iPhone 4 επίσημα

Επιτέλους το ανακοίνωσε. Τo iPhone 4 είναι εδώ με οθόνη 3,5 ιντσών τεχνολογίας Retina για ακόμα περισσότερα pixels και αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα της εικόνας. Περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, 34% πιο λεπτό από το 3GS, κάμερα 5 Megapixels με LED flash και βίντεο HD, 2ο μικρόφωνο για noise cancellation και λειτουργικό σύστημα iOS 4.

Κυκλοφορία: 24 Ιουνίου σε Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ιαπωνία.

Το Σεπτέμβριο σε ακόμα 88 χώρες (δεν παίζει να μην είναι και η Ελλάδα μέσα σε αυτές!).

Τιμές: It’s $199 for 16Gb, same as 3GS. $299 for 32Gb model. AT&T is going to make a “an incredibly generous upgrade offer.” If your contract any time during 2010, you can get new iPhone 4 if you resign a new contract.

iPhone 4 – τεχνικά χαρακτηριστικά
Κάρτα microSIM
Επεξεργαστής A4 chip
Οθόνη τεχνολογίας Retina (326 pixels/ ίντσα)
3,5 ίντσες, 960×640 pixels, κοντράστ 800:1
Περίβλημα από ανοξείδοτο ατσάλι
Κάμερα με LED flash
Κάμερα 5 Megapixels, ψηφιακό ζουμ 5x
Λήψη βίντεο HD 720p, 30fps
Νέα εφαρμογή iMovie for iPhone (4.99$) για επεξεργασία βίντεο μέσα στο κινητό
Νέα εφαρμογή iBooks for iPhone και συγχρονισμός των e-books με το iPad
FaceTime, δωρεάν βιντεοκλήσεις μεταξύ χρηστών iPhone 4 (μόνο μέσω Wi-Fi)
2η κάμερα για βιντεοκλήσεις
Χωρητικότητα έως και 32 GB
Σε λευκό και μαύρο χρώμα
3 axis gyro ιδανικό για games
Δύο μικρόφωνα (το ένα για noise cancellation)
9,3 χιλιοστά (24% πιο λεπτό από το 3GS)
Μπαταρία με διάρκεια έως και 2 ώρες περισσότερο από το 3GS (με το 3G ενεργοποιημένο)
Bluetooth
WiFi 802.11n
GPS

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

, iPhone 4 επίσημα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

71 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghan

τα σπαει μειραζει και net

kostis

τελειο!!!

marios

kalo alla pairnei karta micro sim…
emeis pou tha tin broume???

Petr@n

Απίθανο! 🙂 ειδικά η τεχνολογία της οθόνης τα σπάει (και όχι μόνο αυτό!) Θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες από τιs άλλες εταιρείες, οι οποίες μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους, για να το φτάσουν πόσο μάλλον να το ξεπεράσουν.

Δημοσθενης

τελειο οταν βγει στην αγορα θα το παρω

lakers

το κινητο τα σπαει αν και θα ηθελα μεγαλυτερυ οθονη και καμερα.Αν και το μεγαλητερο μειον ειναι η micro sim μονο γι’αυτο δεν θα το επελεγα

panagiotisXII

Πολυ καλο φαινεται αλλα μεχρι στιγμης τιποτα τοσο εντυπωσιακο περα απο τη νεα τεχνολογια Retina Display και 960×640. Για να δουμε παρακατω

stratos

Τι να λέμε τώρα? Δεν υπάρχουν οι άλλες εταιρείες. Ποια νοκια και se…

Nikkos K

Mέχρι να έρθει εδώ οι providers θα έχουν microsims να μας διαθέσουν. Υπομονή 😉
Κρατάω το μέγεθος (Κώστα είναι 24% πιο λεπτό, διόρθωσε το typo), κρατάω την Retina οθόνη που πραγματικά είναι απίστευτη.
Κρατάω τον φοβερό Α4 επεξεργαστή που εκτοξέυει τις δυνατότητες του τηλεφώνου, ακόμα και για video editing on the iPhone με το iMovie, κρατάω το γυροσκόπειο και πλέον έχουμε κίνηση σε 3 άξονες.

Approved! 🙂

Stiv

TA SPAEI….TORA TO MONO PROVLIMA EINAI EMEIS THA TO DOUME STHN KALHTERH TON AYGOUSTO(LEO ME POLI AISIODOKSIA…)Ante na to feroune….. Ante…!!!!!!!!!!!!

kostas

Φανταστικο! Ποια πιστευετε θα ειναι η τιμη του κινητου αυτου ?

Petr@n

@ stratos
Πιστεύω πως δεν πρέπει να πετάμε στο περιθώριο τις άλλες εταιρείες. Με ένα λειτουργικό που ακούει στο όνομα android και κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και όλες τις εταιρείες ενωμένες και αποφασισμένες να κόψουν τα φτερά της apple, οι προτάσεις τους θα είναι πραγματικά ανταγωνιστικές.

θανασησ

λιγα πραγματα.απογουτευση.

RED_ODIN-7-

Πολυ ωραιο ολα αυτα ,αλλα στα ποσα τρεχει ο επεξεργαστης και τι χωρητικωτητα εχει η RAM ???

η microSIM δεν είναι κάρτα “μνήμης” + σε πρώτη φάση θα έχει χωρητικότητα έως 32GB όχι 64 🙂

Nikos

δλδ πόσο καλύτερη θα ειναι η ρετινα απο την super amoled των samsung? γιατι καλη η ανάλυση αλλα υπαρχουν πιο σημαντικα απο αυτη..

kostis

kalo septembri paidia!!!

ST.

Απ’ τον Σεπτεμβρη θα ειναι διαθεσιμο σε 88 χωρες…

Stiv

Pw… Kala.. MEXRI TON SEPTEMVRIO POIOS PERIMENEI…????? KAI POSO THA MAS ERTHEI H LIPITERH…. 750….?? H 850…??? !!!!!!!

kostis

kapou kei!!!

panagiotisXII

Τελος το ζουμι. Περα απο τις σαλτσες iMovies, iBooks, iAds κλπ που λιγη νοημα εχουν φαινεται μια πολυ δυνατη προταση αλλα πιστευω δεν εκανε και το τεραστιο μπαμ. Για τον επεξεργαστη δεν μαθαμε και πολλα, ουτε για τη ROM τιποτα, απλα το ομολογουμενως εντυπωσιακο ειναι η οθονη που θα φοραει. Για το λειτουργικο και ολα τα υπολοιπα θα πρεπει να το περιμενεουμε να δουμε πως τρεχει.

Την τιμη την περιμενα πιο τσιμπημενη, κατι το οποιο θα γινει φυσικα μολις το κινητο φτασει στην αγαπημενη μας Ελλαδα.

Στην τελικη με βολεψε μια χαρα που το αποκαλυψε τωρα πριν αγορασω κινητο και μετα χτυπαω το κεφαλι μου. Παρολα αυτα το Android συνεχιζει να με κερδιζει και σε κανενα μηνα θα ειμαι παρεα με το Galaxy S μου :):)

θανασησ

εχει δικιο ο παναγιωτησ

Stiv

H KSENERA EINAI TA 32 GB… DEN LEW OTI EINAI LIGA ALLA AN VALEIS MERIKES VARVATES EFARMOGES KAI KAPOIA HD VIDEAKIA THA PREPEI NA TO TSEKAREIS…

Τάσος

Τα video calls θα είναι ΜΟΝΟ από iPhone 4 σε iPhone 4 και ΜΟΝΟ μέσω Wi-Fi (μέχρι το 2010).
Γιατί ρε Apple πρέπει να μας απογοητεύεις πάντα στο τέλος; :-/

alex

τι εννοει οταν λεει bluetooth οπως και των αλλων,μεταξυ iphone ΜΟΝΟ

Stiv

RE PAIDIA MIPOS NA DOUME KAI KATI ALLO…?????? OSO PERNAEI H WRA SE KSENERWNEI KAI PERISSOTERO H KOLO MHLIA………….

mitsos

Εισαστε απίθανοι …….. δεν παλευέστε…….. αφου δεν σας αρέσει γιατι κάθεστε και σχολιάζετε? δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του για να μην κουράζω αλλα πείτε μου το κινητό που κυκλοφορεί αυ΄τη τη στιγμή και το κοντράρει, αφου είσατε τοσο απογοητευμένοι. και αν είσαστε λοιπον στεναχωρημένοι σας παρακαλώ μην το προπαραγγείλετε. αφήστε εμας να το παρουμε.

Ναι τα 32gb είναι λίγα…..χαχαχαχαχα οταν κάποια δίνουν 4 & 8 gb. δεν σας υποσχέθηκε κανένας να σας δώσει κινητό με 1Tb σκληρό δίσκο

Marios Basileiou

Εγω δεν εχω καταλαβει το τα σπαει που παει,τι καινουργιο ακριβως παρουσιασαν σημερα? Η οθονη Retina Display που ειναι πολυ πιο σκοτεινη,το contrast χαλια αν συγκρινεις με αλλες οθονες κινητων(μαρεσε που ειπε οτι ειναι καλυτερη και απο Oled ),το μονο καλυτερο που εχει η οθονη ειναι το 72 pixels per inch περισσοτερα απο το Desire,Nexus και ακομη λιγο περισσοτερα απο το Galaxy S αλλα πολυ πιο χειροτερη απεικονιση χρωματων. Καλα δεν συζηταω το iΟS4(πρωην ΙPHONE OS 4),multitasking,folders,pdf viewer,book reader τι απο αυτα δεν υπηρχε εδω και χρονια? Η να μιλησουμε για την βιντεοκληση που υπαρχει παλι πανω απο 10 χρονια και ειναι και μονο μεσω WIFI? Καλα για την καμερα δεν το συζητω επρεπε να συμβιμβαστει παλι να φτασει λιγο στα κινητα του σημερα,παλι καλα που βαλαν 5mp και HD recording. Το μονο μπορω να πω οτι μαρεσε πανω στο Iphone το καινουργιο ειναι το οτι ειναι μονο απο γυαλι και ατσαλι που το κανει ανθεκτικο και το Gyroscope(οχι οτι δεν υπηρχε) που μαρεσει ως τεχνολογια και θα μπορουσαν πολλα παιχνιδια να βασιστουν πανω του. Αποτι καταλαβατε δεν ειμαι της Apple(συγνωμη Κωστα :P) αλλα ουτε και της Google αν νομιζετε πως γιαυτο τα λεω αυτα.Βασικα εχω ενα QtekS100 me Win2003Se… Συνέχεια »

George

Kathe fora pou parousiazei kati i apple ta idia kai ta idia….re xonepsteto…kai min to parete gia na to paroume pio grigora emeis….

mitsos

έτσι ρε GEORGE . τον ακούσατε τον φίλο. Εμάς τα κορόιδα αφήστε μας να το πάρουμε και μην αλλάξετε άποψη και το πάρετε. οπως κάνετε όλοι σας στο τέλος …..

Stiv

ma re kopelia miso lepto… edw sxoliazoume gia na kataliksoume an aksizei na to pareis i oxi.. an einai na dosoume 750€ (pou kapou toso tha einai… peripou…) na mas kanei na simvivazomaste me ta gousta tis eterias kai se 8 mines na anakoinwsei oti kikloforei kainourgio modelo, e den akseizei…!!!

alex

ime full me to mitso ton prolalisanta

alex

ala akoma den mou ipate gia to bluetooth

Marios Basileiou

Βασικα μια μικρη “διορθωση”,(επειδη παρακολουθουσα και αλλου εκτος του engadget).
Ξεκινανε οι προπαραγγελιες απο 15 Ιουνιου
24 Ιουνιου κυκλοφοραει U.S., France, Germany, UK και Japan
Σε 18 χωρες τον Ιουλη,24 τον Αυγουστο και σε 40 χωρες τον Σεπτεμβρη.
Συνολο 88 χωρες μεχρι τον Σεπτεμβρη(αν και βγαινουν 87:P)
Φιλε αλεξ δεν διευκρινισε και για να μην το τονισει θα ειναι οπως παλια λογικα.

Nikkos K

Eδώ είναι και το bluetooth για ομιλία και wireless keyboard. Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι αδιάφορη (μάλλον) και περιττή.

ST.

Παρακολουθησα το επισημο βιντεο/παρουσιαση στο site της Apple και μου δημιουργηθηκαν αναμεικτα συναισθηματα… Εκνευριστηκα ομως γιατι παρουσιαζουν την βιντεοκληση λες και εχουν ανακαλυψει την βαρυτητα. Εγω προσωπικα εκανα την πρωτη μου βιντοκληση το 2007 με το Sony Ericsson W850i. Επισης δεν αναφερθηκε πουθενα ο χρονισμος του επεξεργαστη. Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ομορφο κινητο τηλεφωνο το οποιο περιμενουμε με ανυπομονυσια!

*>:>>

γιατι απογοητευτηκα.Ενταξει δεν με ειχαν κερδισει ποτε τα μηλα, ομως αν βλεπατε αλλα βιντεο σε αλλα site τοτε θα παρατηρουσατε οτι το περιμεναν με απνυπομονισια.Πιστευαν οτι θα ηταν κατι σουπερ ντουπερ υπεροχοφανταστικοτατο υπερκινητο.Με την συνηθισμενη και ταυτοχρονα περιεργη παρουσιαση του Steve Jobs -που θελω να κλωτσησω στην μαπα- παρουσιαστηκε αυτη η μ@λ@κι@ που επειδη κουβαλαει ενα κορομηλο στο πισω μερος πρεπει να παμε σαν μ@λ@κες να το παρουμε.

Επειδη προβλεπω τεραστιο hype με το iPhone 4, δεν θα ξανασχολιασω κανενα αλλο αρθρο που ειναι σχετικο με αυτο – εκτος αν τα θελει ο κwλος του-.
Δεν θα πιαστει εμενα το χερι μου για τον μλκ τον Stevie.

Χονδρογιάννης Γιώργος
nethall.gr

Αγαπάμε iPhone 4.

*>:>>

ST. Συμφωνω μαζι σου στο θεμα της βιντεο-κλησεως (Εγω την δικια μου την εκανα με το Κ660i για πρωτη φορα) και επισης …δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω οτι στις υποθεσεις με τα χαμενα – στο διαστημα – iPhone ειχα δει οτι το ενα που ειχε τον Α4, του ειχαν γραψει απο πανω 600Mhz ενω στο αλλο που ειχε τον Α8 (πχ. Wave ) ειχαν γραψει 1Ghz

Φίλε μου δεν είναι 34% πιο Thinner αλλά 24% το νέο iPhone 4 🙂

stratos

Το συμπέρασμα ότι θα κάνει 750 ευρώ είναι άκυρο. Ίδια τιμή θα έχει με το 3gs όταν κυκλοφόρησε. Άντε να κάνει 25 ευρώ παραπάνω με το αυξημένο ΦΠΑ.

ST.

Ακομα θεωρω τελειως λαθος το σλογκαν ”This changes everything.Again”. Πιστευω πως η Apple θα προκαλουσε ενθουσιασμο, οπως το 2007 με το πρωτο iPhone, μονο αν το iPhone 4 ειχε Super Duper AMOLED fullHD οθονη 4,5″, 1TB μνημη, 14MP καμερα με ΧΕΝON FLASH και 2GHz επεξεργαστη. Το 2007 η παρουσιασε ενα τηλεφωνο με οθονη αφης πραγματικα καινοτομο(αν και με πολλες ελειψεις). Σημερα που ολες οι εταιρειες προσφερουν παρομοια, ιδια ή και καλυτερα προιοντα ενα κινητο με δυνατοτητα βιντεοκλησης σιγουρα δεν μπορει να παρουσιαστει ως καινοτομο και να “Αλαξει τα παντα.Ξανα¨!

thanasis

Καλό το iphone 4 αλλά προτιμώ πιο πολύ να αγοράσω το htc desire.ANDROID FOR EVER ΠΑΙΔΙΑ!

stratos

Ποιο android? Θα τα σαρώσει όλα. Το βλέπω. Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

*>:>>

Εφ’οσον στην τριτη φωτο-στα specs- δειχνει i radios, τοτε γιατι δεν υποστηριζει ραδιοφωνο???

Καπριτσια της Apple….. 😉

manolis

Δεν θα μπω και εγω στο τρυπακι να θαψω η να εκθειασω το new jesus phone γιατι ειναι εντελως υποκειμενικο το τι ικανοποιει τον καθενα μας

Ας σκεφτουμε οτι η Apple μπαινοντας τελευταια και αρκετα προσφατα στο χωρο των κινητων συσκευων, εχει καταφερει αυτη τη στιγμη να ειναι πρωτη δυναμη στον κοσμο βγαζοντας 1 συσκευη το χρονο, σε πολυ υψηλη τιμη και χωρις ποτε να θελει να προσφερει το maximum της υπαρχουσας τεχνολογιας

Αργα και σταθερα και απεναντι της ολοι οι υπολοιποι . Το android που φαινεται να προχωραει καλα σαν πλατφορμα, σκεφτειτε οτι υποστηριζεται απο παρα πολλες εταιρειες και ακομα περισσοτερες συσκευες. To wm δεν ξερω τι ακριβως θα καταφερει αλλα η apple με απλες αλλα προσεγμενες κινησεις (apple store, συνεχης υποστηριξη της συσκευης κτλ) δειχνει το δρομο..

αυτα απο εναν πρωην αντι-apple, νυν κατοχο iphone 3g και μελλοντα κατοχο htc desire.. 😉

*>:>>

Ευρηκα!!! (Γεια σου ρε wikipedia με τα ωραια σου!!Τα παντα βρισκεις)
Λοιπον, iPhone 4:
CPU:1Ghz
RAM:384Mb

Spyroscesarsc

Ο επεξεργαστής είναι samsung λογικά, ε? Πάντως οι Α8 είναι ανώτεροι των Α4. Είναι πιό νέοι. Και νομίζω πως οι Α4 δεν φτάνουν τα 800MHz αλλά σταματάνε στα 600MHz. Δεν είμαι σίγουρος πάντως.
Κάτι άλλο: Το νέο design που καμαρώνει ο Steve είναι ψέμα! Με το ίδιο καινοτόμο design υπάρχουν εδώ και χρόνια χιλιάδες κονσέρβες! Κυρίως αυτές με σαρδέλες και λοιπά ψαρικά! Ενώ σε πιό μεγάλο size αλλά στα ίδια standards υπάρχουν και οι κονσέρβες των corn beef! 😛
Ελπίζω τώρα να μην αρχίσουν όλοι να σχεδιάζουν τα κινητά σαν το νέο iphone γιατί μου προκαλεί αηδία(όπως ήδη καταλάβατε)! Σε αντίθεση με τα προηγούμενα, των οποίων η γραμμή ήταν πρότυπο για τους άλλους, μιας και ήταν πολύ όμορφα.

Υ.Γ: Και μην μου κάνετε τώρα τις R.D οθόνες καλύτερες από τις AMOLED γιατί και στα σχέδια της Apple πάγκο παίζανε! Απλά έφαγαν X από τις AMOLED και βάλανε R.D για να μην μείνουν στο τέλος ξανά με τις TFT…

INoX

που’ναι το ράδιο..οεο!!!!οεο! που’ναι το ράδιο!!!πολύ εκκεντρικοί τύποι εκεί στην apple..πουλάνε όμως..

Dictionary support (enables predictive text and autocorrect) for English (U.S.), English (UK), .., Greek!!! δηλαδή έχει ψιλο Τ9 πλέον; ή το είχε και πριν;;

Spyroscesarsc

Μία διόρθωση σε αυτά που είπα! Η τεχονολογία R.D ουσιαστικά δεν είναι κάτι σημαντικό και δεν έχει σχέση με TFT, AMOLED, κτλ… Ουσιαστικά έχει σχέση μόνο με την ανάλυση, η όποια στο iphone είναι 960×640 όταν οι περισσότερες hi-end συσκευές έχουν ανάλυση 800×480. Η διαφορά είναι σχεδόν αόρατη με γυμνό μάτι, αλλά υπάρχει. Τελικά όμως, το iphone 4 φοράει οθόνη την εντελώς ξεπερασμένη τεχνολογία TFT, την ώρα που τα υπόλοιπα hi-end κινητά φοράνε AMOLED οθόνες, ενώ τα hi-end της samsnug φοράνε Super AMOLED που είναι ακόμη καλύτερες.

PK

@Spyroscesarsc
Γιατί εκφράζεσαι τόσο απόλυτα σχετικά με ένα θέμα, για το οποίο είναι προφανές οτί δεν έχεις τη παραμικρή γνώση? Καλύτερα να μην εκφράζεσαι καθόλου.

Και οι AMOLED οθόνες TFT layers χρησιμοποιόυν… Απλά δεν είναι LCD.

Επίσης το Super δίπλα στο AMOLED έχει να κάνει με το τρόπο αναγνώρισης της αφής κι όχι με τη (super?) ποιότητά της οθόνης.

Τέλος, η οθόνη του iPhone 4 μπορεί να μην έχει organic LED (“αυτόφωτα” για να στο εκλαϊκεύσω), είναι όμως τουλάχιστον LED backlit. Και η ανάλυση, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, παίζει μεγάλο ρόλο… Τα περιβόητα 1080 και 720 (με ή χωρίς το p) σε οριζόντιες γραμμές ανάλυσης αναφέρονται…

Νιώσε λιγάκι λοιπόν και άσε τα πικρόχολα σχόλια και τις εξυπνάδες.

avenger

50+ σχόλια και διακρίνω δυο στρατόπεδα. Οι μεν χρήστες/λάτρεις των προϊόντων apple και οι δε που για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν χωνεύουν την apple. Μην σας απογοητεύσω αλλά τώρα πλέον κάτι το εντυπωσιακό ή κάτι τόσο wow δεν μπορεί να βγάλει καμία εταιρεία. Η μια θα έχει το σούπερ κουλ ντιζαιν αλλά από δυνατότητες, ταχύτητα κλπ μάπα το καρπούζι, ή άλλη θα έχει φτιάξει ένα μικρό θηρίο των 10GHz και η τρίτη θα έχει 24MP κάμερα και εγγραφή βίντεο full hd.
Εγώ αν και ποτέ δεν ακολουθούσα τα κλειστά πρότυπα δεν αποκλείω το ότι μια μέρα μπορεί να βρεθώ με ένα iphone. Χαλαρώστε και απολαύστε την τεχνολογία. Μάθετε να υποστηρίζετε ότι σας καλύπτει και ότι είναι παραγωγικό για τη δουλεία σας/την καθημερινή χρήση σας και όχι ότι μας πουλάνε οι εταιρείες.
Πάντα θα υπάρχει ένα κινητό/εταιρεία που κάνει κάτι ή έχει κάτι που δεν έχει η άλλη.

θανασησ

cvlachakis μιασ κ εισαι φανατικοσ τησ αpple σου αρεσε το iphone;πιστευω το desire ειναι καλυτερο!

θανασησ

k τωρα πιο κινητο εχεισ;

*>:>>

Spyroscesarsc: (Sorry αν το εγραψα λαθος)
Ο επεξεργαστης του iPhone4 ειναι της Samsung και ο PK εχει δικιο

PK:
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζεται ακομα και αν ειναι λαθος

Petr@n

από τις απόψεις που ακούγονται στο ίντερνετ και τις απόψεις των καταναλωτών φαίνεται ότι δεν έκανε το μεγάλο “μπαμ” του 3GS και γενικά έχει αφήσει ανάμικτες εντυπώσεις (για να μην πω προς αρνητικές και γίνω υπερβολικός)

θανασησ

nai etsi einai

Petr@n

ο επεξεργαστής είναι της samsung, σωστά; άρα είναι ποτε δυνατόν η samsung να δώσει στην apple (που είναι ανταγωνιστριες) κάτι τόσο εξαιρετικό; μάλλον όχι. είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η samsung ετοιμάζει σε επίπεδο επεξεργαστών κάτι εντυπωσιακό. κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις amoled που δίνει στην htc (που έχουν και έλλειψη), ενώ η ίδια έδωσε στην κυκλοφορ’ια τις super amoled

Stiv

Paidia sto site tis apple anaferete pantws gia proparagelies stis 15 iouniou…. Afto lete na isxiei gia oles tis xwres….??????

deite edw….
https://www.apple.com/iphone/notify-me/

Spyroscesarsc

@PK έκανα δύο σχόλια και πιάστηκες μόνο από αυτό που είπα για τις οθόνες! Εξυπνάδες δεν είχα σκοπό να πω, και δεν βλέπω να έχεις περισσότερες γνώσεις! Ας δούμε λοιπόν τί είπα: -Μία διόρθωση σε αυτά που είπα! Η τεχονολογία R.D ουσιαστικά δεν είναι κάτι σημαντικό και δεν έχει σχέση με TFT, AMOLED, κτλ… <-Σωστό -Ουσιαστικά έχει σχέση μόνο με την ανάλυση, η όποια στο iphone είναι 960×640 όταν οι περισσότερες hi-end συσκευές έχουν ανάλυση 800×480. <-Σωστό -Η διαφορά είναι σχεδόν αόρατη με γυμνό μάτι, αλλά υπάρχει. <-Σωστό, τουλάχιστον για τα περισσότερα μάτια που κυκλοφορούν στην αγορά -Τελικά όμως, το iphone 4 φοράει οθόνη την εντελώς ξεπερασμένη τεχνολογία TFT, <-Σωστό -την ώρα που τα υπόλοιπα hi-end κινητά φοράνε AMOLED οθόνες, ενώ τα hi-end της Samsnug φοράνε Super AMOLED που είναι ακόμη καλύτερες. <-Λάθος, αφού λες πως TFT είναι και οι super amoled οθόνες! Λοιπόν, έκανα μόλις ένα λάθος, και με είπες άσχετο, κτλ βγάζοντας το άχτι της αρκούδας! Που στο κάτω κάτω όταν συγκρίνεις στο gsmarena, το iphone 4 με κάποιο κινητό με Super AMOLED εκεί που στο iphone 4 γράφει TFT, στο Galaxy S Super AMOLED (Type: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors VS TFT capacitive touchscreen, 16M colors)…… Συνέχεια »

*>:>>

Πεσ”τα βρε γιατι τα ειδα αλλα με ποναει το χερι μου απ’το χθεσινο ποστ(Ειναι τεραστιο: https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-vivaz-pro-489-euro-7578/
και δεν μπορεσα να τα γραψω.

*>:>>

Αααααα…κατι ασχετο.Νεος διαδοχος του Milestone:
https://www.gsmarena.com/motorola_milestone_xt720_now_official_the_first_xenonish_droid-news-1716.php

Νότας Θωμάς

Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω iphone.ειχα αγορασει το πρωτο iphone απο ebay οταν κυκλοφορουσε μονο αμερικη και ειχα και για κανα μηνα το 3gs Παιδια την apple δε τη νοιαζει τοσο αν to galaxy s εχει super amoled ουτε αν το desire τα κανει ολα και ειναι ουαου ουτε αν το Ν8 εχει 12μπ καμερα.Περισσοτερο τη νοιαζει που όποιο site τεχνολογιας ανοιξεις γινονται συνεχως σχολια και συζητησεις για τo νεο iphone,γιατι θετικη και αρνητικη διαφημιση δεν υπαρχει.πειτε μου εσεις ποια εταιρια βγαζει ενα κινητο και γινονται τοσες συζητησεις. Και μη τα παραλεμε.Αγοραζοντας iphone εχεις προσβαση σε χιλιαδες χρησιμες εφαρμογες(και πολλες ειναι δωρεαν). Αγορασα το xperia x10 μολις βγηκε και την επομενη εβδομαδα το εδωσα και προσωπικα το android market με απογοητευσε,ουτε συγχρονισμο δε μπορουσα να κανω με το μακ μου. Α! και οσοι μιλουν για την υπεροχή του android στην αγορα ας σκεφτουν πως το iphone παιζει μονο του παιχνιδι ενω το android εχει καμια 10αρια συσκευες. Επισης εχωντας δοκιμασει πολλα κινητα με οθονη αφης,λεω με ευκολια πως καμια οθονη αφης δε συγκρινεται με το iphone(το desire πλησιαζει σε αποσταση αναπνοης).Προτιμω η οθονη του κινητου να εχει τελεια αισθηση με ενα αγγιγμα και ας ειναι σε απεικονηση ενα βημα κατω… Συνέχεια »

Filippos

Paidia poli kalo….alla oxi adianoito…mallon tha to parw etsi gia na dw an iparxei diafora me to htc hd2 pou exw..pantws nomizw ston epomeno xrono i HTC tha einai i prwti etairia me ta kalitera tilefwna

Cvlahakis…signwmi gia ta greeklist.. eimai london, vivliothiki panepistimiou, den grafei ellinika.

PK

@Spyroscesarsc

Δεν έχω σκοπό να σου αποδείξω τις γνώσεις μου μέσα απο comments.
Ίσως δε διέκρινες το σαρκαστικό τρόπο επεξήγησης, χάριν συντομίας.

Δεν έκανες μόνο ένα λάθος κι εν τέλει δεν έχει σημασία να τα καταμετρήσεις… Αλλά να δεις ποιά έκανες και πως τα αξιοποίησες ως επιχείρηματα στις προτάσεις σου. Αυτό με ενόχλησε, γιατί δείχνει άλλα πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με αντικειμενική κρίση ενός προϊόντος. Αν παρατήρησες δεν εκφράστηκα υπέρ της μιας ή της άλλης.. Κάποια δεδομένα ανέφερα. Γιατί κάποιος αδαείς σαν εμένα να διαβάσει τα σχόλιά σου και να βγάλει συμπεράσματα?

Με συγχωρείς αν το εξέλαβες ως προσωπική επίθεση. Δεν έχω κάτι μαζί σου προσωπικά. Tα comments σου με ενόχλησαν και μάλλον παραφέρθηκα λίγο στη τελευταία μου πρόταση.

Δε θα συνεχίσω τη διαμάχη. Σου (και μου) προτείνω όμως να περιμένεις να δεις αυτή την οθόνη από κοντά και δίπλα σε ένα κινητό με AMOLED… Ως γνώστης θα ξέρεις ότι πολλές φορές τα specs στα χαρτιά και η πραγματικότητα καμια φορά διαφέρουν, προς το καλυτερό ή προς το χειρότερο.

Φιλικά.

Nightmare
Χονδρογιάννης Γιώργος

Καλοί μου φίλοι, κάθομαι και διαβάζω τα σχόλια σας που είναι πολύ ενδιαφέροντα και φαίνεστε ότι είσαστε ψαγμένα άτομα… Εγώ θα σας πω μόνο ότι συσκευή παίρνουμε με βάση τις ανάγκες μας κι εφ’ όσον φυσικά ξέρουμε τις ανάγκες μας… Το να μπούμε στη διαδικασία εν έτη 2010 που η τεχνολογία οργιάζει κυριολεκτικά να ψάχνουμε την καλύτερη οθόνη τη στιγμή που όλες μα όλες είναι υπέροχες!!!! το θεωρώ λίγο to much… 🙂 [αν μου επιτρέπεται η έκφραση] Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω κινητά με Windows Mobile κι αποφάσισα φέτος να φύγω από τη Microsoft και να πάω στην Apple σε όλες μου τις συσκευές! Οι λόγοι; 1) Το Photoshop και οι πόροι που καταναλώνει σε windows και MacOS αντίστιχα… 2) Επεξεργασία βίντεο 3) Σταθερότητα κι αξιοπιστία λειτουργικού συστήματος 4) Και το πιο κουφό από όλα…. Κάθεστε; Λοιπόν….. Είχα το HTC Touch HD με windows mobile Pro 6.1 και για να παω σε καλύτερη έκδοση (6.5) έπρεπε να αγοράσω το HTC HD2 το οποίο κι έχω ακόμα… και για να πάω σε windows seven πρέπει να αγοράσω λέει κάποιο Mondrian…. Γιατί ρε παιδιά; Δεν είναι κρίμα; Όσο ακούω ότι όσοι έχουν το iPhone 3G μπορούν να βάλουν ακόμα και OS4…… 😀… Συνέχεια »

Μήτσος

Ονειρεμένο! Θα το πάρω;) Mακάρι πάντως να το κερδίσω στο διαγωνισμό που κάνουν τα public στη σελίδα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.