπου 33%! 😛

Υ.Γ: Την γνώμη μου έγραψα, ίσως είναι λάθος..

giannis

τραγικη απαντηση απο την σαπιομηλοεταιρεια.Εν το μεταξυ ακομα δεν φαινεται να εχουν αποφασισει αν θα παραδεχτουν το προβλημα η οχι.μια λενε οτι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και ολα τα κινητα εχουν το ιδιο προβλημα απο την αλλη με αυτες τις κινησεις αναγνωριζουν το λαθος τους.Πουλανε μια συσκευη 700 ευρω ,βγαζουν μια το χρονο,δεν προτοπορουν πουθενα για να ρισκαρουν και βαζουν τεχνολογιες 10ετιας αλλων εταιρειων(π,χ βιντεοκληση) και τις παρουσιαζουν και για καινοτομες και παλι τιποτα δεν ειναι τελειο οπως θα επρεπε.
Αλλα καλα κανει το Jobs(σκοπιμα,καιρο τωρα σκεφτομαι αν ειναι οντως ανθρωπος) αφου υπαρχουν τοσοι ifans που αγοραζουν φυκια για μεταξωτες κορδελες και λενε και ευχαριστω και κραζουν και τους αλλους που δεν εχουν δει ακομα το “φως το αληθινο”
Ειναι απλα τα πραγματα,απο τη μια αυτη που βλεπουν το συμφερον τους και τους νοιαζει να πιεζουν τις εταιρειες για φθηνα-ποιοτικα προιοντα και απο την αλλη αυτη που υποστηριζουν εταιρειες(οποια στην καθε περιπτωση) και ειναι ευχαριστημενοι με οτι τους δωσουν

greg

android rules..apple iphone 4+ios4 not good enough…

Fadasma

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που αγοράζουν iphone στην ελλάδα το χρησιμοποιούν με prepaid καρτοκινητά, δεν έχουν πρόγραμμα δεδομένων και σπάνια μιλάνε στο τηλέφωνο. Λέτε να τους ενδιαφέρει το οτι δεν έχει καλό σήμα; Αφού το αγοράζουν για άλλους λόγους και το ξέρουμε όλοι αυτό.

Marios Basileiou

Θα συμφωνησω με τον Spyroscesarsc και με τον Fadasma λογω του οτι σπουδαζω Ελλαδα και βλεπω ποιοι εχουν τα iphone και λογω του οτι ζω στην Κυπρο και ξερω την νοοτροποια των Κυπραιων!!!Ειμαι high class και εχω ακριβο κινητο-δειτε με!!(αλλα αναθεμα και αν ξερω τις δυνατοτητες και τι κανει το κινητο)Απλα το παιρνουν για μοστρα.Θα δωσω ενα μικρο προσφατο παραδειγμα που ειδα στο αεροδρομιο τις προαλες μια γυναικα 50+ οχι και πολυ κυριλλε που καλα καλα δεν εβλεπε οταν την περναν τηλεφωνο και δυσκολευοταν να πατησει στην οθονη που προσπαθουσε να βρει κατι!!!Να μην πω για διαφορους γνωστους μου που μου ζητουσα να τους βαλω εφαρμογες που εβλεπαν απο αλλους(αυτα εχει οταν σπουδαζεις υπολογιστες-ολοι οι ασχετοι ερχονται σε εσενα:P)

mafioso

Τα ίδια και στο Galaxy S???

https://www.youtube.com/watch?v=LROTHrTR92k

Μanos

αρα ο jobs εχει δικαιο

Παναγιωτης

γώ έχω να πω πως έχει κουράσει πολύ το θέμα φτάνει…!!! αν δεν είχε αναφερθεί τίποτα από κάποια blog που η apple για τους λόγους που όλοι ξέρουμε δεν κάλεσε στην παρουσίαση του iphone 4 τώρα δεν θα μιλούσε κανείς για θέμα σήματος της συσκευής… είναι θέμα φυσικής το έχουμε πει χιλιάδες φορές….. ΟΛΕΣ οι συσκευές παρουσιάζουν ανάλογη συμπεριφορά! Αν δεν είχε γίνει τόσος ντόρος κανείς δεν θα το καταλάβαινε γιατί πολύ απλά για να πετύχεις πτώση του σήματος χρειάζεται προσπάθεια!!! δεν είμαι apple fun ίσα ίσα που την θεωρώ λάθος σε πολλά σημεία…. απλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν… και στο κάτω κάτω όποιος δεν θέλει να αγοράσει το τηλέφωνο ας μην το αγοράσει δεν τον αναγκάζει κανείς….! όχι όμως να κράζουμε 10 σελίδες και μετά να περιμένουμε στην ουρά σαν τρελοί….!

Κωνσταντίνος Κ

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728030
όσον αφορά το Galaxy S

τώρα για τα υπόλοιπα,όποιος θέλει κάτι παραπάνω ας διαβάσει τι έχω γράψει παραπάνω!δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. για μένα έχει λήξει το θέμα

psarrism

Φοβερά αυτά που διαβάζουμε, φοβερά. Άχρηστα ποστ που τρολάρουν ασύστολα εκτός από ελάχιστα που έχουν κάτι να προσφέρουν στη κουβέντα, να μας μάθουν κάτι για το θέμα, που, πως εμφανίζεται το φαινόμενο, που οφείλεται, αν παρουσιάζεται και αλλού και με ποιό τρόπο. Για ποιό λόγο επέλεξε αυτή τη διάταξη κεραιών η Apple, ποιά τα θετικά και ποιά τα αρνητικά της.

Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ηλικιακό φιλτράρισμα στα sites και blogs… και πάλι δε θα αρκούσε. Ίσως ένα πιο έξυπνο φιλτράρισμα να μας σώσει στο μέλλον. Πχ “σοβαρή κουβέντα”, “χαβαλές”, “τρολάρισμα”, να κάνεις την επιλογή σου και να ξαναφορτώνεις τη σελίδα. Μέχρι τότε όμως…

Geo25

@ Κωνσταντίνος Κ
Αναφέρουν πιο κάτω ότι μερικοί που έχουν δεν εχουν το παραμικρό πρόβλημα με το Galaxy S… και ότι όλα γίνονται για να φανεί αθώο το iPhone 4!!! 😛

Tryf

Θα ειμαι ευχαριστημενος αν πεσει 200 ευρω η τιμη του!

Κωνσταντίνος Κ

Το ξέρω Geo. αυτό που θέλω να πω με αυτό το βίντεο, είναι ότι θέλω να πω και με αυτό το link:
https://www.samsunghub.com/2010/07/19/samsung-responds-to-apples-antennagate/
η εταιρία αναφέρει ότι κάνει όλους τους ελέγχους πριν “βγάλει” ενα κινητό στην αγορά! και ότι κανένα κινητό της δεν έχει πρόβλημα με το σήμα.
απλά όπως λένε και οι χρήστες, αυτό γίνεται για να δείξει το Iphone ότι δεν έχει και καλά πρόβλημα! είναι ιστορίες από ifans! πρέπει να καταλάβουν ότι ΝΑΙ το Iphone έχει μεγάλο πρόβλημα!

ΔΜ

Εγώ πάντως το iphone 4 το θέλω και θα περιμένω και σε ουρά και σε αλογοουρά ακόμα για να το πάρω , πιστέψτε με λίγος καιρός με τα windows mobile και βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Έχω να ψάξω για εφαρμογή/game,να το χρησιμοποιήσω (εκτος απο φωτογραφίες) από τότε που το αγόρασα, και όσο για το winmo market κλάφτα χαράλαμπε εντελως για κλάμματα. Όταν έχεις κινητό με 800Mhz και 512ram και ένα iphone 3 (oxi 3gs) με 500-600mhz ανοίγει και σκρολλάρει τις σελίδες δυο φορές τουλάχιστον πιο γρήγορα το θέμα βρωμάει. Άσε που οι εφαρμογές για το iphone ειναι εκατοντάδες χιλιάδες και ποιοτικές όχι σαν των windows mobile που είναι πανάκριβες και μάπα.
Καλή η κάμερα που έχει το κινητό μου 5mpixel καλο το φλασ πολύ καλή η λήψη gps,wifi αλλά τι να λέει αφού το λειτουργικό και τα προγράμματα είναι gtp.
Πλέον μόνο android και iphone κάνουν παιχνίδι , φιλαράκια σας προειδοποιώ για να μην σκάσετε λεφτά τσάμπα και νομίζετε πως θα έχετε smartphone μια τρύπα στο νερό είναι.

Κωνσταντίνος Κ

για Windows Mobile, απλά θα πω ότι εγώ έχω το Omnia και του έχω περάσει την τελευταία 6.5.3 ρομ! για πρόγραμμα περιήγησης έχω τον Opera 10 (και μαζί με κάτι επιπλέον προγραμματάκια που χω παίζει και Flash τέλεια σχεδόν) και γενικά η περιήγηση με οτν Opera είναι πολύ καλή!
Όσον αφορά εικόνες, έχω τον Resco Photo Manager 7 Pro(απλά τα σπάει, πολύ καλύτερος από του Iphone!!! σοβαρά το λέω όμως)
Μετά, προγράμματα γενικά του έχω βάλει αρκετά!αυτό που θέλω να πω είναι ότι και τα WinMo έχουν πράμα!αλλά θέλει ψάξιμο!
Και όλα δωρεάν φυσικά(το Resco Photo Manager κοστίζει 30 ευρώ νομίζω- φυσικά το κατέβασα σπασμένο 😉 ) μετά παιχνίδια όπως Resco Sudoku και άλλα ωραία παιχνιδάκια(Zenonia κτλ)
έχει αρκετό πράμα σα λειτουργικό!αρκεί να θες να το βρεις!φυσικά είναι χειρότερο από Android!αλλά δεν είναι και άχρηστο!

John!

ρε παιδια ξερετε σε τι τιμη θα διατειθεται το 4αρι? σκεφτομαι να παρω το πρωτο μου iphone αλλα με αυτα που ακουω εχω αρχισει να αλλαζω γνωμη..σκεφτομαι δλδ και για 3gs τι λετε?

gerasimos

για εμενα η καλυτερη εταιρεια κινητης ειναι η sony ericsson……(πειτε οτι θελετε)αλλα εχω να αγορασω κινητο απο αυτην την εταιρεια κατι χρονια κ γενικα με οτι διαβασετε παρακατω να ξερετε(δεν εχω αγορασει ποτε μου iphone)οσον αφορα την sony ericsson αυτο που με κανει να μην παρω παλι κινητο απο αυτην ειναι η οθονη που χρησιμοποιουν τα μοντελα της,δεν αποκρινονται σχεδον καολου στο αγγιγμα κ για να πατησεις κατι με το χερι σου πρεπει να βγαλει εκεινο το στυλο!παρολα αυτα ειναι μεγαλη εταιρεια κ περιμενω να λυση αυτο το θεμα που την εχει κανει να την ξεχασουν πολλοι……..οσον αφορα το iphone4,κ μετα προβληματα που εχει δειχνει κινηταρα.!το iphone 4 κ με τα προβληματα που εχει δειχνει κινηταρα,κατευθεια ολοι ακουμε οτι το σημα μια στις 10 παιζει να πεσει κ τρεχουμε ολοι να συμφωνησουμε χωρις καμια δοκιμη.εγω ειδα στο ιντερνετ πολλους που υποστηριζαν οτι το ακουμπαγαν στο σημειο εκεινο κ δεν τους επεφτε το σημα…..καποια στιγμη θα τους επεσε λογικα αλλα οχι κ κατι το σοβαρο!για εμενα τα αρνητικα του ειναι η τιμη κ η καμερα που εχει!σκεψου να δωσεις 600 ευρω κ να εχεις καμερα με η οποια δεν εχει πανω απο 5 mp.προς το παρον περιμενω την επιδοτηση κ θα… Συνέχεια »

Stefos

Να σας πω την αληθεια,βαρεθηκα να ακουω οτι το iphone ειναι το απολυτο smartphone.Δεν λεω,η apple εχει τα καλυτερα τεχνολογικα προιοντα αλλα σκεφτειτε οτι τα αλλα κινητα του ειδους εχουν (1ο) πολυ καλυτερη καμερα (vivaz),(2ο) υπαρχει το galaxy s το οποιο κυκλοφορει τωρα και δεν εχει μεγαλο προβλημα στο σημα παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις και με καλυτερες κριτικες,(3ο και τελευταιο) σε λιγο καιρο θα βγαλει η nokia το N8 το οποιο εχει σαφως καλυτερη καμερα (12mp) και ειναι στο design μια μικρη αντιγραφη του iphone (με ενα κουμπι κατω αριστερα) και θα ειναι το απολυτο smartphone κατα την γνωμη μου. Το θεμα γενικοτερα δεν ειναι οτι το iphone ειναι το απολυτο κινητο για αρκετους,αλλα οτι η apple ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ δινοντας δωρεαν μια θηκη που κανει 10 λεπτα και μας την πουλαει για 30 και 60 ευρω κανοντας μεγαλα κερδη μονο απο αυτες.3 εκατομμυρια ανθρωποι αγορασαν αυτη την συσκευη γυρω στα 800 κατοσταρικα και θελοντας να το κρατησουν πρεπει να μην εχουν σημα.Η apple προκειμενου να κρατησει τα λεφτα απο τις πωλησεις δινει αυτες τις δωρεαν θηκες και νομιζει οτι ολα ειναι καλα(για να μην πω οτι κακως δεν τις εχουν μεσα στην συσκευασια του κινητου).Και ομως,ολο αυτο ειναι… Συνέχεια »

pfactor

Όταν κάποιος δίνει τόσα λεφτά για οποιοδήποτε κινητό θα πρέπει να απαιτεί τουλάχιστον 2 απλά πραγματάκια
– Να μην έχει προβλήματα με τις όποιες λειτουργίες του κινητού.
– Να έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξή από την εταιρεία.
Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες και όλα τα κινητά! Πόσο μάλλον όταν το πόσο που δίνεις φτάνει σε τέτοια επίπεδά όπως με τα iphone ή galaxy s. Βλέποντας έτσι τα πράγματα, το iphone 4 είναι ένα epic fail. Κρίμα. Η αντιμετώπιση της Apple με τις θήκες είναι μάλλον απαράδεκτη αλλά τουλάχιστον επιτρέπει την επιστροφή οπότε το σώνει κάπως. Θα έκανε καλό στην apple να την “τιμωρούσε” ο κόσμος (με χαμηλές πωλήσεις) θα την προσγείωνε κ θα έβγαζε ακόμα καλύτερα iphone στο μέλλον. Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο κ η υπεροπτική στάση της μάλλον θα συνεχιστεί.

ariusbb

– Αν η Apple έκανε recall, θα έκλεινε στόματα όπως προαναφέρθηκε, αλλά θα έκλεινε και η ίδια. Δεν διαθέτει τόσα χρήματα. Από το engadget:https://www.engadget.com/2010/07/20/apple-posts-record-3-25b-profits-in-first-full-quarter-of-ipad/ Apple now has $45.8 billion dollars in cash Μην γράφετε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε. Η Apple βεβαίως και έχει χρήματα για να κάνει 50 recall όχι 1. Είναι από τις λίγες εταιρίες που έχουν τόσο μετρητό στην άκρη. Επιπλέον γράφτηκε για τις 30 ημέρες επιστροφής ότι είχαν περάσει ήδη 30 ημέρες και κάποιο το έφαγαν. 22 ημέρες πέρασανε από την κυκλοφορία οπότε και είχαν άλλες 8 ημέρες να το επιστρέψουν (εαν το πήραν την 1η ημέρα). Επιπλέον δεν λέει η Apple φέρτο στο κουτί του αλλά λέει “undamaged” – δηλαδή μην το φέρεις σπασμένο. Και χωρίς accessories να το πας πίσω θα το πάρουν κανονικότατα.Αυτό έκαναν και με το iPhone 3G και 3Gs. Αυτή είναι η λογική η Αμερικάνικη και έτσι δουλεύουν όλες οι εταιρίες εκεί λόγω ανταγωνισμού (ακόμη και η HTC και η Samsung και η RIM και η Nokia). Ξέρετε όμως γιατί δεν τρέξανε να το επιστρέψουν και δεν είδατε ούτε ένα παράπανο χρήστη να λέει πήγα την 31η ημέρα και μου είπαν δεν το δέχονται; Γιατί απλά το τηλέφωνο δεν έχει κανένα… Συνέχεια »

Marios Basileiou

Εγώ πάντως ένα πράγμα ξέρω.το υποστηρίζεται και προσπαθείτε να μπαλωσετε τις μλκιες τις apple χωρίς κανένα όφελος και δεν παραδεχεστε ότι ήταν μεγάλο φάουλ εκ μέρους της και ότι το iphone 4 δεν είναι και Θεός αλλά θα σας αφιερωσω ένα τραγουδάκι “αυτό που έχω εγώ χρόνια το ζηταεις.,ναι ναι ναι συγνώμη αν σας πονάει .αυτό το αφιερώνω ειδικά στον tsak4 το υποτιθέμενο ifan που θα ήθελε πολύ να κερδίσει το htc desire! !!!!!

Spyroscesarsc

@ariussbb Σου είπε κανείς ότι τα κέρδη της κάθε εταιρίας είναι λεφτά αχρείαστα? Αρχικά, τα έσοδα είναι ολόκληρης της apple και όχι μόνο του τομέα κινητών. -Στο Q2 του 2010 η Apple συνολικά ως επιχείρηση είχε κέρδη 3.25 δις. -Στο Q1 του 2010 , και έχοντας αύξηση πάνω από 600% από έτος σε έτος, η Samsung συνολικά είχε κέρδη 4.41 τρις. -Στην απίθανη περίπτωση που τα κέρδη της samsung στο Q2 του 2010 παραμείνουν ίσα με αυτά του Q1, η Samsung θα έχει 1.357 φορές περισσότερα κέρδη από την Apple. -Αυτό δεν είναι αρκετό ώστε η Samsung να μπορεί να κάνει recall τα smartphone της. Τα έσοδα χρησιμεύουν σε περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, σε νέες έρευνες κτλ… Και πέραν των οικονομικών, για να κάνεις recall το iphone4, πρέπει πρώτα να έχεις λύσει το πρόβλημα με την κεραία και να έχεις αλλάξει και την αρχιτεκτονική της συσκευής. Αυτό δεν έχει γίνει, οπότε όποιο δεν μπορεί να γίνει και recall. Και αναφέρομαι, και τώρα και στο παλιότερο ποστ, σε μαζικό recall. ‘Οχι σε recall μερικών συσκευών. Και μαζικό recall σημαίνει: 0 έσοδα από το iphone4 τον ρπώτο μήνα κυκλοφορίας του. Ναι, η Apple δεν θα έκλεινε αλλά θα είχε προβλήματα στην ανάπτυξη… Συνέχεια »

Argiris

Paidia exo plirofories gia to pote erxete ellada to iPhone
!!!!16 avgoustou erxete. Stin vodafone!!!

kostas

θα ειναι με καποιο πακετο συνδεσης ομως ετσι?Η θα το εχει και σκετο?

argiris

δεν γνωριζω τπτ παραπανω!απλα μου το ειπε ενασ γνωστος μου που εχει μεγαλη θεση στην vodafone!

tsak4

Αυτό που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής από τα σχόλια είναι ότι αυτοί που έχουν iPhone το έχουν μονό για μόστρα ( έκτος από ένα 5% ) και ότι αν θες να λέγεσαι μεγάλος χάκερ πρέπει να έχεις android κινητό..
Μάλιστα..
Διαβάζοντας διάφορα φόρουμ αυτές τις μέρες αυτό που παρατήρησα είναι ότι όσοι Έλληνες πήραν το iPhone 4 δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα έκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις ( περίπου 3 στους 30 ) βέβαια δεν είναι αρκετοί για να δούμε σε πόσο μεγάλο ποσοστό υπάρχει το πρόβλημα..

@Marios Basileiou εννοείτε ότι θα ήθελα ένα desire, είναι καλό κινητάκι και θα ήταν μια χαρά για 2ο, εσύ δηλαδή αν έβαζε διαγωνισμό για το iPhone 4 δεν θα δήλωνες συμμέτοχη;;
ΑΑ και ευχαριστώ για το τραγούδι!!!

Μanos

παιδια πηγα και ρωτησα στη wind για το ποτε και ποσο θα κανει το νεο iphone και με ηπαν οτι παραγειλαν μερικα με τιμη 920 ευρω!!!!

angi012

Πλάκα μου κάνετε έτσι?? τόσα λεφτά θέλουν και δεν έχει σήμα?? εδώ λέμε ότι με τα λεφτά που θα το αγοράσουμε το κινήτο , αυτό θα πρέπει να πηγαίνει μόνο του για ψώνια !!!

ΔΜ

Φίλε MANO και εγώ απότι έχω ψάξει 920ευρώ μου είπαν και από άλλο μαγαζί μάλιστα. Καλά ναναι το ebay και το πήρα το iPhone 4 καινούργιο σφραγισμένο στο κουτί του με 550ευρουλάκια! Αντε γιατί σε λίγο θα μας πάρουν και τα σώβρακα. Όσο για τα τσάμπα bumbers που δίνουν ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν ή ξέρουν , με 3 ευρώ έχω μια θήκη γαμάτη και που προστατεύει όλο το κινητό όχι μόνο γύρω γύρω. Επιπλέον αγόρασα μια sim της ατ&τ με 4ευρώ(για προσωρινή ενεργοποίηση και jailbreak/activation μετά), έναν κόφτη microsim+2 adapters δώρο με 6ευρώ και είμαι και ο πρώτος. Τα 920 ευρώ ας πάνε να τα σκάσουνε τα κοροιδάκια , άιντε τώρα ζητάνε ότι θέλουν πια ! Όσο για το θέμα με την κεραία συμβαίνει όταν τα χέρια σου έχουν και λίγη υγρασία (λόγω στρες/ζέστης κλπ) αλλιώς είναι πρακτικά αδύνατον να συμβει απλώς τηλεφωνόντας εκτός κιαν στην έχει βιδώσει ο συνομολιτής σου και σφίγγεις το iphone σαν τον κουταλιανό. (το έχω δοκιμάσει) Αλλά για καλό και για κακό πάρτε και ένα bumber γιατί δεν είναι πολύ δύσκολο να συμβεί το πρόβλημα. Κάτι άσχετο τώρα! Το ξέρατε οτι η cosmote δεν έχει σήμα καμπάνα??? Ναι το έχω ψάξει με συγγενείς… Συνέχεια »

noto

παιδες και γω δεν γουσταρω το νεο i phone καθολου γιατι θεωρω οτι οταν κανεις μια αρκετα καλη δουλεια με το 3gs και μετα βγαζεις ενα προβληματικο κινητο σαν αντικαταστατη του τοτε δεν κανεις προοδο.αλλα αυτη η συγκριση που κανετε λεγοντας “εχει τοσα λεφτα κ δεν κανει κατι που κανει ενα κινητο των 30 ευρω την βρισκω λιγο ακυρη.και λεω ακυρη γιατι συγκρινεται διαφορετικα πραγματα.δεν μπορεις να κανεις συγκριση ενως κινητου με ενα smartphone ειναι αλλη κατηγορια.ισως το κιν των 30 ευρω να χει οντως καλυτερο σημα απο το i phone αλλα σιγουρα δεν εχει καλυτερη ο8ωνη καλυτερο επεξεργαστη κτλ κτλ..εγω προσωπικα εχω το galaxy s αλλα και αυτο δεν το περνα αν δεν εβγαζε την προσφορα των 99 ευρω η οτεshop.τα λεφτα ειναι ηδη αρεκετα πολλα για ολα τα smartphone των 1 ghz κατα την γνωμη μου ειδικα σε μια χωρα σαν την ελλαδα δεν μπορεις να ζητας για ενα κινητο τον βασικο μισθο καποιου ειδικα την στιγμη που την ιδια τεχνολογια εξελισουν κ παρεχουν τουλαχιστον 4 εταιριες.δεν ειναι η εποχη που πρωτοβγηκε το i phone και καποιος ελεγε θα τα δωσω γιατι εκανε ενα μεγαλο μπαμ η apple στις τηλεπικοινωνιες οποτε χαλαλι.ας μην φανατιζομαστε τοσο.δεν χρειαζεται να μαστε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.